Pieksämäen nuoret ottakaa koppia ideasta

Anonyymi

7

<50

  Vastaukset

  • Kyllähän sitä alaikäisenä voi pientä bisnestä tehdä kun ei tarvitse veroja eikä muitakaan yrittäjän sos.maksuja maksaa.
   Ihan höpöhöpö-juttuja nuo.

   • Eikös tossa lue,että laajentaa,kun täyttää 18? Minä tein isän ruohonleikkurilla bisnestä verokortilla vielä kolmikymppisenä. Edulliset taksat ja laadukas työ on avainsana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikös tossa lue,että laajentaa,kun täyttää 18? Minä tein isän ruohonleikkurilla bisnestä verokortilla vielä kolmikymppisenä. Edulliset taksat ja laadukas työ on avainsana.

    Suomessa ei voi toimia yrittäjänä jos on '"edulliset taksat ja laadukas työ", ainoastaan alaikäisenä tuo toimii muttei enää täysi-ikäisenä yrittäjänä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa ei voi toimia yrittäjänä jos on '"edulliset taksat ja laadukas työ", ainoastaan alaikäisenä tuo toimii muttei enää täysi-ikäisenä yrittäjänä.

    Miksei??


  • Edellä mainituista syistä..

   • Toimii lidlkin,edulliset tuotteet. Voi laajentaa. Tsemppiä nuorille yrittäjille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toimii lidlkin,edulliset tuotteet. Voi laajentaa. Tsemppiä nuorille yrittäjille.

    Olisi hienoa nähdä joku pieksämäkeläinen nuori uusi yrittäjä,eikä vaan velttoja maleksijoita,alkoholisoituneita,tytöt jakaa persittä ja pojat rassoo autoja vanhempien rahoilla!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokaranteenin

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balkanin maista ym. ei-turvallisista maista lomalta tulijan otettava vaan ennakkoon 2-viikkoa lisälomaa karanteenia varten, tai palkatonta vapaata. Ei ole veronmaksajien tehtävä maksaa tältä ajalta ansiosidonnaista Kelan päivärahaa. Maailmanlopun koronamatkaajien pakkokaranteenin ei pidä tuoda yhteiskunnalle lisäkuluja. Jokainen tekee valintansa itse.

   97
  • Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500

   111
  • Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotiaana! 18 vuotiaana kävi katkaisun mutta ei auttanut. Järkyttävintä mun mielestä se että on rikkonut nenänsä huumeiden käytöllä! Eli Nikon nenän väliseinässä on reikä joka johtuu huumeidenkäytöstä. Mä en ollu tajunnut että Niko oli näin syvällä itse tässä, luulin että satunnainen viihdekäyttäjä oli lähinnä jännityksen ja rahan perässä.

   106

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   93
   2934
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   105
   2485
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2252
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   175
   2073
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1389