Pyörätie kuntoon!

Anonyymi

Miksi vankilan kohdalla oleva jäätelökioski saa tukkia pyörätien koko kesäksi? Sen voisi ensi kesänä kääntää toisin päin, niin että jono olisi nurmikolla, eikä tukkisi pyörätietä. Samatin se uusi ravintola on tukkinut pyörätien niin, että koko kevään ja alkukesän ajan on saanut joka päivä arpoa, että mistä kohtaa tänään pääsisi pyörällä siitä läpi. Moiset tietyöt pitäisi tehdä kerralla kuntoon, eikä vähän joka päivä. Alueella kulkee varmaan tuhat ihmistä päivässä.

6

60

  Vastaukset

  • Jarruta! On siellä autojakin , jotka lastailevat veneitään kaljakeisseillä.

  • Vaasan rantaviiva on hyödynnetty mahtavasti. Keskussairaala, kruunumakasiini, vankila, rantalinna, hovioikeus, kuntsin museo, myllyn betonisiilot, vaasan sähkö, palosaaren yrityskeskus, yliopisto, merimuseo, Påttin jäteveden puhdistamo jne. Muilla paikkakunnilla on sentään kuppiloita ja ruokapaikkoja rannassa enemmänkin.

   • jooooppssss nuo pitäisi vanhentuneina laitoksina posauttaa taivaan tuuliin jotta näköalat :)


   • Vaasan rannoilla on kuppiloita niin paljon, et tyhjää on, asiakkaita ei riitä, pitäisikö muka vielä lisää saada tyhjiä terasseja sinne? Myllyn siilot kun saaadaan pois, on kaikki hyvin. Maalaiset vihreinä kateudesta....:-)


  • Kyllä vangeillakin pitää olla kivaa ja mahdollisuus saada jätskiä läheltä vankilaa.

   Aamupäivällä kun lähdetään Tropiclandiaan saunomaan ja pulikoimaan ja kävellään
   sieltä saakka takaisin vankilaan on kiva siinä ennen muurien taakse piiloon menoa nauttia vielä jätskit. Ei se kuule murhamiehelläkään helppoa ole kun yöllä ei saa poistua vankilan alueelta vaan joutuu olemaan kopissa aamuun saakka ennenkuin aamiaisen jälkeen taas pääsee Tropiclandiaan.

   • eu tukea että saataisiin nostettua kaikki pyörätiet 100m korkeuteen...pois ihmisten ilmoilta vaarantamasta ihmisten terveyttä. muutamia tavara hissejä kulmiin että pääsevät koteihinsa välillä


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   5803
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   172
   5213
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   25
   2526
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   225
   2294
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   268
   2047