Ms taudin oireet

Anonyymi

Osaako kukaan sanoa, missä vaiheessa Tecfidera alkaa vaikuttamaan, ja estää pahenemisvaiheet? Meneekö ihan kuukausia vai jopa vuoden?

Ja onkohan vasemman jalan kuumotus mäsä oireita? 😟

4

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minulla ei KOSKAAN ,olen työelämässä ja jouduin lukuisia kertoja jättämään välistä pillerin joka aiheutti järkyttävän punoituksen ja kuumotuksen n, 3h pilleristä ja buranaa meni kuin leipää! Nyt käytän toista lääkettä ja nuo oireet onneks lähti toki pötsi vähän sekasin ,eihän tuo roppa voi toki ymmärtää tuollaistakaan pilleri helvettiä?

      MUTTA on ollut tarkoituksena kysyä minullakin että MILLOIN alkaa pilleri jotenkin VAIKUTTAAN? Minulla ei koskaan mitään parempaa oloa...vaikka monta lääkettä kokeillut...
      Lääkärit sanovat että magneettikuvien perusteella sun elämä on pian eletty jos et syö pillereitä? Joo ymmärrän Lääkäreitä, mut tässä nyt käydään verikokeissa eestakasin koekaniineina ettei Maksa sano poks Pillereiden takia. Tämä on vain mielestäni semmoinen tauti (huom kunnioitan lääkäreitä toki) että tähän ei ole kenelläkään mitään oikeaa vastausta. Anteeks aloittajalle kun avauiduin!

    • Anonyymi

      Oma näkemyseni on se, että kaikki MS-lääkkeet ovat enemmän tai vähemmän lumelääkkeitä. Aikoinaan Copaxonesta sanottiin, että n. 2/3 hyötyy siitä ylipäätään mitenkään, enkä nykyisin käyttämäni Aubagion suhteen ole yhtään sen vakuuttuneempi.
      Mikään lääke ei kaiketi paranna MS-taudin oireita, vaan ainoastaan hidastaa uusien oireiden ilmaantumista.

      • Anonyymi

        Kuukausi pari, kun oli käyttänyt alkoi monet vaivat hävitä kokonaan (jalkojen käykkyys( ja päällä olleet loppui (tunto-/iho-oireet). Nykyään tulee joskus hetkittäin. Itse koen lääkkeen todella auttaneen! Tokikaan se ei kaikille toimi yhtä hyvin, mutta älä luovuta, jospa sinäkin saisit apua siitä.

        Tecfidera ON auttanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuukausi pari, kun oli käyttänyt alkoi monet vaivat hävitä kokonaan (jalkojen käykkyys( ja päällä olleet loppui (tunto-/iho-oireet). Nykyään tulee joskus hetkittäin. Itse koen lääkkeen todella auttaneen! Tokikaan se ei kaikille toimi yhtä hyvin, mutta älä luovuta, jospa sinäkin saisit apua siitä.

        Tecfidera ON auttanut.

        Tarkoitin tämän viestin aloittajalle. Ja lisänä vastaus, kyllä jalan (tai minkä vaan ruumiinosan) kuumotus on ms oire, ainakin jos diagnoosi annettu.

        Ilmeisesti olet vasta saanut diagnoosin. Valitettavan usein nettiin kirjoitetaan vain negatiivisia kokemuksia ja ne hyvät eivät koskaan tule julki. Siksi sairauksista (yleisesti ottaen) tulee ilmi vain karmivat kokemukset. Hyviäkin kokemuksia ms lääkkeistä on, ja niiden koetaan auttavan. Jos joku sanoo niitä lumevaikutukseksi niin hän voi olla sitä mieltä. Jos käyttäjällä itsellään hyvä kokemus niin mitä väliä vaikka olisi "lumevaikutus", jos hän itse on tyytyväinen lääkkeeseen ja sen tehoon! Se ei ole keltään pois, jos kokee lääkkeen toimivan.

        Jatka sinnikkäästi käyttöä ja käytä aspiriinia. Ibuprofeiini ei auta Tecfideraan! Disperiini 500mg auttaa, puolikas eli 250mg ei minulla riitä pitään oireita pois. Ja otan 1h ennen, 30min ei kerkeä vaikuttaan. Omalla kokeilulla huomasin, että tarvin isomman annoksen ja pitemmän vaikutusajan Disperiinille ennen Tecfideran ottoa.

        Kaikkea hyvää ja tsemppiä sinulle ketjun aloittaja! Kysy pois, jos vielä jotain mielenpäällä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe