Mikään laisuus ei ketään pelasta

Anonyymi

Tätä tarvitsee aivan päivittäin toistaa. Vain uskomalla Jeesukseen Kristukseen omien syntien sovittajana, pelastuu.

Pinnallinen syntikäsitys on toinen harha, luullaan ja uskotaan että kun tietyt asiat välttää elämässään ja tiettyjä asioita tekee on pelastettu. Tässä syntikäsityksessä puuttuu JUmalan vanhurskauden käsittäminen, se ettei Jumalalle kelpaa mikään muu, kuin täydellinen synnittömyys. Syntiset ihmiset on lunatettu Jumalan omiksi Jeesuksen Kristuksen kalliilla uhrilla. Ja kaikki ihmiset ovat 100% syntisiä, kaikista parhaatkin kilvoittelijat. Kukaan ei voi siis teoillaan tai kieltäymyksillään pelastua.

No miten me syntiset sitten pelastumme?

Room. 4:3 Sillä mitä Raamattu sanoo? "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi".
Room. 4:4 Mutta töitä tekevälle ei lueta palkkaa armosta, vaan ansiosta,
Room. 4:5 mutta joka ei töitä tee, vaan uskoo häneen, joka vanhurskauttaa jumalattoman, -> sille luetaan hänen uskonsa vanhurskaudeksi;

Room. 10:9 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
Room. 10:10 sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Etsi ensin seurakunta,sellainen joka on raamatun mukainen,montako löydät?????

      • Anonyymi

        Yksi on ja vain yksi eli Kristuksen seurakunta!


      • Anonyymi

        suomessakin löytyy satoja sellaisia seurakuntia joiss aon paljon enemmän raamatullisuutta kuin missään lestoissa.

        eikö teillä ol eminkäänlaista itsekritiikkiä, kun on hallussa riitelyn mailmanmestaruus ainakin epäilen, vai sopuisuudestako ne kolmekymmentä eri joukkoa ovat syntyneet häh!?

        kyllä meinaa ottaa ohimosta kun tätä sekosekoa lukee huh.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Yksi on ja vain yksi eli Kristuksen seurakunta!

        Yksi tosiaan on ja ovi sinne on Jeesus Kristus, Taivaaseen pyrkivät eivät siis etsi seurakuntaa vaan Jeesusta Kristusta. HÄNEN kauttaan kulkee ovi hänen seurakuntaansa. Ovi ei siis ole mikään yhdistys, kirkko, tai kirkkokunta, joita usein väärin perustein seurakunniksi nimitetään. Kristuksen seurakunta on jo 2000 vuotta ollut yksi ja sama. Sen Herra ja lunastaja on Jeesus Kristus. On surkeata että monet itsekkäät joukot ovat tehneet yhteisöstään epäjumalan itselleen jota sitten kumarretaan ja kunnoitetaan, ja hyljänneet Kristuksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        suomessakin löytyy satoja sellaisia seurakuntia joiss aon paljon enemmän raamatullisuutta kuin missään lestoissa.

        eikö teillä ol eminkäänlaista itsekritiikkiä, kun on hallussa riitelyn mailmanmestaruus ainakin epäilen, vai sopuisuudestako ne kolmekymmentä eri joukkoa ovat syntyneet häh!?

        kyllä meinaa ottaa ohimosta kun tätä sekosekoa lukee huh.

        Riitelystä ja itsekritiikistä sinun ei kannattane henkilökohtaisesti kirjoitella. Harva kuitenkin ansaitsee lempinimekseen Sodoma kääkkä, riideltyään sen 10 vuotta.
        Tuo Raamatullisuus on niin tulkinnallista. Sinun seurakunnassa kaikki kuulemma paranee, mutta sinun nivelet eivät kirjoituksesta päätellen ole edelleenkään. Närhen mukaan sinulla on todella heikko usko tai syntiä vastustamassa. Eihän parantuminen tarvitse ottaa kuin vastaa, väittää Närhen munat. (vai mikä lie)


    • Anonyymi

      Kuinkahan monta kertaa tuo sama otsikko on esiintynyt näillä palstoilla?!

      • Ilmeisesti ei kuitenkaan vielä läheskään tarpeksi monta kertaa.


    • Anonyymi

      Se on kuitenkin vaikea totuus niellä, että ihminen pelastuu kun Jumala ei Jeesuksen Kristuksen kautta lue hänelle syntejä. Ei sillä, että on tietävinään asioita paremmin kuin muut, on olevinaan pyhempi kuin muut eikä mielestään ole laittomuuden tekijä eikä riko lakia.

      • Totta. Lahjaksi saatava vanhurskaus loukkaa ihmisen omanarvontuntoa. Mutta kun yhteisöön luodaan puitteet, joiden sisällä saa (ja tarvitseekin) hyväksytysti tehdä erilaisia asioita autuutensa eteen, niin siinä ihmisen omanarvontunto saa lohdutusta. Me sentään teemme parannusta synneistämme, toisin kun nuo muut ihmiset!!! Siksi olemme Jumalan edessä parempia ja jalompia kuin muut ihmiset. Tämähän oli fariseusten oppi jo Jeesuksenkin aikana.
        Fariseukset olivat hyvin tarkkoja elämässään ja kokivat Aabrahamin jälkeläisinä täyttävänsä Jumalan tahtoa. Heidän vikansa oli siinä, etteivät he tarvinneet Vapahtajaa.


    • Anonyymi

      Moni asia onkin helppo teoriassa, mutta vaikea käytännössä. Monesti ajatellaan myös sitä että usko on jotain puheita. Kun joku puhuu ja muut kuntelee. Eihän se ole millään tavalla uskonelämää eikä kuvasta siitä yhtään mitään. Uskomme tulee esille siinä ensimmäisessä askeleessa kun astumme kirkon ovesta ulos ja kohtaamme lähimmäisiä eri tilanteissa ja meidän pitäisi huomioita heitä ja jutella heidän kansssaan.

      Silloin Jumalan armosta olemme sitä mitä olemme. Sitä meille on taivaasta annettu lahjaksi.

      Se on aivan eri asia kuin levoton uskonnollinen hössöttäminen tai tiukkailmeinen lakihenkisyys.

      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat lakihenkisyydellä ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tarkoitat lakihenkisyydellä ?

        Ei saa pierasta etupenkissä jos pierettää! Hurskastelua sanon minä.

        T Jorma.


    • Anonyymi

      Mikä pakottaa toistamaan? Saarnatauti?

      • Anonyymi

        Saarnatauti? Eiköhän se ole sinun mielikuvituksessasi? Mutta mennään asiaan, eikö ole kaikille selvää, että lastadiolaisuus kumoaa itsensä? Yllättävääkö? Voisivatko he kaikki kymmenissä tokissaan olla YKSIN oikeassa? Niin ainakin Esikoislestadiolaiset kannattajilleen saarnaavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saarnatauti? Eiköhän se ole sinun mielikuvituksessasi? Mutta mennään asiaan, eikö ole kaikille selvää, että lastadiolaisuus kumoaa itsensä? Yllättävääkö? Voisivatko he kaikki kymmenissä tokissaan olla YKSIN oikeassa? Niin ainakin Esikoislestadiolaiset kannattajilleen saarnaavat.

        Lähes jokainen näistä lestadiolaisista "tokista" tuomitsee kaikki toiset tokat helvettiin, heidän omasta mielestään VAIN tuo heidän tokkansa pelastuu. Treagikoomista kyllä.

        Vain Rauhan Sana ja Esikoiset ry tekevät poikkeuksen tästä Raamatun vastaisesta "vain me" seurakuntaopista.

        "Vain me" - oppi kaatuu jo lähtökuoppiinsa kun otetaan Raamattu esiin.

        Ap. t. 16:31 Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi".

        Room. 3:26 jumalallisessa kärsivällisyydessään, osoittaaksensa vanhurskauttaan nykyajassa, sitä, että hän itse on vanhurskas ja vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen.

        Ap. t. 10:43 Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta."

        Ap. t. 13:39 ja että jokainen, joka uskoo, tulee hänessä vanhurskaaksi, vapaaksi kaikesta, mistä te ette voineet Mooseksen lain kautta vanhurskaiksi tulla.

        1. Joh. 5:1 Jokainen, joka uskoo, että Jeesus on Kristus, on Jumalasta syntynyt; ja jokainen, joka rakastaa häntä, joka on synnyttänyt, rakastaa myöskin sitä, joka hänestä on syntynyt.

        Ihmisoppien seurauksena syntynyt ryhmänarsismi, ei rakasta Jumalasta syntyneitä.
        Heidän rakkautensa rajoittuu ainoastaan heidän ryhmäänsä. Kristuksen opin vastainen oppi tuo.

        Ikävämpää on, että pääsyylliset kaikkiin harhoihin ovat ryhmää johtavat henkilöt, jotka manipuloivat porukkaa tähän ryhmänarsismiin. Ryhmän sisäinen henki on sellainen, että johtajien mielipiteistä poikkeavia mielipiteitä esittävä kristitty joutuu syrjään ryhmästä.

        Hyvä niin, koska ei Jumala sellaista salli, että joitakin ihmisiä aletaan pitämään erehtymättöminä yli-ihmisinä, joita kaikkien ryhmässä on toteltava kadotuksen uhalla.

        On traagista että tällaisesta ilmapiiristä on lapsesta saakka siihen kasvatetun henkilön vaikea irroittautua Jumalan lasten vapaaseen ilmapiiriin, Kristuksen lahjoittaman vanhurskauden sisälle.

        Missä synti syyttää, siinä sydän on kowa. Päinvastoin siis, kun lestadiolaiset opettavat, että sellainen syyttävä sydän kova katuminen ja poru puhujien kaulilla olisi nöyryyttä.
        Ei se ole. Sen sijaan tyhjäksi tullut syntinen on nöyrä, eikä hän enään pane hanttiin sitä, että saa Jeesukselta ilmaiseksi kaiken lahjaksi. Ilman jokapäiväisiä lihanviilaus ja katumus harjoituksia.


    • Anonyymi

      Toistaminen on välttämätöntä siksi että edelleen täällä on useita henkilöitä joilla on tämä "vain me pelastumme" oppi.

      Mitä lakihenkisyydellä tarkoitetaan? Itse tavalla taikka toisella tienattavaa pelastusta.

      Jokainen joka ei usko, että Jumala vanhurskauttaa jumalattoman uskon kautta ILMAN tekoja, on lakihenkinen.

    • Anonyymi

      Juuri tässä on pelastuksen ydin, Jeesus Kristus on ristinkuolemallaan lunastanut meidät synnin vallasta.
      Uskon Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut

      • Anonyymi

        Ja höpsistäkeikkaa. Ei huono selitys eitoivotulle raskaudelle tehnyt jeesuksesta ihmistä kummempaa. Kova oli poika puhumaan, jossain kohtaa vilahtaa yleishumaania järkeäkin.
        Case closed.


    • Anonyymi

      Totta. 2.Tim3-5 on kaikki, joista tehdä parannus. Esivalta on vaihtanut arvonsa ihmiskätten töihin vakavasti huomioiden.

    • Anonyymi

      Lestadiolaisten usko perustuu anteeksiantoon?
      Elikkä jos joku raiskaa lapsen saarnaajat antavat hänelle
      hänen syntinsä anteeksi?
      Miten kukaan ihminen voi antaa kenenkään syntejä anteeksi
      Eikö se anteeksi anto ole jumalan ja hänen poikansa tehtävä?
      Entinen lestadiolais äiti sanoi: "He voivat koska he ovat kristuksen
      opetuslapsia"?!!!!

      Koko Les uskonto pitäisi kieltää kuten putin on kieltänyt
      jehovantodistajat.

    • Anonyymi

      Syntikäsite on ihmisten luoma ihmisten alistamiseksi. Et ole vastuussa uskonoppineiksi itsensä kohottaneille poppamiehille sen enempää kuin mielikuvitustuote jumalalle sen enempää kuin Antti Rokalle. (Molemmille on historiallisia esikuvia, jälkimmäiselle jopa todellinen)

      Vapahtaja olet sinä, muita ei tarvita. Mielikuvitusongelmasta kun pääsee eroon kun lakkaa kuvittelemasta. Näin jo vanhassa vitsissä.

      • Anonyymi

        . Mutta jos sä haluat päästä taivaaseen. Miten pääset sinne helvetistä? Tikapuillako?

        En usko,mutta voit koittaa.

        Kiitos silti Jumalalle,että annoit poikasi Jeesuksen, ja pääseen taivaaseen,koska Jeesus sano niin.

        Fariseukset vihaa,mutta karavaani kulkee.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on toivomuksesi

      Tällä hetkellä
      Ikävä
      174
      1668
    2. Tavio toi uudet tuulet ministeriöön: Rukoushetkiä kabinetissa, vähemmistöpuheet pannaan

      Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio on ilmoittanut, ettei hänen puheisiinsa saa kirjoittaa mitään seksuaali-
      Ateismi
      192
      1581
    3. Nimesi nainen

      On koko päivän ollut ajatusteni ykkönen. Jotenkin kaipaan sinua nyt entistä enemmän ja se on saanut minut miettimään tos
      Ikävä
      66
      1499
    4. Laita koko etunimi

      Ketä ikävöit. Ei tää muuten rupee selviimään. M-N
      Ikävä
      59
      1315
    5. Eihän nyt mikään

      Sitten varmasti jäänyt hiertämään meidän välejä. Meillähän ei ole varsinaisesti edes koskaan mitään ollut ja siksi itse
      Ikävä
      63
      1071
    6. 300 valtion maksamaa henkilöä Pariisissa, nolla olympiamitalia

      Pitäskö jotain tehä? Satsata vain skeittaukseen, naisten nyrkkeilyyn ja ratsastukseen? Vai tuplata joukkueen koko? Ot
      Maailman menoa
      88
      1019
    7. Life is Life...

      Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää ikävään. ☕🌞🐺😊❤️
      Ikävä
      211
      937
    8. Jasmin Mäntylän jäätävät roikkorinnat instagramissa!

      Hrr! Rintojen kärki näyttää olevan lähes metrin etäisyydellä kaulasta.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      9
      895
    9. Olet nainen

      Taipuvainen masennukseen ja paniikkihäiriöihin. Tunnistin sen kun katsoin sinua silmiin.
      Ikävä
      64
      884
    10. Uskon että

      Hänellä ja minulla on molemmilla paha olla.
      Ikävä
      57
      844
    Aihe