Isosisko pilaa elämäni

Aloitetaan tällä että olen 15v poika ja mun isosisko on 17v. Vaikka se on jo kohta aikuinen niin se on silti lapsellinen, valehtelija, laiska ja aina vihainen.

LAPSELLINEN
Aloitetaan tällä että se valittaa kaikesta äidille ja rupee itkemään jos sitä sattuu ( eli tarkotan sitä et jos vahingossa tönäsen sitä niin se lähtee heti valittaa äidille.)

VALEHTELIJA
Valehtelee että oon puhunut sille rumia ja jos olen vahingossa tönässy sitä tai jotain niin se liioittelee sitä asiaa.

LAISKA
Koko talo on sotkuinen sen takia Ja äiti ei tee asialle mitään. Sen huone on ollut sotkuinen 5 vuotta. sen takia se nukkuu äidin vieressä koska valittaa siitä että sen huone on niin sotkuinen. Välillä se jättää astioita olohuoneeseen että äiti luulisi niitä astioita mun käyttämiksi.

VIHAINEN
se aina puhuu mulle vihaisesti mutta äidille aina normaalisti. Ja aina kun ollaan jossain vierailussa niin silloin se puhuu mulle kiltisti.

Olenko minä liian herkkä vai oletteko tekin samaa mieltä??

0

52

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

    Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
    62
    3408
   2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

    Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
    Maailman menoa
    63
    1826