Pieniä kärpäsiä (?) Jotka puree

Anonyymi

PIKAISTA APUA
Eli meillä on sisällä pieniä mustia kärpäsiä (ainakin ne näyttää suurinpiirtein banaanikärpäsiltä, koska ovat suurinpiirtein saman kokoisia) .
Ne ovat pieniä, ja purevat. Kerran ihmettelin kun mussa oli pieniä läikkiä. Sitten ajattelin, että onkohan ne niitä pieniä kärpäsiä mitä meillä on. Katsoin käteeni, siinä oli sellainen kärpänen, katsoin mutä se tekee. Se puri. Tapoin sen jälkeen sen. Kun niistin niin siellä oli sellainen kuollut kärpänen. Kiva tietää että nukkuessa niitä menee nenään.. korviin ne tulee ainakin surisemaan ja silmiin on menny niitä pari kertaa. Mitä mä teen noille? Mitä ne ees on? Olis tärkeetä saada apua kun olen yliherkkä ötököille ja voin saada noista jotain allergisia reaktioita.

5

6414

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Meilläkin yleensä kesäaikaan lentää niitä ns. banaanikärpäsiä mutta nyt tämän helteen aikaan niitä on ollut paljon. Keittiö on paikka missä pyörivät ja tänään hävisivät kaikki. Tappoiko helle vai mikä. Mutta ne eivät purreet.

  • Anonyymi

   Meilläkin näitä. Tunkevat korviin ja silmiin. Pitävät laskeutuessaan pientä surinaa kuin hyttyset. Jostain luin karvaisista tällaisista, mutta en löytänyt enää juttua. Näyttävät banaanikärpäsiltä, ehkä vähän isompia, vähän kuin pörröisiä. Raid ei pitkään tehoa. Kärpäspapereihin jää, mutta uusia tulee. Neuvokaa, mitä ovat ja mitä tehdä.

  • Anonyymi

   Sama homma meillä kesän aikaan noita samoja kärpäsiä puree ja jää pieniä punaisia pisteitä iholle miteä nämä ovat miten niistä pääsee eroon?

  • Anonyymi

   3 vuotta osin halpaketjun myymälästä ohuen verkko kankaan joka tarkoitettu taralla kiinittää tuletusikunoihin .Kuin parvekeen oveen.Toimii.Lisäksi olen varmaan jo 10 vuotta ostanut vain vaasi kukkia kotiin.Muistan ruukku rususta tuli kärpäsiä.Saatte nauraa mutta toimii: Kotiin tulessa huuhdon kaikki vihanekeset ja Hedelmät esim,appelsiin,pananit jne.Taloudessamme ei ole pikku kärpäsiä sen koomin näkynyt.Pikku kärpäset tulee myös hedelmien ja vihanesten mukana,kuin perunan.On kärpäsmunat niin pienet silmä ei näe.Kypsyvät munat kärpäsiksi kodeissa lämössä.Kaupathan ovat aina vileitä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En todellakaan luovuta sinun suhteesi

   Kuulet minusta vielä.
   Ikävä
   154
   2173
  2. En ole rakastunut

   Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
   Ikävä
   226
   1521
  3. Oikeasti ajattelin

   Että kaikki vain typerää leikkiä ja niin asia varmasti olikin. Väärinkäsityksiä jo liikaa niin siksi en tänne enää halu
   Ikävä
   70
   1082
  4. Rakkaalle naiselle

   Tahtoisin ottaa sinut syliini ja suudella sinua.
   Ikävä
   52
   933
  5. Koko päivän sinua miettinyt...

   Oot sinä rauhallinen mies. Sinussa on joku....joka sekottaa ajatukseni. Menisköhän sinulla pasmat sekasin jos sanoisin e
   Ikävä
   53
   908
  6. Miksi et pistä tikkua ristiin suhteemme eteen

   Oletko siis oikeasti halukas että asia etenisi?
   Ikävä
   67
   790
  7. Minähän olen jo vanhus, joten ei aleta

   Se on viisainta, vaikka kuinka polttelis. Puhun nyt tässä itselleni, koska sinä olet järkevä ja pystyt toimimaan niin ku
   Ikävä
   31
   790
  8. Et taida haluta mua?

   Miksi et pane tikkua ristiin suhteemme eteen? Oletko siis oikeasti halukas, että asia etenisi? J-miehelle.
   Ikävä
   68
   788
  9. Vanhempi mies

   Rakas tuu, rutista mut syliisi. Olet onneni rakkaani. P.
   Ikävä
   30
   771
  10. Tunnenko väärin

   Ikävä sua rakas mieheni❤🔥 onko sinulla minua ikävä
   Ikävä
   76
   737
  Aihe