Sota rakenteilla ja päämääränä

Anonyymi

Putin jatkaa vallassa, uusi lakiuudistus Venäjällä mahdollistaa sen. Tästä tilanteesta voi arvata mikä on päämäärä, kun ei haluta luopua asemasta, vaan pidetään siitä kiinni loppuun saakka, koskien vanhaa Putinia.
Syy on syvän ideologinen, mielen voima on kahlinnut vanhan miehen ja ehkä hän ajattelee, että kohta kuitenkin on kuolema vastassa, teki mitä hyvänsä ja jos onnistuu, niin onhan se kaunis loppu elämälle, jos taas epäonnistuu, niin ei henkilökohtaisesti paljoa häviä, koska elämä jo eletty. Koko kansan tahto ei kuitenkaan ole Putinin tukena, niinpä asioita pitää vääristää, jotta valta ja kaikki muu olisi hallussa. Viime vaalitkin oli tutun tyyliset, valtaeliitin suunnittelema teatteriesitys, johon ei ulkomaisia tarkkailijoita päästetty.
Armeija on tärkeässä roolissa Venäjällä ja sitä pyritään vaikeuksista huolimatta kehittämään tuhovoimaisemmaksi, uusia aseita testataan ja harjoituksia järjestetään, voitonpäivää juhlitaan. Korona ei ole rajoittanut kovin suuresti armeijaa, Putin ollut pahimman ajan suoja huoneessa, jossa hällä ollut aikaa suunnitella tulevaa.
Ehkä on ollut haastavaa keksiä negatiivisuuksia Suomesta, kun on pitänyt vanhoja hautoja kaivella ja niistä nostaa syytteitä Suomea kohtaan, myös suomalaisten lentoharjoitus käännettiin Venäjä vastaiseksi provokaatioksi, "harjoiteltiin hyökkäystä Venäjälle". Suomalais vastaista mielialaa rakennetaan toimilla, eikä haittaa vaikka on valetta, kun negatiivinen käsitys jää elämään ja arvelujen kautta kytemään. Valistuneet venäläiset tietävät osaltaan asioiden oikean laidan, mutta suureen joukkoon ylhäältä syötetty väärä tieto vaikuttaa halutulla tavalla. Internet halutaan saada valvontaan Venäjällä ja oma vastaava toimintaan.
Kun aika on kypsä ja Venäjä kokee ahdinkonsa tarpeeksi suureksi, NATON uhka, kilpailu pohjoisista merialueiden luonnonvaroista, omistuksesta, hallinnasta, niin silloin Suomi on kahden mahdin välissä ja Venäjällä tarve käyttää Suomen aluetta omiin tarkoituksiinsa. Putinille tämä olisi viimeinen mahtiteko ottaa Pohjola haltuun ja saada siellä olevat rikkaudet hallintaansa.
Tälläinen kehitys suunta avautuu ja sitä tukee viimeaikainen huono kehitys rauhan suhteen, myös epävarmuus on lisääntynyt, USA on Trumpin johdolla arvaamaton kuin myös Venäjä, jonka kansassa saattaa syntyä kapinaa valtaeliittiä kohtaan ja tämä voi edesauttaa konfliktin syntymisessä suurvaltojen välillä, myös Kiina on "soppaa" hämmentämässä.

0

<50

  Vastaukset

   SEISKA.FI

   • Temptation Island -pari Vilman ja Juuson tytär kastettiin: nimellä erityinen tarkoitus Juusolle – kuvat!
   • Uhkaillaan viranomaisilla! Rohkealla K18-sivustolla nakuileva Erika Helin vastaa epäilyihin: ”Ei tässä ole mitään laitonta!”
   • Emilia Pikkarainen ja komea sähköautomies viettivät hellepäivää Suomenlinnassa - katso paparazzikuvat!

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vaarallinen neuvo kansalle

    Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
    Maailman menoa
    316
    6092
   2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

    Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
    Kotimaiset julkkisjuorut
    363
    3342
   3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

    läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
    Perussuomalaiset
    136
    2639
   4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

    Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
    Kotimaiset julkkisjuorut
    35
    1397