Öljyn vaihto (Koko novelli)

-Moikkaa! Mä menen, kuuluu iloinen huudahdus hallissa. kollegani poistuessa töistä.
Huokaisen hiljaa itsekseni. Näin hiljaisina aikoina viimeinen vuoro päivystää vikat tunnit yksin. Ajan kuluminen tässä pajassa vaan tuntuu todella ikuisuudelta. Ei ole edes omia projekteja työn alla. Ulkonakin sataa, no jaa huomisen päivän ohjelma on jo valmiina, joten kipaisen kahviautomaatista sumpin ja istun rengas kasan päälle.

Siemailen kahvia ja mietin mitä tekisin illalla. Tyttökalenterin tyttökin keikistelee ilkosillaan pelkkä hellehattu päässään. Olisipa ulkona hyvä ilma menisin Hietsuun.

Samassa ajatukseni katkeaa auton ääneen ja tööttäykseen.

Asiakas? pohdin ja nousen rengaspinon päältä lähtien kohti hallin ovea, kahvin lasken työkaluvaunun päälle.

Vilkaisen ulos ja näen tutun oloisen punaisen auton.. Samassa autosta astuu ulos nainen kukallisessa kesämekossa....

Sehän on Leena, ajattelen ja hymyilen iloisesti. Hän on korjaamomme vakioasiakas, joka huollattaa ja korjauttaa autoaan meillä usein. Olen välillä fantasioina pohtinut Leenaa. Samassa hän astuu hallin ovesta.

- Moikka, olihan täällä vielä joku? Leena sanoo astuen sisään.

- Juu kyllä mä vielä olen tässä pari tuntia. Saan kakistettua ulos. Leena on todellinen namupala.

- Pitäisi vaihdattaa öljyt, pystytkö heti. Leena sanoo ja vinkkaa silmää. Sydämeni hyppii innosta ja jännityksestä. Olen jo pidemmän aikaa fantasioinut Leenasta. Aina kun hän käy korjaamolla hänen punakiharat hiuksensa hulmuavat tuulessa, hän uhkeat naiselliset muodot paistavat hänen kireiden asujensa läpi. Leena käyttää aina härnäävän lyhyitä hameita, lisäksi hän tykkää nojailla autoonsa että moni luo häneen katseen ja toivon kipinän pöksyjen vilauksesta. Voi kuinka usein työpäivien jälkeen suihkussa...

- Niin, että onnistuuko se? Leenan kysymys herättää minut ajatuksistani, ja nyökkään myöntävästi. Tämähän on hyvä mahdollisuus tehdä vaikutus.

Pyydän Leenaa ajamaan auton sisään ja nykäisen hallioven auki. Leena menee autoonsa ja lähtee ajamaan sitä käsimerkkieni mukaan halliin ja tunkille. Lopulta auto on paikallaan ja Leena sammuttaa moottorin ja astuu ulos autosta. Hallin ovi sulkeutuu automaattisesti. Tartun tunkin vipuun, kun Leena asettuu nojaamaan konepeltiä vasten.

-Kuules poika...Tiedän mitä mielessäsi liikkuu. Leena sanoo viettelevästi. Sydämeni iskee tuhatta ja sataa, olen pitkään halunnut kontaktin Leenaan, mutta..

-Olen nähnyt miten tämän pajan pojat seuraa mua ja riisuu katseellaan. Leena sanoo alkaen hyväillä rintojaan nojaten autonsa konepeltiä vastaan. Minua nolottaa ja kasvoni alkavat punottaa

- Musta se on aika sööttiä. Minäkin riisun teitä poikia katseellani kokoajan, mutta sinä olet kyllä laatutavaraa. Leena sanoo ja tulee lähemmäs minua. Sydämeni hakkaa ja kasvoni punoittavat, mitähän Leena aikoo.
-Kuule sä taidat urheilla paljon? Leena kysyy ja tunnustelee haalarien läpi rintakehääni.

- No työskentely täällä on aika fyysistä...saan hämmennykseltäni sanottua. Leenan jatkaessa tunnustelua siirtyen selkäpuolelle ja kohti kankkuja.

-Vaude...mikä pakkaus. ... Tiedätkö mikä olisi todella seksikästä? Leena kysyy lipoen huuliaan. Pudistan ujosti päätäni. Leena asettaa kätensä hartioilleni

- Se että vaihtaisit ne öljyt täysin alastomana, Tekisitkö sen Leenan vuoksi? Leena kysyy määrätietoiseen sävyyn.. Mietin mitä tehdä? Haluaisin olla Leenalle mieliksi, mutta jos joku tulee? Voin menettää työni? Katson Leenaa joka näyttää odottavan vastausta.

Repäisen haalarini auki Leenan hypähtäessä riemusta, pujotan haalarin pois, jolloin Leena sieppaa ne käsistäni, heittäen sivuun. Kumarrun vielä ottamaan kengät ja sukat pois.

Seison Leenan edessä vain bokserit jalassa ja lippis päässä. Leenaa näyttää hymyilyttävän Aku Ankka bokserini ja saman tuotemerkin lippis. Leena tunnustelee jälleen nuorta jäntevää miehen kroppaani. Samassa hän tempaisee bokserini nilkkoihin. Semikova kaluni pongahtaa pystyyn.

-Pikku raukka..voi kuinka paljon tämän varressa on ruostetta. Leena toteaa kyykyssä katsellen punertavaa häpykarvoitustani, peniksen juuren ympäriltä.

-Se...ei ole… ruostetta…saan sanottua ja otan lippiksen päästäni. Leena hymyilee nähdessään punertavat kiharahkot hiukseni.

Samassa Leena alkaa vienosti kutitella pallejani...ja kiusoitella karvoitustani. Tuntuu todella ihanalta..hetki josta olin suihkussa usein uneksinut oli nyt täyttä totta. Kovetun kivi kovaksi, ehkä Leena antaa minulle suikkarin kiitokseksi öljyn vaihdosta?

Samassa Leena lopettaa ja siirtyy auton konepeltiä vasten nostaen mekkonsa helman ylös. Leenalla ei ollut edes alushousuja. Olin aina arvaillut sitä mutta siinä se nyt oli; Leenan pyhin hänen huolella trimmattu puutarhansa. Leena nousee istumaan ja vinkkaa minut eteensä.

-Nyt on mun vuoroni. Leena sanoi ja painaa pääni kiinni hänen jalkoväliinsä. Leena on ihan limainen ja märkä. Hän nesteensä kuorruttavat koko naamani. Joudun polvistumaan hänen eteensä.

Jatkuu

1

3196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osa.2

      -Alas nuolla jo poika, kuului tiukka käsky ja aloin nuolla. Pyörittelen kieltäni Leenan jakorasiassa, välillä lipoen kuin koira ja välillä näykkien kevyesti klitorista. Tunnen kuinka kiimaliimani valuu vanana mulkkuni kärjestä hallin betonilattialle, Leenan pitäessä kiinni hiuksistani painaen naamaani aina vain tiukemmin kiinni limalämiskäänsä.

      -NUOLE KUNNOLLA!!!! Leena huutaa kiimansa keskeltä, kunnes laukeaa rajusti kasvoilleni, lysähtäen konepeltiin selälleen. Nuolen Leenan pillun puhtaaksi ja taidan antaa kielelläni vielä pikku orkun.

      Tässä olen alasti oman työpaikkani hallissa, naama pillunesteissä ja omat kiimalimat valumassa mulkusta ulos. Samassa Leena tointuu ja nousee ylös konepelliltä oikoen hameensa helmoja.

      -YLÖS!!! kuuluu yksinkertainen käsky. Tottelen ja nousen vapisten seisomaan. Samalla Leena kiertää taakseni

      -Nyt on sinun aikasi tulla. Leena kuiskaa vienosti korvaani. Katson olkani yli hieman hölmistyneenä. Leenan kiertäessä eteeni

      -Runkkaa!! Leena komentaa tiukasti. Tottelen ja alan vemputtaa…omaan tapaani. Leenan hymyillessä ja kosketellessa minua. Hän silittää hiuksiani, nipistelee nipukoitani, hyväilee timmiä masua siirtyy taakseni alkaen taas kutitella kuulapussejani. Samassa tunnen kuinka Leenan kostea sormi alkaa hyväillä anustani...uskallanko edes arvata millä sormi on liukastettu?

      Tämä rääkki on minulle liikaa, laukean ennen näkemättömällä paineella suoraan Leenan auton konepellille. Samassa tunnen hänen tarttuvan minua niskahiuksista ja pakottavan kumaraan ja naamani kiinni auton konepeltiin.

      -Vai sotket sinä saatanan runkkari, mun hienoa konepeltiä limoillasi!?!? NYT NUOLET SEN PUHTAAKSI!!! Leenan äänen muuttuessa sarkastisen vihaisesta uhkaavaksi.

      Alan nuolla minkä jaksan spermojani konepelliltä Leenan pitäen minua tiuasti otteessaan. Nuoleminen alkaa tuntua, mutta lopulta saan pellin puhtaaksi ja kiiltämään. Leena siirtää minut sivuun ja tarkastaa työni laadun.

      - Hyvä poika. Voit mennä. Leena sanoo ja tempaisee minut sivuun. Lennähdän lattialle ja osun kevyesti työkaluvaunuun, jäähtynyt kahvini kaatuu päälleni.

      Ehdin tuskin tajuta mitä tapahtuu kun Leena hyppää autoonsa ja alkaa peruuttaa sitä hallista ulos.

      -Hoidit homman hyvin, Tullaan ensi viikolla vaihtamaan öljyt autoonkin. Leena huikkaa iloisesti ajaen pois.

      Jään katselemaan auton loittonevia perävaloja.

      Mikä naaras... Kiitos Leena, ajattelen perävalojen kadotessa näkyvistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe