Kepulaiset eivät osaa edes irtisanoa Ahopeltoa

Ei tullut sitten kepulaisille mieleen jo ennen kokousta selvittää mitä kaikkea irtisanominen vaatii !

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kainuun Sanomissa ovat mieltyneet vihreiden Silja Keräseen ja uutisoinnin pohjalta kyseisissä kokouksissa ei juuri muita ole kuin tämä vihreiden Silja Keränen.

      • Anonyymi

        Kameleonttivihreä kelpaa erinomaisesti Kainuun Kepulle ja Terrafamelle ja siten luonnollisesti Kainuun Sanomillekin.


    • Anonyymi

      Hienoa "Pennanen", että olet jo kirjoituskunnossa!

      • Anonyymi

        Juu, lapsuuden traumojen selvittelyssä meni Oulun piirillä Peltolassa muutama kuukausi. No siellä kuunneltiin Maustetyttöjen "Kaikki tiet vievät Peltolaan" -levyä ja nyt ollaan kunnossa ja keputrollaus jatkuu.


    • Anonyymi

      Eriskummallisemmaksi asian tekee se, että saatavilla on ollut jo viime lokakuusta saakka lakimiehiä selvittämään riittävän määräenemmistön. Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan sekä Kajaanin että Kainuun Soten lakimiehet eivät tienneet tätä. He voisivat samantien jättää kulkulupansa pöydälle,

      • Anonyymi

        Sepä se on kun kepulainen ei ymmärrä murtolukuja ja lakimiesten puheita.
        Erottamiseen olisi vaadittu 2/3 osan enemmistö, mutta tämä on liian vaikea kepulaisten käsittää.


    • Anonyymi

      Irtisanomisen valmistelu on sujunut yhtä kätevästi kuin Kajaanin kaupungin Kajaste-hanke !

    • Anonyymi

      Vaikea on Ahopellon jatkossa toimia kun epäluottamus on häneen noin suurta.

    • Anonyymi

      Pennanen ei ole vielä aivan tervehtynyt, väitteet ovat entistä tasoa. Aikuisten oikeesti kepu kannatti erottamista
      "klo 16.33: Nyt alkaa keskustelu luottamuksesta, jonka jälkeen valtuusto tekee päätöksen. Keskusta esittää Ahopellon erottamista. Syynä ovat valiokunnan mainitsemat viisi syytä.

      klo 16.36: Kokoomuksen Paavo Enroth kannattaa eroa. SDP ja Perussuomalaiset kannattavat jatkamista. Vihreät ehdottavat myös eroa."
      lähde: https://yle.fi/uutiset/3-11404184

      Pennasen on syytä katsoa peiliin, demaripuna on liian punainen.

      • Anonyymi

        Kepuvihreä taitaa olla sen verran sisäsiittoinen kepun kannattajilla etteivät he osaa edes aloitusta lukea. Onneksi kepun kannatus laskee kuukausi kuukaudelta matalammaksi ja tämä on pelkästään hyväksi Suomelle.


    • Anonyymi

      Vallankumouksen hedelmät kypsyvät
      21.06.2020 12:45 - Pekka Särkiö
      Etanadynamiitti on kätevä kesämökin kivitöihin. Kiven reikään etanamassa ja odottelemaan. Seuraavana päivänä kivi on halki. Laajeneva voima on tehnyt työnsä. Ei räjähdystä, ei lenteleviä kiven murikoita tai siruja sokaisemaan silmiä ja katkomaan sormia.

      Marxilaisuuden edellyttämä proletariaatin vallankumous ei tullutkaan aseellisena. Bolshevikit ovat väistyneet. Tilalle on kasvanut kulttuurieliitti, joka tekee hiljaa työtään rakenteiden murtamiseksi. Heille rakenteet ovat kaiken pahan juuri ja taantumuksen syy - kuten avioliitto, miehen ja naisen sukupuolijako, samoin isän ja äidin muodostama ydinperhe - niin myös lasten kotikasvatus.

      Nämä rakenteet ylläpitävät Marxilaisuuden mukaan ennakkoluuloja ja estävät vapautumisen sekä uusien aatteiden levittämisen. Ihminen pyrkii hyvään ja siksi paha on raivattava tieltä. Munakasta ei voida nauttia rikkomatta munia, sanovat vallankumoukselliset. "Näen rikotut munat, mutta en munakasta" totesi neuvostoliittolainen tosinajattelija Vladimir Bukovski ja vietti 12 vuotta elämästään vankiloissa ja psykiatrisessa hoidossa.
      _ _ _

      No, monet perheet ovat rikkoutuneet ja lapset kärsivät ahdistuksesta. Missä munakas? Elämältä puuttuvat ehjät peruskivet ja suuntaviivat, jos ei voi luottaa syntymässä annettuun sukupuoleensa, avioliittoon, pariuskollisuuteen tai elämän merkityksellisyyteen Jumalan antamana lahjana.

      Kulttuurivallankumous on edennyt hyvän matkaa ja sen hedelmät kypsyvät. Itämisaika on tosin ollut joissain kysymyksissä pitkä - onhan papiston enemmistö pannut viime aikoihin asti vastaan - mutta niin on myös virus ollut sitkeä.

      Vallankumouksellinen kulttuurieliitti toimi taistelevina pioneereina promiskuiteetin rintamalla jo vuosisata sitten harrastaen sukupuolisuhteita yli sukupuoli- ja avioliittorajojen. Etanadynamiittia pantiin kivensilmään ja nyt rakenteet murenevat. Puolueen nuorisoleirillä ei suvaittu porvarillista pihtaamista. E-pillereiden, Tinderin ja Temppareiden kautta siitä on tullut laajojen kansankerrosten asia. Hesari muistaa muistuttaa joka torstai polyamorian ja vapaiden suhteiden siunauksellisuudesta.
      _ _ _
      Raamatun mukaan hedelmistään puu tunnetaan. Miltä nämä vallankumouksen hedelmät maistuvat? Brittiläinen kolmekymppinen nuorimies ja biologian tohtori toteaa Hesarin haastattelussa (HS 18.6.), että hänen mahdollisuutensa tulla isäksi vaikuttavat kaukaisilta. On ollut nuoria naisia, mutta saatuaan kyllikseen "kasuaalista seksiä" kaikkoavat kun tulee puhe vakiintumisesta.

      Kaikkialla länsimaissa syntyvyys laskee, Suomessa ja varsinkin pääkaupunkiseudulla nopeammin kuin muissa Pohjoismaissa. Minusta näyttää siltä, että "rakenteiden" kuten ydinperheen, avioliiton, pariuskollisuuden ja sukupuolijaon murentaminen ovat vähintään osaksi laskevan syntyvyden taustalla. Avioliiton ideana on ollut ihmiskunnan sivu tuoda turvallinen ja pysyvä koti seksille, lasten saamiselle ja heidän kasvattamiselleen. Kun seksiin ei nykyisin tarvita avioliittoa, murenevat samalla avioliiton tähän asti turvaamat asiat.
      _ _ _

      Hallituskin alkaa huolestua matalasta syntyvyydestä ja tilaa Väestöliiton tutkimusprofessori Anna Rotkirchilta selvityksen syistä. Kun nimittäin katsotaan yhden vaalikauden yli, ei tilanne näytä hyvältä. Velkojen takaisinmaksun, huoltosuhteen ja yhteiskunnan pyörimisen kannalta olisi välttämätöntä syntyä uusia kansalaisia, jotka haluavat tehdä työtä ja pystyvät siihen. Rahaa ei tule vain seinästä, ei sähköä töpselistä, eikä lapsia synnytysosastolta.

      Joku heittää toiveikkaan kommentin työperäisestä maahanmuutosta ratkaisuna syntyvyyteen ja huoltosuhteeseen. Kulttuurieliitti innostuu, mutta pian hymy jäykistyy: Lähi-idän ja Afrikan maista muuttavat tuovat mukanaan avioliitto- ja perhekäsityksen, jota kulttuurivallankumous ei ole onnistunut vielä kääntämään. Miehen ja naisen avioliitto on kunniassa, eikä esiaviollinen seksi ole hyväksyttävää, sukupuolia on kaksi, eikä niitä vaihdeta. Mutta syntyvyyspä onkin korkealla tasolla. Vantaalla taitaa jo suurin osa esiopetukseen tulevista lapsista olla maahanmuuttajataustaisia. Heistä kasvaa se sukupolvi, joka pyörittää maata 2040-luvulla.
      _ _ _
      1970-luvun alun lapsuutta eläneelle lähiön kasvatille karkkipussi ja pullo limsaa olivat parasta, mitä saattoi joskus harvoin saada. Saman aikakauden vallankumoukselliselle toiveiden täyttymys oli veteraanisukupolven vallan kaatuminen ja uusi aika, jota edustivat vapaa seksi ja vapaus työn orjuudesta. Yhteiskunta kyllä pitäisi huolta.

      Nyt karkkipussit ja limpparipullot ovat kasvaneet 50 vuodessa viisinkertaisiksi, mutta niin on myös lasten paino noussut. Nuoret ja aikuiset ovat saaneet vapaan seksin ja työn orjuudestakin on moni vapautunut. Hyvinvointia pidetään yllä velkarahalla ja sosialisoidaan tulevilta sukupolvilta. Kaivatun onnen sijaan on ahdistus.

    • Anonyymi

      Jännää seurata Ahopellon "kovapäisyyttä". Normaalisti ihminen tajuaisi erota itse kun näin suuri epäluottamus on todettu.. Mutta siellä kiikutaan kynsin hampain vaikka väistämätön on edessä.

    • Anonyymi

      Maire Ahopeltoa ei missään nimessä pitäisi erottaa, se nakertaa kepulien kannatusta ja se jos mikä on Kainuulle hyvä asia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1507
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      866
    3. 37
      862
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      58
      809
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      809
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      782
    7. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      725
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      719
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      672
    10. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      40
      647
    Aihe