Pieniä kärpäsiä (?) Jotka puree

Anonyymi

PIKAISTA APUA
Eli meillä on sisällä pieniä mustia kärpäsiä (ainakin ne näyttää suurinpiirtein banaanikärpäsiltä, koska ovat suurinpiirtein saman kokoisia) .
Ne ovat pieniä, ja purevat. Kerran ihmettelin kun mussa oli pieniä läikkiä. Sitten ajattelin, että onkohan ne niitä pieniä kärpäsiä mitä meillä on. Katsoin käteeni, siinä oli sellainen kärpänen, katsoin mutä se tekee. Se puri. Tapoin sen jälkeen sen. Kun niistin niin siellä oli sellainen kuollut kärpänen. Kiva tietää että nukkuessa niitä menee nenään.. korviin ne tulee ainakin surisemaan ja silmiin on menny niitä pari kertaa. Mitä mä teen noille? Mitä ne ees on? Olis tärkeetä saada apua kun olen yliherkkä ötököille ja voin saada noista jotain allergisia reaktioita.

2

<50

  Vastaukset

  • Meilläkin yleensä kesäaikaan lentää niitä ns. banaanikärpäsiä mutta nyt tämän helteen aikaan niitä on ollut paljon. Keittiö on paikka missä pyörivät ja tänään hävisivät kaikki. Tappoiko helle vai mikä. Mutta ne eivät purreet.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   60
   1339
  2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   1328