Timo Tolkki kertoo totuuksia Tarjasta ja Marcelo Capulista, kannattaa kuunnella!

Anonyymi

Ei tämän selvemmin asiaa enää voi sanoa. Aikaa on kulunut tarpeeksi ja asioista voidaan puhua jo niiden oikeilla nimillä. Onneksi avauksen tekee sisäpiiriläinen Timo Tolkki joka tuntee ja tietää kaiken Suomimetallin piirissä. https://www.youtube.com/watch?v=DchnfPhgeGw

55

535

  Vastaukset

  • Mitä Tolkki oli nauttinut? Pahinkaan kielikello ei pane ainakaan julkisesti ystävänsä suuhun pahoja sanoja, mutta Tolkki alitti riman kevyesti.:)

   • Tolkki on jatkuvassa lääkityksessä sairautensa takia mutta tällä kertaa oli tullut ilmeisesti otettua vähän liikaa. Totuuttahan ei kuule kuin lasten ja humalaisten (tai muussa tilassa missä kontrolli pettää) suusta. Raikas haastattelu ja toivon että muutkin alkavat pikku hiljaa kertoa mitä ihan oikeasti Cabulin pariskunta touhusi.


  • "That guy is such an asshole", sanoi Floor Jansen kun joku antoi hänelle Tolkin CDn jolla Floor laulaa, kun tämä älyhyypiö Tolkki oli unohtanut postittaa Floorille edes yhden kappaleen.

   Muutenkin Tolkki vois vaikka siirtyä kauhuelokuviin esittämään jotain suohirviötä. Sebn näköinenörvelö että hirvittää ketä tahansa:D

   • On se niin herkkää, että ihan asshole kun ei muistanut postittaa yhtä cd:tä. Ehkäpä Floorin olisi pitänyt muistaa että kaveri sairastaa bipolaarista mielialanhäiriötä ja riippuu vähän kausista ja lääkityksestä muistaako lähetellä CD-levyjä. Valitettavasti yhteiskuntamme on kehittynyt siihen suuntaan että vastoin sovittuja tottuuksia laukova on joko pelle, pikkulapsi tai juoppo. Itse nautin aina tilanteesta kun joku aikuinen ei kykene olemaan korrekti vaan päästää suustaan mitä ajattelee tai tietää. Ja tottahan Timo puhuu, senhän me kaikki Nightwishin historiaan tutustuneet tiedämme mutta mutta, pirulainen sentään kun ne sovitut ja sopivat totuudet ovat tätä nykyaikaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se niin herkkää, että ihan asshole kun ei muistanut postittaa yhtä cd:tä. Ehkäpä Floorin olisi pitänyt muistaa että kaveri sairastaa bipolaarista mielialanhäiriötä ja riippuu vähän kausista ja lääkityksestä muistaako lähetellä CD-levyjä. Valitettavasti yhteiskuntamme on kehittynyt siihen suuntaan että vastoin sovittuja tottuuksia laukova on joko pelle, pikkulapsi tai juoppo. Itse nautin aina tilanteesta kun joku aikuinen ei kykene olemaan korrekti vaan päästää suustaan mitä ajattelee tai tietää. Ja tottahan Timo puhuu, senhän me kaikki Nightwishin historiaan tutustuneet tiedämme mutta mutta, pirulainen sentään kun ne sovitut ja sopivat totuudet ovat tätä nykyaikaa.

    Totthana tuo Turusesta ja Cabulista kerrottu tietenkin on, mutta jos Floor Jansen laulaa jonkun juopon levyllä (pyynnöstä), olisi aika aikuismaista lähettää edes valmiista tuotteesta yksi kappale tekijälle. Toivottavasti maksoi Floorille edes sovitun palkkion. Aina voi toivoa.

    Toivottavasti meksikolaiskaunotar heittää suohirviön mäkeen mahdollsimman pian. Jos ihminen on sairas, pitäisi hänen hakeutua hoitoon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Totthana tuo Turusesta ja Cabulista kerrottu tietenkin on, mutta jos Floor Jansen laulaa jonkun juopon levyllä (pyynnöstä), olisi aika aikuismaista lähettää edes valmiista tuotteesta yksi kappale tekijälle. Toivottavasti maksoi Floorille edes sovitun palkkion. Aina voi toivoa.

    Toivottavasti meksikolaiskaunotar heittää suohirviön mäkeen mahdollsimman pian. Jos ihminen on sairas, pitäisi hänen hakeutua hoitoon.

    Niinkuin on tullut jo selvaksi Timo Tolkki kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. On raukkamaista kutsua tuosta erittäin ikävästä psyykkisestä sairaudesta kärsivää "joksikin juopoksi". Jos Floorin ihmiskuva ja suhteet muihin ihmisiin on kiinni jostain 10 euron cd-levystä niin painukoon v*****n. Jos muu ei auta niin taidan ottaa häneen yhteyttä, ostaa tuon cd:n ja postittaa sen Floorille jotta pitäisi turpansa kiinni. Tuollaiseen pikkumaisuuteen en ole aiemmin törmännyt. Ja maksut Timo kyllä hoitaa, siitä sinun ei tarvitse huolehtia. Ei se muuten saisi levyilleen niin mahtavia artistivieraita. Ja mitä tulee tuohon meksikolaiskaunottareen niin taitaa saada eka kertaa oikein kunnon miestä. Se on rumaa jos mies on kaunis ja tunnetusti kunnon testosteronitasot ei tee miehistä mitään hinttarin näköisiä.


  • Järjestikö Marcelo Nightwishin keikkoja vai miten hän pääsi liian lähelle bändiä?

   • Marcelo pääsi käsittääkseni lähelle bändiä koska Tarjalla ei ollut mitään allekirjoitettua sopimusta bändin kanssa. Marcelo pääsi kiristämään bändiä mielensä mukaan. Niinkuin Spinefarmin lakimies oli oikeudessa todistanut Marcelon tyyli toimia oli ennennäkemätön ja mafiatyylinen. Marcelo mm. hoiti bändin levyjen jakelun Latinalaisessa-Amerikassa ja väitti että neljää eka albumia oli myyty koko alueella (600 milj. asukasta) vain 5 tuhatta kpl. Bändi ihmetteli että konserttipaikat on loppuunmyytyjä mutta albumimyynti on noin heikkoa. Siksi Spinefarm hoiti seuraavan Oncen jakelun Brasiliassa, Chilessä ja Meksikossa nähdäkseen oliko asia todella näin. Brasiliassa Once möi kultaa (noin 55 000 kpl) ja oli muistaakseni ykkösenä Meksikossa. CD-kusetuksen lisäksi Marcelo järjesti koko Latinalaista-Amerikkaa käsittävän piraatti Nightwish-fanituote kusetuksen. Nightwish pisti yksityisdekkarit asialle selvittääkseen asian ja Marcelo kärysi siitäkin. Marcelo oli kait uhkaillut ja kusettanut kaikkia mahdollisia osapuolia ja teki siinä virheen että ei ymmärtänyt liittoutua kenenkään kanssa. Siksi sitä ei enää näy missään. Mutta ei sitä kait huoleta, veroparatiisi Antaquella on niin paljon hynaa että voi ostella parin millin huviloita Marbellasta ja olla täyspäiväisenä lapsenlikkana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Marcelo pääsi käsittääkseni lähelle bändiä koska Tarjalla ei ollut mitään allekirjoitettua sopimusta bändin kanssa. Marcelo pääsi kiristämään bändiä mielensä mukaan. Niinkuin Spinefarmin lakimies oli oikeudessa todistanut Marcelon tyyli toimia oli ennennäkemätön ja mafiatyylinen. Marcelo mm. hoiti bändin levyjen jakelun Latinalaisessa-Amerikassa ja väitti että neljää eka albumia oli myyty koko alueella (600 milj. asukasta) vain 5 tuhatta kpl. Bändi ihmetteli että konserttipaikat on loppuunmyytyjä mutta albumimyynti on noin heikkoa. Siksi Spinefarm hoiti seuraavan Oncen jakelun Brasiliassa, Chilessä ja Meksikossa nähdäkseen oliko asia todella näin. Brasiliassa Once möi kultaa (noin 55 000 kpl) ja oli muistaakseni ykkösenä Meksikossa. CD-kusetuksen lisäksi Marcelo järjesti koko Latinalaista-Amerikkaa käsittävän piraatti Nightwish-fanituote kusetuksen. Nightwish pisti yksityisdekkarit asialle selvittääkseen asian ja Marcelo kärysi siitäkin. Marcelo oli kait uhkaillut ja kusettanut kaikkia mahdollisia osapuolia ja teki siinä virheen että ei ymmärtänyt liittoutua kenenkään kanssa. Siksi sitä ei enää näy missään. Mutta ei sitä kait huoleta, veroparatiisi Antaquella on niin paljon hynaa että voi ostella parin millin huviloita Marbellasta ja olla täyspäiväisenä lapsenlikkana.

    Marcelo oli siis Spinefarmin leivissä jollakin sopimuksella? Tarjan sopimussuhteella Nightwishin kanssa tuskin oli mitään merkitystä välistävetoon, jos ukko oli jo ringissä. Iskettyään silmänsä Tarjaan hän pääsi tietysti sotkemaan myös muita juttuja.
    Ei ihme, että pojat toivottivat Tarjalle onnea läksiäiskirjeessä. Tarja ei nuorena varmasti ymmärtänyt ollenkaan, mistä oli kysymys ja kenen kelkkaan hän oli lähtemässä. Ihmeen hyvin liitto on silti kestänyt.


  • Turunen on tyypillinen tyhmä suomalaisnainen.

   • turunen sai kitu liksaa nightsitsiltä. kaikki muut tienas miljoonia. kun marselo huomasi kuinka tarjaa käytettiin hyväksi, yrittivät saada tarjallekin lisää liksaa. tarja sai kenkää. erittäin rumalla tavalla. onneksi tarja pärjännyt omana itsenään. kiertueita jatkuvasti ympäri maailmaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    turunen sai kitu liksaa nightsitsiltä. kaikki muut tienas miljoonia. kun marselo huomasi kuinka tarjaa käytettiin hyväksi, yrittivät saada tarjallekin lisää liksaa. tarja sai kenkää. erittäin rumalla tavalla. onneksi tarja pärjännyt omana itsenään. kiertueita jatkuvasti ympäri maailmaa.

    Höpö höpö vai kituliksaa?
    Taape ei ollut bändin palkollinen vaan Cabulin yhtiö laskutti joka keikasta erikseen . Jos Turunen olisi ollut bändin taustayhtiön osakasta (jota Cabuli ei halunnut) hän olisi saanut saman kun muutkin - sehän ei riittänyt.


  • Tolkki on Tolkki, sairasta miestä haukkumalla ei mustasta tehdä valkoista. Aika hyvin 2000 luvun alun tapahtumat on selvitetty Mape Ollilan Nightwish-kirjassa. Marco valotti myös omassa muistelossaan meininkiä bändissä, kun Cabuleilla oli kusi valahtanut tukkaan. Tietysti NW soittajat piti suut supussa eikä kaikkia paskaa puhallettu ulkopuolisille, vaikka hatutus oli korvia huumaava.

   Siitä ei liene epäselvyyttä, että Mr. Cabuli tyypillinen latino – pikkukonna. Tuskin musiikkibisneksessä sieltä muita edes löytyy. Taape oli tyypillinen suomi-bitch, joka ei ymmärtänyt mikä/kuka hänelle toi rahat ja mahdollisti keekoilun median polttopisteessä. Kun nämä tampiot pyörittivät bändiä oikkujensa mukaan, Nightwishin taloudellinen ja henkinen tuho oli 2003-2005 hyvin lähellä.
   Loppu on Nightwishin historiaa.

  • Olisi mukava tietää, miten Marcelo on järjestänyt perheen sisäiset sopimuspaperit. Ero saattaa tietää kylmää kyytiä.

   • Ei siinä ole kyselty vaimon mielipidettä.


  • Holopaisen uusfanit ovat hyvin kateellisia ja ilkeitä tarjuskalle.

  • Katselin tämän Tarjan 2006-pressitilaisuuden.:) https://www.youtube.com/watch?v=ATDFinGZ8D8
   Tarja sanoi, että yhteistyössä moni asia mätti. Hän antoi myös ymmärtää, että Marcelo hoiti asioita hänen puolestaan, että hän sai keskittyä laulamiseen. Bändillä oli omat edustajansa.
   Tarja väitti, että hän ei tietänyt asioista tai sai tietää vasta viime tipassa. Keikkapaikoilla ilmeni puutteita. Väkisin herää kysymys, miksi Marcelo ei pannut käytännön asioita kuntoon bändin edustajien kanssa?
   Marcelollahan oli Tarjan mukaan jo kokemusta bisneksestä, kun Tarja löi hynttyyt yhteen hänen kanssaan. En todellakaan jaksa uskoa, että bändin edustajat eivät antaneet tietoa tulevasta Marcelolle tai Tarjalle, kun tietoa oli ylipäänsä mahdollista antaa. Salaamisessa ei olisi ollut Nightwishin kannalta mitään järkeä.

   • Et näköjään ole tippaakaan tutustunut bändin historiaan jos tuollaisia pohdit vuonna 2020. Eikä kait kukaan jaksa alkaa selittämään, en ainakaan minä, hoh hoijaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et näköjään ole tippaakaan tutustunut bändin historiaan jos tuollaisia pohdit vuonna 2020. Eikä kait kukaan jaksa alkaa selittämään, en ainakaan minä, hoh hoijaa.

    Miksei bändin historiaan voi tutustua 2020 tai 50 vuoden kuluttua tai ei ikinä? Kukaan muu ei voi vastatakaan kysymykseeni kuin bändin sisäpiiri, joten kysymykseni on lähinnä toteamus.:)
    Pressitilaisuus luo kovin kummallisen mielikuvan Nightwishin toiminnasta. Tarjasta paistaa kyllä selvästi, että hän ei osannut ainakaan nuorena nähdä kokonaisuutta. Bändi tai mikä hyvänsä työyhteisö ei voi toimia täysillä, jos joukossa on epäileviä tuomaita. Bändissä kuin bändissä solistilla on iso merkitys keulakuvana. Moni bändi on kaatunut solistin vaihtumiseen ja samalla moni muukin kuin bändin jäsen on menettänyt työnsä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksei bändin historiaan voi tutustua 2020 tai 50 vuoden kuluttua tai ei ikinä? Kukaan muu ei voi vastatakaan kysymykseeni kuin bändin sisäpiiri, joten kysymykseni on lähinnä toteamus.:)
    Pressitilaisuus luo kovin kummallisen mielikuvan Nightwishin toiminnasta. Tarjasta paistaa kyllä selvästi, että hän ei osannut ainakaan nuorena nähdä kokonaisuutta. Bändi tai mikä hyvänsä työyhteisö ei voi toimia täysillä, jos joukossa on epäileviä tuomaita. Bändissä kuin bändissä solistilla on iso merkitys keulakuvana. Moni bändi on kaatunut solistin vaihtumiseen ja samalla moni muukin kuin bändin jäsen on menettänyt työnsä.

    Mitä jos tekisit nyt niin että hommaat sen Mape Ollilan Nightwish kirjan ja Marco Hietalan kirjan ja lähdet vaikka niillä sivistämään itseäsi. Jos sen jälkeen on vielä mitään epäselvää niin googlettamalla löytyy bändin alkuajoilta vaikka mitä mielenkiintoista. Myöskin Cabulin nostamaan kunnianloukkaus oikeudenkäyntiin Mape Ollilaa vastaan kannattaa tutustua. Ja jos nyt ihan tosissasi annat jotain arvoa sille teatterille jota Tarja esitti pari viikkoa erotetuksi tulemisen jälkeen niin se oli tarkoin Buenos Airesissa laadittu uhriutumistaktiikka joka tietysti tuntui luontevalta latinokulttuurista katsoen mutta johon Suomessa juuri kukaan ei uskonut. Joten pidä taukoa pähkäilyssä, ota asioista selvää niin ei tarvitse noin tyhmiä kysymyksiä enää esittää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä jos tekisit nyt niin että hommaat sen Mape Ollilan Nightwish kirjan ja Marco Hietalan kirjan ja lähdet vaikka niillä sivistämään itseäsi. Jos sen jälkeen on vielä mitään epäselvää niin googlettamalla löytyy bändin alkuajoilta vaikka mitä mielenkiintoista. Myöskin Cabulin nostamaan kunnianloukkaus oikeudenkäyntiin Mape Ollilaa vastaan kannattaa tutustua. Ja jos nyt ihan tosissasi annat jotain arvoa sille teatterille jota Tarja esitti pari viikkoa erotetuksi tulemisen jälkeen niin se oli tarkoin Buenos Airesissa laadittu uhriutumistaktiikka joka tietysti tuntui luontevalta latinokulttuurista katsoen mutta johon Suomessa juuri kukaan ei uskonut. Joten pidä taukoa pähkäilyssä, ota asioista selvää niin ei tarvitse noin tyhmiä kysymyksiä enää esittää.

    Tyhmä kysymys? Satuin vain näkemään tuubissa Tarjan muinaisen haastattelun ja täällä tämän ketjun, joten yhdistin haastiksen tähän. Varsinaista uhriutumista en Tarjan haastattelusta tunnista. Kirjoissa on tietysti toisen osapuolen näkemys. Näiden kahden väliltä historiaan tutustuva joutuu valitsemaan mieleisensä. Historia ei hirveästi kiinnosta minua, sillä pidän vain Nightwishin Floorin kauden tuotteista.
    Nightwish-saralla ei ilmeisesti tapahdu mitään, kun täällä on vain pari kommentoijaa. Palsta on hyvä pitää hengissä tulevia tutkijioita varten.:)


   • Jos kolme keikkaa ja lepopäivä on liikaa, niin mikä on Tarjan keikkatahti nykyisin?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tyhmä kysymys? Satuin vain näkemään tuubissa Tarjan muinaisen haastattelun ja täällä tämän ketjun, joten yhdistin haastiksen tähän. Varsinaista uhriutumista en Tarjan haastattelusta tunnista. Kirjoissa on tietysti toisen osapuolen näkemys. Näiden kahden väliltä historiaan tutustuva joutuu valitsemaan mieleisensä. Historia ei hirveästi kiinnosta minua, sillä pidän vain Nightwishin Floorin kauden tuotteista.
    Nightwish-saralla ei ilmeisesti tapahdu mitään, kun täällä on vain pari kommentoijaa. Palsta on hyvä pitää hengissä tulevia tutkijioita varten.:)

    Missä kirjoissa on vain toisen osapuolen näkemys jos kirjan kirjoittaja on haastatellut kymmenittäin eri ihmisiä? Jos historia ei kiinnosta sinua niin miksi kyselet siitä? Jos Tarjan lehdistötilaisuudessa ei nähnyt uhriutumista niin luultavasti ei pysty näkemään natsien keskitysleireissä mitään ihmisoikeuksien loukkausta. Cabulien valitsema taktiikka oli väärä koska fanit rakastivat Nightwishin musiikkia ja sen taas luo T. Holopainen. Ja ihan muistutukseksi, tässä jamassa Floor oli ilman Tuomasta https://www.youtube.com/watch?v=s-cIitpvUTQ ja lopuksi vielä mitkä ihmeen tutkijat. Eiköhän tulevilla tutkijoilla ole parempaakin tutkittavaa kuin suomi24 kirjoitukset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tyhmä kysymys? Satuin vain näkemään tuubissa Tarjan muinaisen haastattelun ja täällä tämän ketjun, joten yhdistin haastiksen tähän. Varsinaista uhriutumista en Tarjan haastattelusta tunnista. Kirjoissa on tietysti toisen osapuolen näkemys. Näiden kahden väliltä historiaan tutustuva joutuu valitsemaan mieleisensä. Historia ei hirveästi kiinnosta minua, sillä pidän vain Nightwishin Floorin kauden tuotteista.
    Nightwish-saralla ei ilmeisesti tapahdu mitään, kun täällä on vain pari kommentoijaa. Palsta on hyvä pitää hengissä tulevia tutkijioita varten.:)

    En viitseis paljon kehua, mutta olisi ehkä viisaampaa harrastaa historiaa. Opetan kun kerkiän. Periaatteessa tuossa on kynnys, jos joku suhtautuu niin ala-arvoisesti bändiin julistautumalla Floorin aikaisesksi bändin ystäväksi, muu ei kiinnosta .
    Big problem...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missä kirjoissa on vain toisen osapuolen näkemys jos kirjan kirjoittaja on haastatellut kymmenittäin eri ihmisiä? Jos historia ei kiinnosta sinua niin miksi kyselet siitä? Jos Tarjan lehdistötilaisuudessa ei nähnyt uhriutumista niin luultavasti ei pysty näkemään natsien keskitysleireissä mitään ihmisoikeuksien loukkausta. Cabulien valitsema taktiikka oli väärä koska fanit rakastivat Nightwishin musiikkia ja sen taas luo T. Holopainen. Ja ihan muistutukseksi, tässä jamassa Floor oli ilman Tuomasta https://www.youtube.com/watch?v=s-cIitpvUTQ ja lopuksi vielä mitkä ihmeen tutkijat. Eiköhän tulevilla tutkijoilla ole parempaakin tutkittavaa kuin suomi24 kirjoitukset.

    Kysyttyäni totesin jo, että vastauksen voivat antaa vain sisäpiiriläiset. Mutta kertooko sisäpiiri lahjomattoman totuuden? Tuskin.
    Kerroin myös, että pistin linkin Tarjan haastattelusta tänne sattuman kaupalla. Minulla ei ole ketään vastaan mitään. Historia ei yleensäkään ole minua kiinnostavimpia aiheita.
    En mahda mitään sille, että Holopaisesta huolimatta juuri Floor sai minut kiinnostumaan Nightwishista. Sekin tapahtui sattumalta. Yhtä hyvin olisi voinut käydä niin, että en olisi kuunnellut bändiä lainkaan.
    Kyllä näitäkin kommentteja varmasti joku joskus tutkii. Nightwish on isoin ilmiö suomalaisessa musiikissa. Solistien vaihtumiset tuskin olisivat saaneet juurikaan palstatilaa, ellei Nightwish olisi lyönyt läpi maailmalla. Ehkä Nightwish pelasti Floorin, mutta todennäköisesti myös Floor pelasti Nightwishin.:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kysyttyäni totesin jo, että vastauksen voivat antaa vain sisäpiiriläiset. Mutta kertooko sisäpiiri lahjomattoman totuuden? Tuskin.
    Kerroin myös, että pistin linkin Tarjan haastattelusta tänne sattuman kaupalla. Minulla ei ole ketään vastaan mitään. Historia ei yleensäkään ole minua kiinnostavimpia aiheita.
    En mahda mitään sille, että Holopaisesta huolimatta juuri Floor sai minut kiinnostumaan Nightwishista. Sekin tapahtui sattumalta. Yhtä hyvin olisi voinut käydä niin, että en olisi kuunnellut bändiä lainkaan.
    Kyllä näitäkin kommentteja varmasti joku joskus tutkii. Nightwish on isoin ilmiö suomalaisessa musiikissa. Solistien vaihtumiset tuskin olisivat saaneet juurikaan palstatilaa, ellei Nightwish olisi lyönyt läpi maailmalla. Ehkä Nightwish pelasti Floorin, mutta todennäköisesti myös Floor pelasti Nightwishin.:)

    Voi jospa et olisi kuullut bändistä koskaan. No jokatapauksessa vahinko on käynyt ja tässä ollaan. Et taida vieläkään ymmärtää kuinka haluttu pesti Nightwishin naislaulusolistin paikka on. On totta että USA:n rundi olisi todennäköisesti keskeytynyt 2012 mutta korvaaja olisi saatu nopeasti. Nightwish oli jo ennen Flooria niin suosittu kuin noin erikoisella konseptilla voi metallimaailmassa olla. Anette ei taatusti ollut paras hakijoista 2007 mutta hänet otettiin mukaan luultavasti sen takia että hän oli paras vaihtoehto ottamaan kaiken sen paskan niskaansa mitä tuleman pitää. Floor ei pelastanut Nightwishia muusta kuin sen USA:n rundin osalta ja kuten tiedämme ei sillä ole ollut merkitystä koska läpilyönti USA:ssa on edelleen tekemättä. Nightwish olisi jokatapauksessa saanut loistavan uuden naislaulusolistin. Metallimusiikki ei toimi samoilla säännöillä kuin teineille tarkoitetut poppikokoonpanot ja sitä sinun on kait ihan mahdoton ymmärtää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voi jospa et olisi kuullut bändistä koskaan. No jokatapauksessa vahinko on käynyt ja tässä ollaan. Et taida vieläkään ymmärtää kuinka haluttu pesti Nightwishin naislaulusolistin paikka on. On totta että USA:n rundi olisi todennäköisesti keskeytynyt 2012 mutta korvaaja olisi saatu nopeasti. Nightwish oli jo ennen Flooria niin suosittu kuin noin erikoisella konseptilla voi metallimaailmassa olla. Anette ei taatusti ollut paras hakijoista 2007 mutta hänet otettiin mukaan luultavasti sen takia että hän oli paras vaihtoehto ottamaan kaiken sen paskan niskaansa mitä tuleman pitää. Floor ei pelastanut Nightwishia muusta kuin sen USA:n rundin osalta ja kuten tiedämme ei sillä ole ollut merkitystä koska läpilyönti USA:ssa on edelleen tekemättä. Nightwish olisi jokatapauksessa saanut loistavan uuden naislaulusolistin. Metallimusiikki ei toimi samoilla säännöillä kuin teineille tarkoitetut poppikokoonpanot ja sitä sinun on kait ihan mahdoton ymmärtää.

    Nightwishin tarinan voi tiivistää lööpiksi Metsäläiset häämatkalla. Perisuomalaisittain vasta kolmannella kerralla on alettu ymmärtää, mitä avoliitto tarkoittaa.:)
    En ole huomannut metallin poikkeavan muista musiikkityyleistä mitenkään, mitä menestykseen tulee. Rahan puhuessa isojen levy-yhtiöiden artistit ovat kunkkuja.:)
    Floor ihmettelee, miksi metalli ei myy Hollannissa. Miksi kenenkään pitäisi kuunnella jotakin, mistä ei pidä? Miksi artisti vääntää metallia, jos haluaa kaupan käyvän? Elämäntapa, juupajuu.:)

    Sattumalta vihdoin näkemäni Tarjan pressitilaisuus oli varsin valaiseva. Nightwish menestyi ihmeen hyvin pitkälti hakoteillä olleeksi bändiksi, jos sitä edes bändinä voi pitää solistien kuljettua omia teitään. Wacken 2013 taltiointikin meinasi jäädä väliin, mutta onneksi joku älysi ottaa järkipolon käteensä ja sai leipäläpensä auki, että minäkin pääsin noteeraamaan bändin.:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nightwishin tarinan voi tiivistää lööpiksi Metsäläiset häämatkalla. Perisuomalaisittain vasta kolmannella kerralla on alettu ymmärtää, mitä avoliitto tarkoittaa.:)
    En ole huomannut metallin poikkeavan muista musiikkityyleistä mitenkään, mitä menestykseen tulee. Rahan puhuessa isojen levy-yhtiöiden artistit ovat kunkkuja.:)
    Floor ihmettelee, miksi metalli ei myy Hollannissa. Miksi kenenkään pitäisi kuunnella jotakin, mistä ei pidä? Miksi artisti vääntää metallia, jos haluaa kaupan käyvän? Elämäntapa, juupajuu.:)

    Sattumalta vihdoin näkemäni Tarjan pressitilaisuus oli varsin valaiseva. Nightwish menestyi ihmeen hyvin pitkälti hakoteillä olleeksi bändiksi, jos sitä edes bändinä voi pitää solistien kuljettua omia teitään. Wacken 2013 taltiointikin meinasi jäädä väliin, mutta onneksi joku älysi ottaa järkipolon käteensä ja sai leipäläpensä auki, että minäkin pääsin noteeraamaan bändin.:)

    "Nightwish menestyi ihmeen hyvin pitkälti hakoteillä olleeksi bändiksi, jos sitä edes bändinä voi pitää" Sieltä se tuli. Voisitko ystävällisesti painua vittuun tältä foorumilta. Kiitos!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nightwishin tarinan voi tiivistää lööpiksi Metsäläiset häämatkalla. Perisuomalaisittain vasta kolmannella kerralla on alettu ymmärtää, mitä avoliitto tarkoittaa.:)
    En ole huomannut metallin poikkeavan muista musiikkityyleistä mitenkään, mitä menestykseen tulee. Rahan puhuessa isojen levy-yhtiöiden artistit ovat kunkkuja.:)
    Floor ihmettelee, miksi metalli ei myy Hollannissa. Miksi kenenkään pitäisi kuunnella jotakin, mistä ei pidä? Miksi artisti vääntää metallia, jos haluaa kaupan käyvän? Elämäntapa, juupajuu.:)

    Sattumalta vihdoin näkemäni Tarjan pressitilaisuus oli varsin valaiseva. Nightwish menestyi ihmeen hyvin pitkälti hakoteillä olleeksi bändiksi, jos sitä edes bändinä voi pitää solistien kuljettua omia teitään. Wacken 2013 taltiointikin meinasi jäädä väliin, mutta onneksi joku älysi ottaa järkipolon käteensä ja sai leipäläpensä auki, että minäkin pääsin noteeraamaan bändin.:)

    Tään tyypin on pakko olla joku mielenvikainen tarjaholikki joka yrittää kostaa Nightwishille Floorin kautta. Vuosikausien mollaus purkautui tänään kait helteen takia tai sitten lääkkeet on vain väliaikaisesti loppu. Oon sitäkin aatellut että onko tää joku cabulin maksama trolli mutta luulempa että kyseessä on ihan pesunkestävä tarjaholikki joka herkkää itsetuntoa on loukannut Tarjan erottaminen, eli siis joku 25+ tyttönen joka ei ole töissä, ei seurustele eikä opiskele. jos sillä ois jotain muuta ajateltavaa niin ei se täällä jaksais olla mollaamassa useita vuosia. Surullinen tapaus mutta kuten tiedetään niin Nightwish herättää suuria tunteita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tään tyypin on pakko olla joku mielenvikainen tarjaholikki joka yrittää kostaa Nightwishille Floorin kautta. Vuosikausien mollaus purkautui tänään kait helteen takia tai sitten lääkkeet on vain väliaikaisesti loppu. Oon sitäkin aatellut että onko tää joku cabulin maksama trolli mutta luulempa että kyseessä on ihan pesunkestävä tarjaholikki joka herkkää itsetuntoa on loukannut Tarjan erottaminen, eli siis joku 25+ tyttönen joka ei ole töissä, ei seurustele eikä opiskele. jos sillä ois jotain muuta ajateltavaa niin ei se täällä jaksais olla mollaamassa useita vuosia. Surullinen tapaus mutta kuten tiedetään niin Nightwish herättää suuria tunteita.

    Jahah palstan kantatrollikin ilmestyi houkuttelemaan juttuseuraa.:) Tuubin jokusia reaktiovideoita seuranneena ja kommentteja muutenkin lukeneena olen havainnut, että moni mainitsee muutamien kommentoijien harrastaman käsittämättömän ärhäkän puuttumisen muiden Nightwish-mielipiteisiin.
    Täällä näkyy olevan sama meno, mikä antaa ymmärtää, että osa tuubiporukasta mellastaa myös Suomi24:ssä. Kuvitteletteko bändin kannatuksen kasvavan käytöksellä, missä hyväksytään vain myönteiset mielipiteet, mitkä ovat linjassa kantapeikkojen aatosten kanssa? Muut nimetään holisteiksi ajattelematta ollenkaan, miltä täysin viattomista nimetyistä tuntuu. Ei ihme, jos Nightwishia kummeksutaan.:)

    Käsitykseni on yhä, että Nightwish löysi oikealle raiteelle vasta Floorin ilmestyttyä kuvioihin. Kesti harvinaisen kauan. Moni bändi olisi hajonnut, mutta Nightwish jaksoi sinnitellä yli 15 vuotta. Ei se mitään, minulta meni yli 20 vuotta, että pääsin näkemään kummajaisen livenä.:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tään tyypin on pakko olla joku mielenvikainen tarjaholikki joka yrittää kostaa Nightwishille Floorin kautta. Vuosikausien mollaus purkautui tänään kait helteen takia tai sitten lääkkeet on vain väliaikaisesti loppu. Oon sitäkin aatellut että onko tää joku cabulin maksama trolli mutta luulempa että kyseessä on ihan pesunkestävä tarjaholikki joka herkkää itsetuntoa on loukannut Tarjan erottaminen, eli siis joku 25+ tyttönen joka ei ole töissä, ei seurustele eikä opiskele. jos sillä ois jotain muuta ajateltavaa niin ei se täällä jaksais olla mollaamassa useita vuosia. Surullinen tapaus mutta kuten tiedetään niin Nightwish herättää suuria tunteita.

    Ei kyllä tämä on ihan uutta sukupolvea. kommentistasi voisi ottaa joku kunnon tarjaholikki kunnolla itteensä. Veikkaisin kyllä aitoa Kiteeläistä myöhäisherännyttä vanhaapoikaa, joka erottuaan jostain lahkosta on kokenut hurmoshenkisen floorgasmin, vai miten se nyt menikään. Noo en mitenkään loukaten ketään kuitenkaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jahah palstan kantatrollikin ilmestyi houkuttelemaan juttuseuraa.:) Tuubin jokusia reaktiovideoita seuranneena ja kommentteja muutenkin lukeneena olen havainnut, että moni mainitsee muutamien kommentoijien harrastaman käsittämättömän ärhäkän puuttumisen muiden Nightwish-mielipiteisiin.
    Täällä näkyy olevan sama meno, mikä antaa ymmärtää, että osa tuubiporukasta mellastaa myös Suomi24:ssä. Kuvitteletteko bändin kannatuksen kasvavan käytöksellä, missä hyväksytään vain myönteiset mielipiteet, mitkä ovat linjassa kantapeikkojen aatosten kanssa? Muut nimetään holisteiksi ajattelematta ollenkaan, miltä täysin viattomista nimetyistä tuntuu. Ei ihme, jos Nightwishia kummeksutaan.:)

    Käsitykseni on yhä, että Nightwish löysi oikealle raiteelle vasta Floorin ilmestyttyä kuvioihin. Kesti harvinaisen kauan. Moni bändi olisi hajonnut, mutta Nightwish jaksoi sinnitellä yli 15 vuotta. Ei se mitään, minulta meni yli 20 vuotta, että pääsin näkemään kummajaisen livenä.:)

    Vai ollaan sitä nyt niin viattomia että ;D. Ensin hyökätään bändin kimppuun vuositolkulla ja sitten kun lyödään kunnolla takaisin niin sitten nillitetään viattomuutta. Niin on fanit kuin heidän idolinsa Tarjakin. Sarasta poruhkaa. Siinä olet oikeassa että Nightwishia kummeksutaan mutta ei niistä syistä jota sinä tarjoilet vaan bändin sitkeyden, käsittämättömän kovan riskinoton ja erikoisen, muista poikkeavan musiikin vuoksi. Bändi nauttii mieletöntä kunnioitusta alan piireissä ja myöskin kateutta. Lähes mikä muu bändi olisi jo antanut periksi mutta ei Nightwish ja sekös tarjaholikkeja ottaa nuppiin ;D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vai ollaan sitä nyt niin viattomia että ;D. Ensin hyökätään bändin kimppuun vuositolkulla ja sitten kun lyödään kunnolla takaisin niin sitten nillitetään viattomuutta. Niin on fanit kuin heidän idolinsa Tarjakin. Sarasta poruhkaa. Siinä olet oikeassa että Nightwishia kummeksutaan mutta ei niistä syistä jota sinä tarjoilet vaan bändin sitkeyden, käsittämättömän kovan riskinoton ja erikoisen, muista poikkeavan musiikin vuoksi. Bändi nauttii mieletöntä kunnioitusta alan piireissä ja myöskin kateutta. Lähes mikä muu bändi olisi jo antanut periksi mutta ei Nightwish ja sekös tarjaholikkeja ottaa nuppiin ;D

    Luonnollisesti ärhäkät kantapeikot käsittävät Floorin merkityksen korostamisen bändin kimppuun käymiseksi. Tätä ihmettelevät myös reaktiovideoiden tekijät. He eivät ehkä tiedä, että suomalaiset eivät osaa käyttäytyä maailmalla.:)
    Veteraanien jälkeläiset asettuvat rajan ylitettyään oitis puolustuskannalle, mikä pistää silmään netissäkin. Salaa ollaan tyytyväisiä, että Nightwish on huomattu maailmalla, mutta katkeria, että varsinainen rankkaus tuli ylikansallisin voimin. Floor ehtikin jo vihjaista, että oli pakko muuttaa Ruotsiin, kun Suomesta ei löytynyt miestä.:)
    Pahasti näkyy närästävän myös, että Nightwish ei ole oikein ottanut hyvää tuulta purjeisiinsa länsinaapurissa. Siellä kuunnellaan mieluummin jotakin muuta kuin idän ihmettä. Aika näyttää, kykeneekö Floor kääntämään perinteisen Ruotsi-ottelunkin edukseen.:)
    Äskettäin 48 hours -videon kommenttiosastolla joku ihmetteli, miksi bändin jäsenet eivät haastele Floorin kanssa ruotsia, vaikka kaikki osaavat kieltä sujuvasti. Näin meidät metsäläiset noteerataan maailmalla.:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Luonnollisesti ärhäkät kantapeikot käsittävät Floorin merkityksen korostamisen bändin kimppuun käymiseksi. Tätä ihmettelevät myös reaktiovideoiden tekijät. He eivät ehkä tiedä, että suomalaiset eivät osaa käyttäytyä maailmalla.:)
    Veteraanien jälkeläiset asettuvat rajan ylitettyään oitis puolustuskannalle, mikä pistää silmään netissäkin. Salaa ollaan tyytyväisiä, että Nightwish on huomattu maailmalla, mutta katkeria, että varsinainen rankkaus tuli ylikansallisin voimin. Floor ehtikin jo vihjaista, että oli pakko muuttaa Ruotsiin, kun Suomesta ei löytynyt miestä.:)
    Pahasti näkyy närästävän myös, että Nightwish ei ole oikein ottanut hyvää tuulta purjeisiinsa länsinaapurissa. Siellä kuunnellaan mieluummin jotakin muuta kuin idän ihmettä. Aika näyttää, kykeneekö Floor kääntämään perinteisen Ruotsi-ottelunkin edukseen.:)
    Äskettäin 48 hours -videon kommenttiosastolla joku ihmetteli, miksi bändin jäsenet eivät haastele Floorin kanssa ruotsia, vaikka kaikki osaavat kieltä sujuvasti. Näin meidät metsäläiset noteerataan maailmalla.:)

    Floorin merkityksen korostaminen olisikin ihan OK mutta kun siihen liittyy bändin vähättely ja lähes solvaaminen niin silloin kantapeikot hermostuu. Mistä kotiliedestä olet muuten lukenut reaktiovideoiden tekijöiden mielipiteet suomalaisista ja oletko 80-luvun jälkeen käynyt ulkomailla kun tuollaisen arvion heität suomalaisten käyttäytymisestä ulkomailla. Suomalaiset ovat pyhäkouluväkeä jos esimerkiksi vertaa britteihin, ruotsalaisiin tai saksalaisiin ym. turisteihin. Mitä helvettiä muuten tarkoitat ensimmäisellä rankkauksella. Sen bändi teki 2004 Once albumin ja kiertueen voimin ja se ettei Floor löytänyt Suomesta miestä kertoo Floorin huonosta miesmausta kun piti Ruotsista tempaista panssarivaunuilla leikkivää 5-vuotiaan idiootin tasolle jäänyt rumpali. Ehkä suomalaiset miehet ovat vähän liian kova haaste Floorille. Mitä tulee menestykseen Ruotsissa niin sieltä tulee Abba ja Avicii. Ei menestys sellaisessa maassa ole tärkeää, ei niillä ole kapasiteettia ymmärtää Nightwishin musiikkia. Ja syy miksi bändin keskustelukieli ei ole ruotsi on hyvin yksinkertainen. Kuka helvetin täysjärkinen puhuisi ruotsia jos kaikki bändin jäsenet osaa englantia paremmin, etenkin Troy.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Luonnollisesti ärhäkät kantapeikot käsittävät Floorin merkityksen korostamisen bändin kimppuun käymiseksi. Tätä ihmettelevät myös reaktiovideoiden tekijät. He eivät ehkä tiedä, että suomalaiset eivät osaa käyttäytyä maailmalla.:)
    Veteraanien jälkeläiset asettuvat rajan ylitettyään oitis puolustuskannalle, mikä pistää silmään netissäkin. Salaa ollaan tyytyväisiä, että Nightwish on huomattu maailmalla, mutta katkeria, että varsinainen rankkaus tuli ylikansallisin voimin. Floor ehtikin jo vihjaista, että oli pakko muuttaa Ruotsiin, kun Suomesta ei löytynyt miestä.:)
    Pahasti näkyy närästävän myös, että Nightwish ei ole oikein ottanut hyvää tuulta purjeisiinsa länsinaapurissa. Siellä kuunnellaan mieluummin jotakin muuta kuin idän ihmettä. Aika näyttää, kykeneekö Floor kääntämään perinteisen Ruotsi-ottelunkin edukseen.:)
    Äskettäin 48 hours -videon kommenttiosastolla joku ihmetteli, miksi bändin jäsenet eivät haastele Floorin kanssa ruotsia, vaikka kaikki osaavat kieltä sujuvasti. Näin meidät metsäläiset noteerataan maailmalla.:)

    Nightwish on saanut Ruotsista kolme kultalevyä, kaksi Tarjan aikaan ja yhden Anetten kanssa. Vielä lisäksi läjän hyviä listasijoja. En lähtisi vähättelemään Nightwishin menestystä Ruotsissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Floorin merkityksen korostaminen olisikin ihan OK mutta kun siihen liittyy bändin vähättely ja lähes solvaaminen niin silloin kantapeikot hermostuu. Mistä kotiliedestä olet muuten lukenut reaktiovideoiden tekijöiden mielipiteet suomalaisista ja oletko 80-luvun jälkeen käynyt ulkomailla kun tuollaisen arvion heität suomalaisten käyttäytymisestä ulkomailla. Suomalaiset ovat pyhäkouluväkeä jos esimerkiksi vertaa britteihin, ruotsalaisiin tai saksalaisiin ym. turisteihin. Mitä helvettiä muuten tarkoitat ensimmäisellä rankkauksella. Sen bändi teki 2004 Once albumin ja kiertueen voimin ja se ettei Floor löytänyt Suomesta miestä kertoo Floorin huonosta miesmausta kun piti Ruotsista tempaista panssarivaunuilla leikkivää 5-vuotiaan idiootin tasolle jäänyt rumpali. Ehkä suomalaiset miehet ovat vähän liian kova haaste Floorille. Mitä tulee menestykseen Ruotsissa niin sieltä tulee Abba ja Avicii. Ei menestys sellaisessa maassa ole tärkeää, ei niillä ole kapasiteettia ymmärtää Nightwishin musiikkia. Ja syy miksi bändin keskustelukieli ei ole ruotsi on hyvin yksinkertainen. Kuka helvetin täysjärkinen puhuisi ruotsia jos kaikki bändin jäsenet osaa englantia paremmin, etenkin Troy.

    Heh... mitäs tähän juurikaan lisäämään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Floorin merkityksen korostaminen olisikin ihan OK mutta kun siihen liittyy bändin vähättely ja lähes solvaaminen niin silloin kantapeikot hermostuu. Mistä kotiliedestä olet muuten lukenut reaktiovideoiden tekijöiden mielipiteet suomalaisista ja oletko 80-luvun jälkeen käynyt ulkomailla kun tuollaisen arvion heität suomalaisten käyttäytymisestä ulkomailla. Suomalaiset ovat pyhäkouluväkeä jos esimerkiksi vertaa britteihin, ruotsalaisiin tai saksalaisiin ym. turisteihin. Mitä helvettiä muuten tarkoitat ensimmäisellä rankkauksella. Sen bändi teki 2004 Once albumin ja kiertueen voimin ja se ettei Floor löytänyt Suomesta miestä kertoo Floorin huonosta miesmausta kun piti Ruotsista tempaista panssarivaunuilla leikkivää 5-vuotiaan idiootin tasolle jäänyt rumpali. Ehkä suomalaiset miehet ovat vähän liian kova haaste Floorille. Mitä tulee menestykseen Ruotsissa niin sieltä tulee Abba ja Avicii. Ei menestys sellaisessa maassa ole tärkeää, ei niillä ole kapasiteettia ymmärtää Nightwishin musiikkia. Ja syy miksi bändin keskustelukieli ei ole ruotsi on hyvin yksinkertainen. Kuka helvetin täysjärkinen puhuisi ruotsia jos kaikki bändin jäsenet osaa englantia paremmin, etenkin Troy.

    No on teillä kyllä puolin ja toisin kommentit ja argumentit.

    Olisikohan kuitenkin niin, että vaikka Floor Suomessa toki lyhyesti asuikin, niin ehti varmaan kohdata sinä aikana musiikkipiirien ulkopuolelta ja varmaan sisältäkin hyvin rajallisesti ihmisiä. Sen sijaan kiertueella oltiin paljon, ja siellä kohdattuhan se Hannes on. Floor on siis liikkunut enimmäkseen kansainvälisissä metallimusiikkipiireissä, eikä niinkään laajasti suomalaisten miesten keskuudessa. Jos on jonkun kerran eksynyt joensuun yöelämään, niin muutaman humalaisen lähestymisen pohjalta ei voi vetää laajoja johtopäätöksiä suomalaisista miehistä, ja sen Floorin kaltainen ihminen tajuaa.

    Floor on vitsaillut miesasialla, kyllä, että Ruotsiin asti piti lähteä. Mutta haastatteluista, Instagram-kuvista ja kaikesta on käynyt kyllä ilmi, että Suomeen muutto ajoittui aika tismalleen samaan aikaan Hanneksen tapaamisen kanssa, ja Floorin Joensuun kodissa vieraili tiheästi pitkä, vaalea mies. Eli Floor ei tainnut ehtiä Suomen markkinoihin varsinaisesti edes perehtyä. :)

    Ihmeellistä alemmuudentuntoa ja vittuilua täällä on puolin ja toisin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Floorin merkityksen korostaminen olisikin ihan OK mutta kun siihen liittyy bändin vähättely ja lähes solvaaminen niin silloin kantapeikot hermostuu. Mistä kotiliedestä olet muuten lukenut reaktiovideoiden tekijöiden mielipiteet suomalaisista ja oletko 80-luvun jälkeen käynyt ulkomailla kun tuollaisen arvion heität suomalaisten käyttäytymisestä ulkomailla. Suomalaiset ovat pyhäkouluväkeä jos esimerkiksi vertaa britteihin, ruotsalaisiin tai saksalaisiin ym. turisteihin. Mitä helvettiä muuten tarkoitat ensimmäisellä rankkauksella. Sen bändi teki 2004 Once albumin ja kiertueen voimin ja se ettei Floor löytänyt Suomesta miestä kertoo Floorin huonosta miesmausta kun piti Ruotsista tempaista panssarivaunuilla leikkivää 5-vuotiaan idiootin tasolle jäänyt rumpali. Ehkä suomalaiset miehet ovat vähän liian kova haaste Floorille. Mitä tulee menestykseen Ruotsissa niin sieltä tulee Abba ja Avicii. Ei menestys sellaisessa maassa ole tärkeää, ei niillä ole kapasiteettia ymmärtää Nightwishin musiikkia. Ja syy miksi bändin keskustelukieli ei ole ruotsi on hyvin yksinkertainen. Kuka helvetin täysjärkinen puhuisi ruotsia jos kaikki bändin jäsenet osaa englantia paremmin, etenkin Troy.

    Suomalaiset ovat hanakoita ottamaan mallia ns. sivistyskansoista. Nyt on kuitenkin puhe fanien tökeröstä nettikäytöksestä niinkin tärkeässä asiassa kuin rokkibändin myynnin edistämisessä.:)
    Varsinainen rankkaus on mahdollista tehdä vasta nyt, kun Nightwish on suurmenestyksen edellyttämässä mallissa. Ruotsissa on havaittavissa hiipumista, mutta syynä voi olla liian vähiin jäänyt keikkailu länsinaapurissa. Toivoa siis on etenkin, jos ruotsalaiset ottavat Floorin omakseen.:)
    48 hours -kommentti on tulkittavissa niin, että Suomi ja Nightwish tunnetaan yhä heikosti maailmalla. Ei olisi eka kerta, kun meitä luullaan ruotsalaisiksi tai venäläisiksi. Nightwish on kotoisin Suomesta, mutta sitä voi pitää jo eurooppalaisena bändinä, mikä aiheuttaa omat sekaannuksensa suuressa maailmassa.:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksei bändin historiaan voi tutustua 2020 tai 50 vuoden kuluttua tai ei ikinä? Kukaan muu ei voi vastatakaan kysymykseeni kuin bändin sisäpiiri, joten kysymykseni on lähinnä toteamus.:)
    Pressitilaisuus luo kovin kummallisen mielikuvan Nightwishin toiminnasta. Tarjasta paistaa kyllä selvästi, että hän ei osannut ainakaan nuorena nähdä kokonaisuutta. Bändi tai mikä hyvänsä työyhteisö ei voi toimia täysillä, jos joukossa on epäileviä tuomaita. Bändissä kuin bändissä solistilla on iso merkitys keulakuvana. Moni bändi on kaatunut solistin vaihtumiseen ja samalla moni muukin kuin bändin jäsen on menettänyt työnsä.

    Kannattaa varsinkin kuunneella pressitilaisuudesta kohta "Olin jo valmistautunut ilmoittamaan että jätän yhtyeen."

    Nykyäänhän hän leuhkii sillä, miten "halusin jättää yhtyeen ja minun annettiin mennä."


  • Muutama ajatus Nightwishista tuon 2005 tapahtuman tiimoilta. Cabulien tilausten peruminen 2005 lopussa johtui monista syistä, mutta kaikkein keskeisin oli talous. Bändin management pitäytyi taka-alalla ja avoin kirje ruumiillistui Tuomakseen, onhan hän Nightwishin ”primus motor”. Herra Cabuli toi kärkkäästi syyksi välirikkoon Tuomaksen mustasukkaisuutta? Joka vähänkin tuntee Tuomasta ja/tai hänen maailman kuvaansa Tarjan tyyppinen hyvin pinnallinen kovahko mimmi ei ole Tuomaksen tyyppiä ja päinvastoin.

   Talous oli erottamisessa ykkösprioriteetti. Vaikka bändi tuotti kulut myös nousivat samassa suhteessa. Kun Cabulit heittivät kapuloita rattaisiin, jo pelkästään kahden kerroksen väen liikuttelu keikoilla maksoi maltaita, peruuntuneista keikoista ja rundista puhumattakaan. Nämä herra Cabulin sähläilyt levyjen myynnissä oli varsin painava syy ulostaa sidosryhmä Cabuli. Ewo, Peiju ja Jukka, pystyisi kertomaan numeroina mitä tämä baletti maksoi tai miten olisi käynyt jos sama meno olisi jatkunut?

   2007 Nightwishin tulevaisuus oli veitsen terällä. Rahat oli kiinni uudessa levyssä, ”Dark Passion Play”. Uuden solistin valinta ”abbamaisesti” laulavaan Anette Blyckertiin tuntui täysin väärältä valinnalta. Fanit vaativat venuelle sopraanoa, joka laulaa korkealta ja kovaa, maestro itse oli oli täysin eri mieltä – Tuomas otti riskin. Kun kiertue käynnistyi olihan Anetten laulu hapuilevaa, koska häneltä vaadittiin sellaista mitä hän ei ollut. Vanhat bravuurit jäi ohjelmistosta pois em. syistä, Anette selvisi rimaa hipoen keikoista. Bändin ja Tuomaksen tuki solistille oli edelleen vahva. Dark Passion Play oli mieletön purkaus maestrolta, tunnelataus välittyi levystä niin voimakkaasti, että suurin osa faneista levyn kuunneltuaan aivan avoimesti itki. Anette sopi tähän levyyn laulajaksi täysin, hento hieman epävarma laulutekniikka oli juuri se mikä oli vastapainona patoutuneella vihalle ja mielipahalle. Tuomaksen riski kannatti, ”Dark Passion Play” menestyi, Anette hoiti tehtävän johon hän oli valittu. Monet pitävät, Dark Passion Play levyä Nightwishin parhaana. Muistaakseni Floor sanoi, että hän ei aluksi pystynyt laulamaan DPP:ta, koska tunnelataus oli niin suuri että hän puhkesi aina itkuun - Dark Passion Play pelasti Nightwishin.

   By Ykä

   • Muistelen nähneeni haastattelun, missä Holopainen totesi ensin hylänneensä Anetten. Anette ei antanut kuitenkaan periksi. Olen tulkinnut DPP:n myyneen pitkälti Oncen ja Tarjan jälkimainingeissa, kun bändi oli herättänyt aiempaa laajempaa kiinnostusta ja väki halusi tutustua uuteen solistiin.:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muistelen nähneeni haastattelun, missä Holopainen totesi ensin hylänneensä Anetten. Anette ei antanut kuitenkaan periksi. Olen tulkinnut DPP:n myyneen pitkälti Oncen ja Tarjan jälkimainingeissa, kun bändi oli herättänyt aiempaa laajempaa kiinnostusta ja väki halusi tutustua uuteen solistiin.:)

    Näin kävi, mutta rouvan sitkeys kannatti. Väki odotti uutta "Tarjaa" , mutta Holopainen pysyi kannassaan, että Tarja tuli ja Tarja meeni. Tämä Anetten epävarmuus keikoilla lisäsi jännitystä edelleen, samoin rouvaan kostyymit oli joillekin punainen vaate, hän vältti kaikin tavoin peesaamasta Tarjaa. Nuoden vuosien aikana selvisi mikä on bändin voima - biisit ja itse muusikot. Periaatteessa Nightwish ja sen musiikki jyräsi Anetten, pitkät rundit ja vaikeat biisit - toki loppu oli Nettanin itse aiheuttama.
    Ilman 2007 - 2012 vaiheita Nightwish ei olisi nykyisensä, ne tarvittiin ja lopuksi Floor Jansen löysi bändin ja bändi solistin.
    Ykä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näin kävi, mutta rouvan sitkeys kannatti. Väki odotti uutta "Tarjaa" , mutta Holopainen pysyi kannassaan, että Tarja tuli ja Tarja meeni. Tämä Anetten epävarmuus keikoilla lisäsi jännitystä edelleen, samoin rouvaan kostyymit oli joillekin punainen vaate, hän vältti kaikin tavoin peesaamasta Tarjaa. Nuoden vuosien aikana selvisi mikä on bändin voima - biisit ja itse muusikot. Periaatteessa Nightwish ja sen musiikki jyräsi Anetten, pitkät rundit ja vaikeat biisit - toki loppu oli Nettanin itse aiheuttama.
    Ilman 2007 - 2012 vaiheita Nightwish ei olisi nykyisensä, ne tarvittiin ja lopuksi Floor Jansen löysi bändin ja bändi solistin.
    Ykä

    Rasittavia rundeja ja järjestelyongelmia Tarjakin valitti pressitilaisuudessaan. Bändi oli silloin kuitenkin kasvussa, joten Tarjan vaihtaminen nopeammin sopivampaan oli ilmeisesti liian iso riski. Aika heikosti taisivat kiertueet tuottaa, kun keikkoja piti tehdä niin jumalattomasti myös Anetten aikana.
    Floorkin oli kuulemma melko piipussa Decadesin jälkeen, mutta sen voinee osittain pistää synnytyksen jälkeisiksi komplikaatioiksi. Moni nainen masentuu enemmän tai vähemmän mukulan pyöräytyksen jälkeen, kun tajuaa imettäessään elämänsä mullistuneen. Oma lukunsa ovat kulkutaudit, mitkä iskevät armottomasti kesken kaiken ikävän ja muun. Nyt pitäisi saada korona vaihtoon ja äkkiä.:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rasittavia rundeja ja järjestelyongelmia Tarjakin valitti pressitilaisuudessaan. Bändi oli silloin kuitenkin kasvussa, joten Tarjan vaihtaminen nopeammin sopivampaan oli ilmeisesti liian iso riski. Aika heikosti taisivat kiertueet tuottaa, kun keikkoja piti tehdä niin jumalattomasti myös Anetten aikana.
    Floorkin oli kuulemma melko piipussa Decadesin jälkeen, mutta sen voinee osittain pistää synnytyksen jälkeisiksi komplikaatioiksi. Moni nainen masentuu enemmän tai vähemmän mukulan pyöräytyksen jälkeen, kun tajuaa imettäessään elämänsä mullistuneen. Oma lukunsa ovat kulkutaudit, mitkä iskevät armottomasti kesken kaiken ikävän ja muun. Nyt pitäisi saada korona vaihtoon ja äkkiä.:)

    On se kummaa kun Nightwishin kiertueita pidetään raskaana. Ainoastaan Dark Passion Playn 200 keikan rundi täyttää normaalit mitat. Esim. Apocalypticalle 200 keikkaa taitaa olla minimi kun lähdetään maailmankiertueelle. Nightwishin kokonaiskeikkamäärä ei ole vielä lähelläkään 1000:ta ja esim HIM saavutti sen alta kymmenessä vuodessa. Samoin pitää muistaa COB:in jenkkikiertue aikoinaan kun he vetivät yli 60 keikkaa putkeen parilla välipäivällä. Nightwishin 100 keikan maailmankiertueet ovat lomailua kun vertaa mitä muut bändit vetävät. Miksiköhän?


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se kummaa kun Nightwishin kiertueita pidetään raskaana. Ainoastaan Dark Passion Playn 200 keikan rundi täyttää normaalit mitat. Esim. Apocalypticalle 200 keikkaa taitaa olla minimi kun lähdetään maailmankiertueelle. Nightwishin kokonaiskeikkamäärä ei ole vielä lähelläkään 1000:ta ja esim HIM saavutti sen alta kymmenessä vuodessa. Samoin pitää muistaa COB:in jenkkikiertue aikoinaan kun he vetivät yli 60 keikkaa putkeen parilla välipäivällä. Nightwishin 100 keikan maailmankiertueet ovat lomailua kun vertaa mitä muut bändit vetävät. Miksiköhän?

    Naissolistien ääni ja fysiikka ei kestä pikarundia joka on kun sotajoukon liikkelle pano. Tarja sanoi, että hän menettää äänensä jos väsyy liikaa eikä se kaukana ole Floorillakaan, Anette taas sairasteli jatkuvasti. Pistetään joku oopperadiiva moiselle rundille se loppuu lyhyeen.
    Kyse on solistin palautumisesta, koska keikka on kun urheilusuoritus. Rockmusiikin historia on pullollaan loppuunpalaneita ihmisiä, jotka painavat keikkaa omasta ja/tai managerin tahdosta ja lopuksi menevät tärviölle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Naissolistien ääni ja fysiikka ei kestä pikarundia joka on kun sotajoukon liikkelle pano. Tarja sanoi, että hän menettää äänensä jos väsyy liikaa eikä se kaukana ole Floorillakaan, Anette taas sairasteli jatkuvasti. Pistetään joku oopperadiiva moiselle rundille se loppuu lyhyeen.
    Kyse on solistin palautumisesta, koska keikka on kun urheilusuoritus. Rockmusiikin historia on pullollaan loppuunpalaneita ihmisiä, jotka painavat keikkaa omasta ja/tai managerin tahdosta ja lopuksi menevät tärviölle.

    Oikea vaihtoehto olisi ollut Marcon osuuden kasvattaminen jolloin naislaulusolisti olisi saanut enemmän lepoa eikä pelkkää vaatteiden vaihtoa, Marco kun sattuu olemaan vähintään yhtä karismaattinen laulusolisti kuin kuka tahansa noista kolmesta naislaulajasta. Jos katsoo Nightwishin kotisivuilta menneitä keikkoja niin alkuvuosina bändi keikkaili ihan käsittämättömän vähän. Drakkar levy-yhtiö taisi todella olla ihan pihalla mitä tällaisen bändin kanssa olisi pitänyt tehdä muuta kuin mainostaa sitä tulevaa Tarjan soolouraa. Mitä noista laulusolistien fysiikasta ja äänestä niin Honey B & T-bones veti 80-luvun loppupuolella ja 90-luvun alussa noin 250 keikkaa vuodessa. Aija Puurtinen olisi voinut konsultoida Tarjaa ja Anettea ja samoin nyt Flooria, vaikka eihän Floor taida oikeasti olla nainen ;D ;D https://www.facebook.com/themetalcircus2012/photos/a.298843196870994/3161847640570521/?type=3&theater


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oikea vaihtoehto olisi ollut Marcon osuuden kasvattaminen jolloin naislaulusolisti olisi saanut enemmän lepoa eikä pelkkää vaatteiden vaihtoa, Marco kun sattuu olemaan vähintään yhtä karismaattinen laulusolisti kuin kuka tahansa noista kolmesta naislaulajasta. Jos katsoo Nightwishin kotisivuilta menneitä keikkoja niin alkuvuosina bändi keikkaili ihan käsittämättömän vähän. Drakkar levy-yhtiö taisi todella olla ihan pihalla mitä tällaisen bändin kanssa olisi pitänyt tehdä muuta kuin mainostaa sitä tulevaa Tarjan soolouraa. Mitä noista laulusolistien fysiikasta ja äänestä niin Honey B & T-bones veti 80-luvun loppupuolella ja 90-luvun alussa noin 250 keikkaa vuodessa. Aija Puurtinen olisi voinut konsultoida Tarjaa ja Anettea ja samoin nyt Flooria, vaikka eihän Floor taida oikeasti olla nainen ;D ;D https://www.facebook.com/themetalcircus2012/photos/a.298843196870994/3161847640570521/?type=3&theater

    Nyt pitää olla tarkkana ja kieli keskellä suuta. Nykyään kun kaikki on kiellettyä paitsi kiihottuminen aina valtakunnan syyttäjää myöten niin tarkkana pitää olla mielipiteissään. Mutta heitämpä ilmaan ajatuksen että koska Floor on olemukseltaan hyvin miesmäinen niin ehkä siinä on se syy että aviomies löytyi vasta Ruotsista, ruotsalaiset miehethän ovat tunnetusti...you know =)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt pitää olla tarkkana ja kieli keskellä suuta. Nykyään kun kaikki on kiellettyä paitsi kiihottuminen aina valtakunnan syyttäjää myöten niin tarkkana pitää olla mielipiteissään. Mutta heitämpä ilmaan ajatuksen että koska Floor on olemukseltaan hyvin miesmäinen niin ehkä siinä on se syy että aviomies löytyi vasta Ruotsista, ruotsalaiset miehethän ovat tunnetusti...you know =)

    Uskon, että sinulla on teettää tuskaa yksinkertaisempikin asia. Tsemppiä siihen!

    Jos Floorin olemus on sinusta miehekäs, niin suosittelen käyntiä optikolla tai perehtymistä lähimpään suomen kielen sanakirjaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt pitää olla tarkkana ja kieli keskellä suuta. Nykyään kun kaikki on kiellettyä paitsi kiihottuminen aina valtakunnan syyttäjää myöten niin tarkkana pitää olla mielipiteissään. Mutta heitämpä ilmaan ajatuksen että koska Floor on olemukseltaan hyvin miesmäinen niin ehkä siinä on se syy että aviomies löytyi vasta Ruotsista, ruotsalaiset miehethän ovat tunnetusti...you know =)

    Floora on hyvin roteva, rotevampi kuin yksikään nwissyn jätkistä. Jätkät ei uskalla kiusata niinkuin kiusasivat naisellista Taapea.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Uskon, että sinulla on teettää tuskaa yksinkertaisempikin asia. Tsemppiä siihen!

    Jos Floorin olemus on sinusta miehekäs, niin suosittelen käyntiä optikolla tai perehtymistä lähimpään suomen kielen sanakirjaan.

    Taas osui ja uppos, on tää niin hauskaa =D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Floora on hyvin roteva, rotevampi kuin yksikään nwissyn jätkistä. Jätkät ei uskalla kiusata niinkuin kiusasivat naisellista Taapea.

    Jaa onkos tämä nyt sitä toksista feminismiä? Ei kestä enää, älkää tappako nauruun =D!!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oikea vaihtoehto olisi ollut Marcon osuuden kasvattaminen jolloin naislaulusolisti olisi saanut enemmän lepoa eikä pelkkää vaatteiden vaihtoa, Marco kun sattuu olemaan vähintään yhtä karismaattinen laulusolisti kuin kuka tahansa noista kolmesta naislaulajasta. Jos katsoo Nightwishin kotisivuilta menneitä keikkoja niin alkuvuosina bändi keikkaili ihan käsittämättömän vähän. Drakkar levy-yhtiö taisi todella olla ihan pihalla mitä tällaisen bändin kanssa olisi pitänyt tehdä muuta kuin mainostaa sitä tulevaa Tarjan soolouraa. Mitä noista laulusolistien fysiikasta ja äänestä niin Honey B & T-bones veti 80-luvun loppupuolella ja 90-luvun alussa noin 250 keikkaa vuodessa. Aija Puurtinen olisi voinut konsultoida Tarjaa ja Anettea ja samoin nyt Flooria, vaikka eihän Floor taida oikeasti olla nainen ;D ;D https://www.facebook.com/themetalcircus2012/photos/a.298843196870994/3161847640570521/?type=3&theater

    Floor on jo näyttänyt, miten NW-setti vedetään läpi niin tautisena, että puhetta ei tahdo irrota. Ääntä on yhä jäljellä, vaikka hän on laulanut taustoja Markollekin.:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Floor on jo näyttänyt, miten NW-setti vedetään läpi niin tautisena, että puhetta ei tahdo irrota. Ääntä on yhä jäljellä, vaikka hän on laulanut taustoja Markollekin.:)

    Joo mutta se ei poista sitä tosiasiaa että Nightwish keikkailee edelleenkin Floorin aikana harvinaisen vähän. Ennen koronaa Tarja taisi tehdä enemmän keikkaa per vuosi kuin Nightwish. Ihmettelen vaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo mutta se ei poista sitä tosiasiaa että Nightwish keikkailee edelleenkin Floorin aikana harvinaisen vähän. Ennen koronaa Tarja taisi tehdä enemmän keikkaa per vuosi kuin Nightwish. Ihmettelen vaan.

    Nightwishilla alkaa nuo keikkapaikat olla aika suuria. Jos haluis enemmän keikkailla niin pitäs pikku paikkoja myydä niinkuin esim. Tarja ja bodomit.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   275
   4210
  2. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   158
   2613
  3. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   2572
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1317
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1280