Keskustan reunakivien uusinta

Anonyymi

Kenelleköhän kaupungilla kuuluisi valvoa tuota keskustan reunakivien uusintaa? Revitään pitkältä matkalta auki ja vain kartiotolppia siellä täällä. Määräysten mukaan työmaaalue pitää aidata tietynlaisin aidoin. Aidan pitää kestää ihmisen paino, mikäli kävelee päin aitaa tai horjahtaa. Meitä ihmisiä on huonolla näöllä varustettuja kävelijöinä ja myös täysin sokeita. Ei tuollaisia työmaita saisi keskustassa olla.

Pääosin vastuu on urakoitsijalla ja työn teettäjällä eli kaupungilla. Mutta nythän ei saa kaupungilta ketään kiiinni, niin ova lomalla.

3

228

  Vastaukset

  • Oot taas hävinnyt urakan?

   • Jaa mää vai?


  • Voisin tulla valvoon josei kovin myähään tartte valvoo?Toimin lietealalla liätevaununkuljettajana ja aamulla aikaseen täytyy lähtee levittään. Ehtoo 10 on ehroton takaraja kivien panon vahtaamiselle sitten!

  SEISKA.FI

  • Minne kurvikaunotar Elina Tervon housut jäivät? Istuskelee pelkkään farkkutakkiin pukeutuneena veden äärellä – katso aistikkaat kuvat!
  • Vatsalihakset piukeina! Pokerimiljonääri Jens Kyllösen ja kauniin Nora-vaimon luksushäämatka Kreikassa ei jätä kylmäksi - kuvat!
  • Rintava malli Asal Bargh seksikkäissä bikinikuvauksissa Tallinnan vesiputoksilla – viettelevät kuvat!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   95
   3069
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   106
   2620
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2263
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   183
   2085
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1418