Aihe

7lk terveystarkastus (ja alkamattomat menkat)

Anonyymi

Oon ny lukenu joitai ketjui 7lk terveystarkastuksest, mut mitä siel *oikeesti* tehää? Ja niiku mul ei oo vielä alkanu menkat, nii eikai se vaikuta mitenkää siihe tarkastukseen?

3

<50

  Vastaukset

  • Siellä on se terveydenhoitaja joka kyselee kaikkee sun vanhemmilta ja sulta. Esim ruoasta, ruutu ajasta, nukkumisesta, vapaa ajasta, perheestä, murrösiästä yms. Kysytää onks menkat alkanu ja onks ollu valkovuotoo. Kerrotaan seksistä ja ehkäsystä. Katotaan, kuulo,näkö,värinäkö, paino ja pituus. Sit pitää ottaa kirjaimellisesti kaikki vaatteet pois niin se tunnustelee sun rintoja ja alapäätä. Sitte meet sellaselle pöydälle makaamaa jossa se tutkii sun alapään et kaikki on ok. Eimitään kauheeta! Tsemppiä yläasteelle 💘

   • Meillä oli melkein samanlainen tarkistus. Samoja asioita kyseltiin. Meiltä pojilta kysyttiin tietty menkkojen alkamisen sijaan siemensyöksyistä. Luonnollisesti rintoja ei tarvinnut tunnustella mutta penis ja kivekset tutkittiin.


  • normi tarkastusha se on, näkö, kuulo, pituus, paino ja kaikki nää jutut. ja siis kyllähä ne alkamattomat menkat jotenki vaikuttaa, tutkii sun alapäätä vähä enemmä ku normisti (ei kyl mitenkää paljo, vähä vaa tunkee sormii sisää ja ottaa jonku testin jollaa kapulalla)

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   26
   1418