Persupoppoon mainostemppu.

Anonyymi

Eilisen uutiset tiesivät kertoa, että Persunuoret ovat saamassa niskaansa valtakunnan korkeammalta taholta syytteen vastattavakseen. Asia koskee viime vaalien rasistista mainosta, jossa kehoitetaan äänestämään Persuja, ellei haluta tänne tummaihoisia muuttajia. Kyllä joidenkin järjen jättiläisten korvien välissä on tyhjää tai siellä laineet käyvät korkeina.
Miltei joka viikko näitä Persukjen oivalluksia tai rasistisia möläytyksiä nousee esiin. Miksi, sopii kysyä? Kyllä pitänee paikkansa se ilmiö, mikä aiheutui, kun Siniset lähtivät puolueesta. Joku kirjoitti, että järki, äly ja käytöstavat lähtivät heidän mukanaan. Tähäån ajatukseen on helppo yhtyä.
Onneksi oikeusoppineissamme on henkilöitä, joiden kansallinen moraali vaatii toimenpiteitä asioideen korjaamiseksi. Nyt on vain vaarana, ettäPersut itse osallistuvat välillisesti oikeustapahtuman mitätöimiseen estämällä erään edustajan syytteeseenpanon?

4

63

  Vastaukset

  • Roskasakki persut elämöi kun ei muuta osaa. Suomea ei heidän politiikallaan rakenneta, päinvastoin..
   Kas nykymenolla sahaavat juuri sitä oksaa jolla istuvat, kansaa ei enää kauan huijata pelkillä rajat kiinni puheilla ja joutavalla öyhötyksellä..

  • Oletko tarkastanut oman pääsi. Taidat kuulua KELAn perheeseen.

   • Kuulumpa mihin kuulun, kerron totuuden sellaisena kuin se on, päässäni ei ole vikaa.!!!

    Kaveri / tuttavapiirissäni on monta "mamua", he ovat paljon fiksumpia ihmisiä kuin useimmat suomalaiset. Käytöstavat, inhimillisyys, lähimmäisestä välittäminen on eri tasolla meihin suomalaisiin möllyköihin verrattuna..


   • Aloittaja tarkistaa päänsä täällä annettavien kommenttien perusteella, pystyy kun oikein yrittää


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on ilkeä kiusaaja!

   Te, jotka jatkuvasti jaksatte lässyttää kuinka ihana, kiltti, herttainen, empaattinen, hyväsydäminen tuo botoxhirviö on... Niin tässäpä teille taas pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   2322
  2. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   53
   1147
  3. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   170
   1062