Onko normaalia käyttäytymistä hierojalta?

Anonyymi

Kävin vanhan naishierojan luona, joka käski minut alussa riisua niin, että jää vain pikkuhousut jalkaan. Olen nuori nainen ja aiemmin olen käynyt vain mieshierojalla, joka kielsi alussa riisua kokonaan, vaan sanoi, että pitkät kalsarit voi jättää jalkaan, samoin rintsikat ja ne vain avataan selästä, kun selkää aletaan hieroa ja mieshieroja piti koko aika pyyhettä vartaloni päällä ja siirteli sitä aina sen mukaan, kun hierottava kohde vaihtui. Lisäksi mieshierojan luona sai riisua ja pukea omassa rauhassa verhon takana, vaikkei joutunutkaan riisumaan liki alasti, eli todella hienotunteista oli mieshierojan luona, mikä kiva, mutta tämän naishierojan luona ei ollut erikseen tilaa, jossa riisua ja pukea, vaan kaiken joutuin tekemään siinä hänen edessään pienessä huoneessa. Tämä vähän nolotti.

Tämä vanha naishieroja sääret ja reidet hierottuaan kysyi saako pakarat hieroa. Sanoin, että saa. Sitten vanha nainen veti päältäni alushousut alas ja alkoi hieroa pakaroita niin, että venytteli niitä erilleen, niin, että minun peräaukko sekä emätin näkyi!!!! Tämä ahdisti ja kummastutti minua kovasti ja koin tarpeelliseksi koko ajan myös jännittää pakaroita yhteen, koska en halunnut olla niin hävytön, että intiimi alueilleni saa noin vain nähdä ja pelkäsin, että jos olen täysin rento, niin tämä akka kuvittelee saavansa tehdä sinne intiimialueilleni jotain lisää. Tämä vanha ämmä myös hiveli (vahingossa?) häpyhuuliani sormillaan, kun hieroi reisiäni, minulla oli silloin pikkuhousut jalassa. Tämäkin hämmensi, että miten huolimaton hieroja oli, etenkin aikaisempaan mieshierojaan nähden, joka ei vahingossakaan koskenut intiimialueitani, oli todella rajatietoinen koko ajan ja kykeni hieromaan reiteni ja pakarani niin, että minulla oli vaatteet päällä, pakaroita hierottaessa taisi olla pyyhekin pitkien kalsareiden päällä, eikä häpyhuulten korkeudelle tultu sormin missään vaiheessa.

Minulle tämä naishierojalla käynti oli hyvin hämmentävää, en sen vuoksi voinut rentoutua täysin hieronnassa, mitä taas olisin halunnut kokea. Minulle jäi hierojalla käynnistä seksuaalisesti hyväksikäytetty olo. Olen nuori, itsestäni hyvää huolta pitävä urheilullinen nainen ja minusta tuo oli vanhalta, vähän lesboakin ulkonäöllisesti muistuttavalta jo aikansa nähneeltä muijalta hävytöntä käytöstä, ehkä hänellä oli kenties jonkun oman seksuaalisen väkivalta trauman vuoksi käsitys, että kauniiseen urheilulliseen naiseen saa koskea noin? Tai sitten kateutta nuorta kaunista hoikkaa urheilullista naista kohtaan?

Mitä olette mieltä tästä, oliko naishierojalta normaalia käytöstä tällainen, että intiimialueilleni mentiin näin, vaikken sitä todellakaan pyytänyt? Minusta hierojalta hävytöntä käytöstä ja vielä siihen nähden, että hierojaksi voi kouluttautua oikeastaan kuka vain, kun on niin paljon näitä maksullisia hieroja koulutuksia, joihin pääsee jokainen joka vain kykenee maksamaan. Gynekologit yms. erikseen, heille voi turvallisin mielin mennä näyttelemään itseään, mutta en mielelläni hierojan kaltaiselle ihmiselle!

2

123

  Vastaukset

  • Hienosti kirjoitettu pitkä, yksityiskohtainen kuvaus, mutta vaikutti ajoittain harmittavan epäaidolta jotta voisi harjoitusmielessä kommentoida. (Ei ole normaalia hierontaa, jos sukupuolielimiin kosketaan.)

  • Niinhän ne nuo taimaalaiset naisetkin noissa thaihierontapaikoissakin tekee
   kun muutaman kerran käynyt niin kun hieronta-aika alkaa loppumaan niin ne tarttuu kyrvästä kiinni ja kysyvät että hierotaanko tätäkin..
   Eli kyllä sitä tapahtuu miehillekkin ja varmaan noissa paikoissa on enempi sääntö ko poikkeus että haluaisivat runkata miestä ja tietysti eri maksusta..
   Mutta on niissä hyviäkin oikeita hierojia,on kokemusta

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on ilkeä kiusaaja!

   Te, jotka jatkuvasti jaksatte lässyttää kuinka ihana, kiltti, herttainen, empaattinen, hyväsydäminen tuo botoxhirviö on... Niin tässäpä teille taas pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   2340
  2. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   53
   1152
  3. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   170
   1081