Aihe

Turha leikkiä enää vaikeasti tavoiteltavaa

Anonyymi

En ole enää kiinnostunut sinusta nainen.
Kolme kuukautta pelkkää leikkimistä.
Tulihan tämä korona ikävästi väliimme, mutta siitä huolimatta. Pelkkää yksipuolista, lähinnä minun puolelta tapahtunutta viestien lähettämistä tämä on ollut.
Ensin annoit vaikutelman, että olisit oikeasti kiinnostunut minusta, mutta ei.
Taisit vain kiinnostua minusta ammattini vuoksi ja halusit seurata minua somekanavieni kautta. Haluait nähdä, kuinka moni muu nainen minusta olisi kiinnostunut. Mikään ei ilmeisesti vakuuttanut sinua. Mitä ihmeellistä itsessäsi muka on? Et avaudu, et kerro edes ikääsi, et kerro sitä, oletko oikeasti kiinnostunut minusta vai et? Mitä hyötyä tästä oli? Minulle tuli nyt raja vastaan. En jaksa leikkiä yläasteikäisten tyylisiä leikkejä enää kanssasi, jos et parempaan pysty, niin se on goodbye, forever.

25

322

  Vastaukset

  • Ohhoh. Joo, täytyy tarkkaan seurata kuinka moni nainen on susta kiinnostunut. Jos on kymmenet niin hyvä homma, oot selkeesti haluttavaa laatuainesta, joka sopii mulle. Jos on satoja niin vähän liikaa, eli no no.

  • Ei mulle onneksi. Huh.

  • Et ole kiinnostunut ja tulet ikävä palstalle kirjoittamaan sen... joku taitaa ollla vieläkin kiinnostunut ainakin jollain tasolla🤔

   • Itserakas kirjoitus! Ehkäpä se naista häiritsikin?


  • Tämä ei ole minulle, koska en

   - harrasta mitään kevytkenkäistä enkä huoruudelta haiskahtavaa,
   - olen elänyt suruaikaa viimeiset 3 kk, olematta kenestäkään tosissaan kiinnostunut, ja olematta tällä palstalla viestejä lähettämässä

   Jos jaksan jatkaa elämääni ilman puolisoani, johon olin kovasti kiintynyt, ja jota rakastin
   jos elän alan katsella

   - tupakoimatonta ja kapakoimatonta (kuten itsekin olen),
   -lapsetonta (kuten itsekin olen)
   - leskimiestä (Olenhan leskivaimo itsekin.),
   - jonka usko on ev.lut. kristitty (kuten minulla)

   Avioliittonsa turanneet, lyhytjänteiset parinvaihtajat naikoot toisiaan. Yksinhuoltajat naikoot yksinhuoltajia. Viinaa ryystävät syöpäkääryleiden polttajat naikoot viinaa ryystäviä syöpäkääryleiden polttajia, ateistit ateisteja.

   En lähde mukaan mihinkään huoruudelta haiskahtavaan kevytkenkäiseen "deittailuun", tinderein ja hinderein. Harrastakoot sellaista keskenään pitkiin, sitoutuneisiin parisuhteisiin kykenemättömät huorintekijät.

   • Vitu mitä tekstiä. Miten voi joku kohdella toisia ihmisiä noin rumasti. Onnea valitsemallasi tiellä.


   • Kauhean itserakasta, minä olen paras-tyylistä tekstiä. En pidä kaltaisistasi ihmisistä, jotka ovat noin tikkupersees tuomitsemassa muita ja lokeroimassa.. en ihmettele jos miehesi teki itsemurhan ja jäit leskeksi. No joo, trollihan sinä olet..


  • En ole katsonut hänen somekanaviaan. Luojalle kiitos. En edes tahtoisi tietää hänen seuraajistaan. Olisin liian mustasukkainen persoona hänelle. Youtubesta katselen joskus hänen töitään.

   • Itse en seuraa ketään säännöllisesti you.tubesta.
    Enkä ole mustasukkainen kenenkään "seuraajista" somekanavilla,
    koska

    a) en ole kenestäkään kiinnostunut

    b) seuraajat ovat seuraajia

    c) kunnollisimmilla miehillä ei yleensä ole omia somekanavia tai profiileja.
    Ei ollut minunkaan miehelläni.


  • Jos hän on vain ujo ihastuessaan, eikä koita leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa. Voi myös olla epävarma. Yleensä sellaiset, jotka eivät itse ole ujoja, niin eivät ymmärrä.

   • "Leikkiä?" Todellinen rakkaus EI ole leikkiä eikä peliä.
    Nyt muistan taas, miksen ole ollut täällä yli 6 kk, ja sitä ennenkin hyvin harvakseltaan.

    Kevytkenkäinen, vain lyhytjänteisiin ihmissuhteisiin kykenevä Tinder ja Hinder porukka
    leikkii "vaikeasti tavoiteltavaa", ja muutenkin sitä sun tätä. Ei siinä eletä sitoutuneesti parisuhteessa yli 20 vuotta, jos eletään ollenkaan. Kunhan muhinoidaan viettejä tyydyttäen kuin elukat.

    En lähde mukaan mihinkään huoruudelta haiskahtavaan kevytkenkäiseen "deittailuun", tinderein ja hinderein. Harrastakoot sellaista keskenään pitkiin, sitoutuneisiin parisuhteisiin kykenemättömät huorintekijät.


  • Milloin olet minulle muka viestin irl laittanut?
   T:nainen

   • Et ole hän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et ole hän.

    Niin arvelinkin.


  • Miksi olisin kiinnostunut ammatistasi?
   Lisäys tuohon 15:32.

   • Älä sit kirjoittele minusta mitään. Kyllä minä pettymykset kestän, mutta. .
    Taidat olla sellainen tapaus, ettei sulla muitakaa oo.
    Taidan olla the only one


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä sit kirjoittele minusta mitään. Kyllä minä pettymykset kestän, mutta. .
    Taidat olla sellainen tapaus, ettei sulla muitakaa oo.
    Taidan olla the only one

    Sanoit jo että en ole hän niin miksi vastaat?


  • Mutta mitäpä jos ei ollut kiinnostunut. Kuitenkin se sinua raivostuttaa niin paljon että kirjoitat pitkät tunnepalon tänne.

   Vaikeasti tavoiteltava on kyl yleensä omaa elämää elävä ihminen eikä välttämättä esitä naista joka haluaa palvontaa tai muita vinkseleitä .
   Vaikesti tavoiteltava on kyl niin vanhan ajan toimintatermi.

  • Onko nainen 41v?

   • Sehän on vaan hyvä että olet unohtanut.


  • En ole leikkinyt vaikeasti tavoiteltavaa.
   Ei minua kiinnosta onko joku muu susta kiinnostunut ja miten edes tietäisin sen?

  • Minne olet lähettänyt niitä viestejä? Oletko niitä tyyppejä jotka juttelevat täällä ja olettavan sen toisenkin tekevän niin?

  • Kommentoin tähän ketjuun ja viesti poistettiin, kummaa moderointia.. ehkä viesti oli vähän turhautunut, mutta ei se nyt niin kamala ollut.

   Anyways.. jos olisit hän (koska kuulostat häneltä) niin ethän sä voi olettaa, että vihjailu menee läpi mulla tai hyppään sun syliin e-mailien takia? Olen odottanut sulta suoraa puhetta, että itsekin ymmärtäisin missä mennään.

   En tiedä miksi puhut ammatiltasi.. en tietenkään ole kiinnostunut susta sen takia. Yksi syy on miksi saattaisit ajatella niin, mutta ei se ole totta! Kyllä sun täytyy se tietää!

   Joskus sulla kiehahtaa olen huomannut ja kyllä mullakin käy niin. En ole tainnut koskaan tuntea ihan näin ja samaan aikaan turhautumista.

   Olet tehnyt tosi paljon viestittääksesi mulle (enemmän kuin itse olen uskaltanut), voisitko siis kerran puhua suoraan, omista ajatuksistasi? Omana itsenäsi, ei muussa roolissa.. Ihan, että tietäisin, että mitä toivot. Tulen kyllä vastaan, tiedät sen!

   Mieti vähän, miksi oisin jaksanut kaikki nää kuukaudet olla niin pehmeänä päästäni, ellen sun takia! Tottakai tulen vastaan!

   • Minä haluan vain tavata ja jutella.
    Sinun kanssasi on mahdotonta vaihtaa ajatuksia nettiviestien kautta.
    Vaikka en usko, että olet hän jota etsin.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   335
   13971
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   324
   11829
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   182
   4804
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   21
   1867
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   58
   1604