Pelleilyäkö?

Anonyymi

Onneksi nuo kansanedustajat laskettiin eilisen jälkeen pariksi kuukaudeksi maakuntiin tuulettumaan. Jos ei näin olisi tapahtunut, olisivat ne kohta äänestäneet kumpi on vasen ja kumpi oikea?
Meidän maakunnan paikalla oleet edustajat taisivat Mäenpää-äänestyksessä vähän sekoilla. Paikalla olleiden äänet taisivat mennä tasan; kolme syytesuojan puolesta ja kolme vastaan. Yksi oli poissa ja yksi on "äänioikeudeton."
Antikainen, Vihonen ja Hoskonen olivat sitä mieltä, ettei syytesuojaan kajota.
Minun mielestäni ja minulla on varaa ollä väärässäkin, Hoskonen teki itselleen ja äänestäjilleen melkoisen vyön alle iskun. Hän joutuu kannattajilleen selittelemään, miksi rasistiset puheeet jopa eduskunnassa pitää sallia? Persuedustajien käyttäytyminen oli odotettu. Ulkomaalaisvihan lietsominen on heidän helmasyntinsä. Muut äänivaltaiset paikalla olleet P-K:n edustajat osoittivat ryhdikkyyttä ja vaatimaton kiitos siitä heille.
Antoisaa kesää kansanedustajille väriin katsomatta. Rientäkää kujille ja aitovierille ja kävelykaduille selittelemään asioita parhain päin.

4

75

  Vastaukset

  • Aitovierellä astelee nykyään Kokoomus. Kepu ja kepulimpien politiikka on jo kuopattu.
   Keskusta on lilliputtipuolue.

  • Äänestys kertoi karulla tavalla ketkä edustajista ovat rasisteja. Rasisteille ja fasisteille ei ääntäni heru missään tilanteessa, nytkin äänestin suoraselkäisen edustajan Savo-Karjalan äänestysalueelta.

   Hän ei ole kokkari, kepuli eikä persu joten arvatkaa loput..

   • Ehdokaasi lienee kaksinaamainen kristillinen?


  • Promillet kohdillaan

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on ilkeä kiusaaja!

   Te, jotka jatkuvasti jaksatte lässyttää kuinka ihana, kiltti, herttainen, empaattinen, hyväsydäminen tuo botoxhirviö on... Niin tässäpä teille taas pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   2363
  2. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   53
   1167
  3. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1105