Iholla-sarjaan Martina ihanaa

Anonyymi

Nyt se alkaa Iholla-sarjaan uudet jaksot .

12

159

  Vastaukset

  • Miks muuten hyvä cast piti pilata pahoinvointivalmentajan kanssa? Todellakaan katso yhtäkään jaksoa, jossa Maran munakoisopää vilkkuu.

  • Kaikki tyhjäpäät otettu mukaan. Sara ihan ok.
   Mutta, onhan tuolla Martinalla ihan selkeä viihdearvo. Muista, Gladiaattorit. Miten noloa katseltavaa.

  • Eikä! :D Martina huutamassa vittua möreällä äänellään, Borelius sirkuttaa tyttömäisiä typertelyjä ja tyhjäpää Sieppi! Keitä muita OMG ! Sekin ohjelma on pilattu kuin BB, joka pari ensimmäistä kautta oli oikein viihdyttävää, kun oli aivan taviksia, kuten Perttu. Sen koomin tuli kummajaiset, friikit ja vakiolepsot/homot. Ei enää viitsinyt katsoa koko hommaa. Heilutin peittoja mieluiten kotisängyssä, niin oli kivempaa :)

  • Joo, en katso.

   • Onko teistä maran viimesimmät kuvat hyvin onnistuneet, missä juo pillillä siinä suun ympäristö niinkuin olis tuvonnu, ja piknik kuva siinä varsinki kasvoista näytti kärsineeltä eikö assistentti ossaa hommiaan, voi voi. Olis paremmin onnistua saanu, ei ollu edukseen.


  • Iholla on todella hyvä ohjelma jos siinä ihminen pystyy olemaan täysin oma itsensä ilman roolia. Sen takia sen ohjelman tavisversio oli mielenkiintoista katseltavaa kun ei ollut mitään ennakkokäsityksiä henkilöistä. Taviksilla ei myöskään ollut mitään tarvetta esittää mitään mitä eivät ole.
   Tässä tulevassa kaudessa itselläni on jo mielikuva kolmesta osallistujasta. Heillä kaikilla on julkisuudessa tietty roolinsa enkä usko että täysin lakkaavat esittämästä sitä kun kamera on päällä.
   Aion silti katsoa.

   • Noi kolme ovat sellaisia linssiluteita, että varmasti ei heiltä mitään tiedostamatonta ja luontevaa esiintymistä saa. Nämähän ovat pahimmasta päästä linssin edessä esiintyjiä kuin saattaa olla. Käsittämätöntä, että tuollaiset on valittu, ei aivotoimintaa. Onko tämä todellakin sellainen valinta, että saa mahdollisimman paljon mainoksia, koska me haluamme nähdä, kuinka he itsensä munaavat. Esim Martinan mukaan Mannerheim perusti Helsingin...


   • Joo ei oikein mielenkiintoista sakkia oo löytynyt .Tämä Tuure se yrittää kirkua kans joka hiton ohjelmassa joka ei kiinnosta muita noita hoppelota.Miksi pitää tunkea se vakio joka ohjelmaan ällöttävä.Sarasta sen verran että jos pysyy kohtuudessa ,eikä näytä sitä valkosta rimpsu huushollia niin hyvä on .Martina voi saada jotain jännää aikaan ehkä paras .


  • Kylläpä nyt on kiva katsoa Levin, Espanjan ja Hangon kämppien tyylikkäitä sisustuksia.

   • Antaakohan Steffu lupaaa kuvata Hangossa ja mitäs jos Martti on jo? Pystyisköhän exä halutessaan näkemään kuvatut videot?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Antaakohan Steffu lupaaa kuvata Hangossa ja mitäs jos Martti on jo? Pystyisköhän exä halutessaan näkemään kuvatut videot?

    Eiköhän ole jo kuvattu ,eihän siinä mitään ,mainostahan se vaan saa ja ilmasta ,


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän ole jo kuvattu ,eihän siinä mitään ,mainostahan se vaan saa ja ilmasta ,

    Tälläisten sosiaalisen median ammattilaisten ottamineen Iholla sarjaan on todellinen floppi. Mitään harkitsematonta tai aitoa ei tule ohjelmaan päätymään. Kaikki on tarkkaan harkittua, laskelmoitua jne.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   1996