Narsisti puolisona

Anonyymi

Ei oo kiva tajuta yhtä-äkkiä että ku oot jo kerran aikasemminkin ollu Narsistin uhri ni tajuat että nyt oot taas. Nii että uudestaan samaan ansaan menin taas. On ne ovelia ku ne luikertelee taitavasti tuoho vierelle ja sit ku tajuat ni oot kuses tai paremminki helvetissä. Ihan kidutukseltahan tämä tuntuu. Sit niinku minäkin voit olla tilanteessa jo että mitään ei oikein voi tehdä. Siitä tilanteesta tai Narsistista on ihan todella vaikea irtautua vaikka kuinka yrittäis. Tää nyt on toinen kerta ja selvisin aikaisemmastakin. Niin selviän tästäkin. TSEMPPIÄ teille sielun siskot ja veljet jotka olette tässä samassa tilanteessa. Näistä voi selvitä ja kaikki kääntyy vielä hyväks. Kestämistä on mutta kyllä siitä selviää kun osaa olla sisukas. Vaikka sekin voi olla todella vaikeaa sen kaiken paineen ja paskan alla mitä joudut koko ajan kestämään. Se mitätöinti sun tunteita kohtaan. Se Empatian puute. Sua satutetaan sekä henkisesti että fyysisesti. Mee siitä kertoo sitte minnekkään. Siitä se riemu vasta sitten syntyy. Oot todennäkösesti jo yksin. Sulta on viety ystävät, harrastukset, sukulaiset. Nekin on voitu viedä ihan sairaalla kieroilulla ja manipuloinnilla. Äärimmäisempää mustasukkasuuttakaan ei varmaan ole olemassa. Oo tässä nyt sitten tekemisissä yhtään kenenkään muun ihmisen kanssa. Ei se vaan ole mahdollista. Se kielletään tai manipuloidaan siihen pisteeseen että oot todella yksin. Minä olen siinä onnellisessa asemassa kuitenkin että olen fyysisesti vahvempi niin reilusti että väkivalta varmaan on vähempää. Koittakaa kestää jos olette päinvastaisessa asemassa. T. Mies 36 hki

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä haluaisin paremmin ymmärtää millaista on miehellä narsistin naisen kohteena.
      Jotenkin en osaa kuvitella sitä kovin hyvin. Mutta sen olen nyt tajunnut, että aivosoluihin vaikuttaminen ei ole fyysisestä koosta kiinni. Siis uskon kyllä. Äitikinkin on heiveröinen mummeli ja saa aikaan vaikka mitä. Mutta jotenkin itse herkkänä naisena en ole tajunnut miten minulla voisi olla mitään valtaa kehenkään mieheen mitenkään. En tosin haluakaan valtaa, mutta en tiedä edes teoriassa miten sitä voisi olla. Olemalla ilkeä ?

      "poijhgfcvbn"

    • Anonyymi

      Traagisinta on, että ihmisiä lajina vetää puoleensa narsistit ja psykopaatit. En halua ketään syyllistää, mutta meitä miellyttäää persoonallisuushäiriöiset. Myöhemmin tajutaan, että tässä ei nyt ole kaikki ihan kohdillaan. Joskus on myöhäistä ja narsistinen kumppani on pahimmillaan murhannut eksänsä vaikka sytyttämällä palamaan. Onhan se aika kauheaa. Narsistiset naiset tekee vähän toisenlaisia juttuja, mutta yhtä kauheita ovat.

    • Anonyymi

      Samassa tilanteessa jo kauan.
      Tsemppiä.

    • Anonyymi

      Kopiotua:
      "mitätöinti sun tunteita kohtaan. Se Empatian puute. Sua satutetaan sekä henkisesti että fyysisesti. Mee siitä kertoo sitte minnekkään. Siitä se riemu vasta sitten syntyy. Oot todennäkösesti jo yksin. Sulta on viety ystävät, harrastukset, sukulaiset. Nekin on voitu viedä ihan sairaalla kieroilulla ja manipuloinnilla. Äärimmäisempää mustasukkasuuttakaan ei varmaan ole olemassa. Oo tässä nyt sitten tekemisissä yhtään kenenkään muun ihmisen kanssa. Ei se vaan ole mahdollista. Se kielletään tai manipuloidaan siihen pisteeseen että oot todella yksin."
      - Tätä se on joka päivä.
      Kaikki tuo on koettu.
      Lisäksi vielä paljon muuta.

    • Anonyymi

      Niin tuttua. Itselläni juuri irrottautuminen käynnissä ja helppoa ei ole eikä tule olemaan.
      Minä ehdin jo saada ihan fyysiä oireita ja voimani alkoivat mennä heikoksi ja olin kauan ihmeen väsynyt ennen kuin tajusin että henkinen helvetti ja toisen manipulointi sekä ns hänen oleminen mun päässä 24/7. Heräilin yöisin sain vatsavaivoja ja pääni oli hyvin väsynyt tästä kaikesta. Nyt kun olen tajunnut ja ajanut hänet ulos on vasta taistelu ja pelko mitä hän keksii mun mustamaalaamisen lisäksi.
      Ihmisiä on jo sotkettu tähän soppaan hänen osaltaan. Hän vainoaa minua viestein. Yhden viikonlopun saldo on 300 sähköpostia missä lähettelee vuoroin rakkauden luritukdia ja vuoroin uhkauksia sekä valokuvia asuntoni ulkopuolelta ja syytelyä että olen huoraamassa. Vaikka olen hänet jättänyt.
      En voinut koskaan arvata että tuosta ihmisestä paljastuisi näin kamala hirviö. Lähes lapsen omaista uhmaa ja pelottavaa käytöstä..
      Pahinta on kun olen aika yksin.

      Sain kuitenkin yhdestä hänen tempauksestaan jonkun raivo efektin ja rupesin tapani vastaisesti uhmaamaan häntä takaisin. Olin viesteissä tosi törkeä. Haukuin hänen rakastajan taidot, nauroin hänelle ja kerroin että minulla on täysin yhdentekevä. Poliisilla uhkasin ja myös lähetin hänen laittamaan posteja eräälle henkilölle jonka hän sotki mukaan.. Noh tämän jälkeen on eka kerta yhden vuorokauden hiljaisuus. Nämä postit mitkä välitin henkilölle tekee hänelle suurta hallaa maineelleen ja todistaa että hän on pelannut tämän ihmisen kanssa.. Toivon vaan ettei ole tyyntä myrskyn edellä vaan nyt hiljenisi. En tiedä teinkö tyhmästi mutta hermoni vaan napsahti tähän kiusantekoon ja vuoden helvettiin.. Pahinta on kun hänellä on myös alkoholiongelma ja hän saattaa olla silloin kaksin verroin hullu... Joten nyt jännitetään mitä seuraavaksi tulee

    • Anonyymi

      Näin jo seniori-ikäisenä harmittaa se, että vuosikymmeniä sitten ei
      ollut tietoa narsismista. Ei ollut nettiä eikä mitään muuta
      kanavaa joka olisi kertonut tuosta pahasta mielisairaudesta.
      Kukaan ei tiennyt ko. ilmiöstä eikä siitä valistettu.
      Kärsimys oli vain aina läsnä.
      Kaikki elämän asiat kun ovat yhteisiä perhe koti ja kaikki muu,
      ei voi yhtäkkiä vain lähteä ja joutua tyhjille.
      Se kärsimys vain seuraa lopun elämää ja tuntuu vain pahenevan.
      Mitään parannusta siihen ei ole. tuossa alempana on vain
      kirjoituksia miten vasta kuolema hoitaa asian.

    • Anonyymi

      Mulle väitti läheisriippuvainen nainen, että siitä mistä luovut, niin sen saat. Oli ilmeisesti käsittänyt väärin seuraavan: "Sen, mitä eniten rakastat, toivot itsellesi kaikkein eniten." Mutta ymmärrän, sellaiset ihmiset kääntävät kaiken ylösalaisin. Siis suositteli minua luopumaan rakkaastani. Ei ymmärtänyt, että kaiken voi ymmärtää ja antaa anteeksi, erityisesti silloin, kun ihminen ei osoittautunutkaan hänen maalaamansa kuvan mukaiseksi. LR ei siis kestänyt ajatusta, että jonkun toisen kanssa voi olla erilaista, koska voi, kun ei provosoi toista.

      • Anonyymi

        Narsisti haluaa tehdä kaikista läheisriippuvaisia.
        Etenkin uhreista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe