Sofia saa viettää aikaa Stefun tyttären kanssa, se ei Martsulle kuulu

Anonyymi

Miksi Martsu veuhkoaa, Isbellä ei mitään asiaa tai lupaa Sofian lähelle. Martina on kyllä yksinkertainen... Stefun uusi nainen on Sofia ja Stefu saa viettää ihan miten haluaa aikaansa Sofian ja tyttärensä kanssa yhdessä. Martina ei voi asialle mitään. Onko Martina kateellinen, jos lapsi kiintyy Sofiaan? Sofia on kuulemma erittäin lapsirakas ihminen. Mua vaan huvittaa, kun Martsu vauhkoaa somessa, että kiellettyä olla Isben kanssa.

12

190

  Vastaukset

  • Kyllä Martinalla on oikeus, ja jopa velvollisuus miettiä kenen seurassa lapsi saa olla. Olkoonkin Sofia isän uusi tyttöystävä niin siitä huolimatta hänellä on syyte rahanpesusta ja syksymmällä käsitellään huumeiden käyttöä, ihan perusteltua rajoittaa hänen seurassaan olemista. Katsotaan mitä käräjillä käy, ja mietitään sitten tilannetta uudelleen. Ei Stefan rakkauden huumassaan edes ymmärrä tätä, ja hänellekkin on tulossa käsittääkseni rattijuopumussyyte sekä huumausaineiden käyttämisestä että alkoholista. Isällä on oikeus olla lapsen kanssa, mutta uusi tyttöystävä ei ole lapselle mitään sukua joten voidaan rajoittaa oleskelua. Lastensuojelu varmasti seuraa tätä tilannetta.

   • Varmasti on sieltä tullut ohje miten tapaamiset menee. Myöhemmin, kun Stefun oikeudenkäynnit on ohi, niin siihen asti Martina on tytön holhooja. Stefulla kuitenkin vielä huumeita alkoholin lisäksi veressä, kun ratista paloi.


   • Lastensuojelu seuraa varmasti myös Martinaa ,sen verran outoja ulostuloja on,nyt alkaa jo vaatteetkin vähenee=)


  • Eihän toi Martti enää läpäise itsekään tiukkoja ehtojaan! :)))

  • No ei todellakaan Sofia saa ilman äitinsä lupaa hoitaa Isbeä sanoohan se järkikin sen.

   • Jos kaksi ihmistä yhdessä, joita molempia epäillään huumeiden käytöstä, niin miten voitte uskotella itsellenne, että lapsen voisi jättää heidän hoiviinsa ilman valvontaa? Oli sitten kyseessä julkusta tai taviksesta. Lapsen etua pitää valvoa.


  • Sofia lapsirakas? Miksi hän sitten teki noin, että julkaisi Isbestä kuvaa, kun se oli häneltä kiellettyä? Minusta tuo ei vaikuta ollenkaan lapsirakkaan ihmisen teolta vaan aivan itsekeskeisen naikkosen teolta, joka osoitti vaan tällä kuinka vähän hän kunnioittaa Isabellan äitiä. Koska totuus on se, että Martina on ja pysyy Isabellan äitinä. Sofia taas, hänellä ei ole lapsia (onneksi), ei kotia, vain pikkukoita ja iso oikeudenkäynti edessä. Odottaisi edes sen verran, että tuomari päättää siitä, minkälaisen rangaituksen Sofia saa. Sitten voisi edetä asioissa.

   Ja Stefanilla hirveä syöksykierre ollut pääsiäisestä asti. Hänelläkin edessä oikeudenkäynti, se toki tuskin on esteenä oman lapsensa tapaamiselle. Mutta Isabella ei ole Sofian lapsi.

  • Siis antaisitko heille oman lapsesi, kaksi huumeiden käytöstä epäiltyä, ilman valvontaa? Jos antaisit, silloin tiedetään kuka kirjoitti.

  • Ja lehmät lentää=))))))))))))

  • Martina ei voi ilman oikeuden päätöstä rajoittaa, että saako lapsen ollessa isällään, isän AVOVAIMO olla kotonaan. Sofia on avoliitossa Stefanin kanssa.

  • KARI VEPSÄ VAROITTAA PONIEN LELLIMISESTÄ – ”SAATTAVAT POTKAISTA KUOLETTAVASTI!”

  • Mikäli lastensuojeluviranomaiset ovat kieltäneet, niin PISTE.

   Isääkin saisivat olla viranomaiset vahtimassa tapaamisajan, toivottavasti ei tapahdu mitään ikävää.

   Pieni tyttö on helposti huijattavissa puolelleen kaikenlaisella hömpötyksellä, ei pieni lapsi osaa arvioida ihmisen todellista luonnetta ja vaarallisuutta kaiken pintamielistelyn alta. Edes lapsen isä voisi laittaa tyttärensä ykköseksi ja kaikintavoin edes yrittää suojella lastaan, mutta ei, uutta avokasta ensimmäisenä on puolustamassa, vaikka tämä teki väärin, niin väärin ja julkisesti haukkumassa lapsensa äitiä.

   Isä voisi katsoa peiliin ja herätä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   268
   4097
  2. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   158
   2573
  3. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   2551
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1305
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1267