Asfaltti polttaa!

Anonyymi

Etkö tajua sinun pienen koiran tassut kärventyy asfaltilla.
Hieno neiti jolla taisi olla enemmän kiinnostusta mistä autosta kukakin häntä katsoo kun niin laitettuna kulki? Voi haukkuparka. Isommatkin tassut ja jalat tuntee sen kuumuuden rajusti. Seuraile edes missä kunnossa pikkuinen on lähipäivinä kun toistuvasti paahteessa painelet.

2

245

  Vastaukset

  • Kuumaan asvaltin jäährytykseen löytyy minulta konsti! Asvaltti on helppo jähryttää levittämällä siihen vettä lietevaunulla! Sammunjoesta kun imaisen säilijön täyteen,jonka jälkeen levitän kuarman asvalttipinnalle. Tätä toistetaan nin kauvan että kaikki huittisten pikipinnat on jährytetty!

  • Jos lämpömittari vielä nousee yli 30 °C asteen , niin ainakin torin ympäristön kadut saisi käydä jäähdyttämässä joka päivä.

   Karkeasti 13:00 aikaan tois ne kuormat, jotain 4...5 täystankillistakin aluksi. Raikasta Sammun vettä kiehuvalle asfaltille. Keskustan hienojen neitien ja niitten koirien on sitten taas mukavaa kävellä avojaloin asfaltilla.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   132
   3815
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   3642
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2339
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   195
   2156