Turvat kiinni!!!

Anonyymi

Ketkä helvetin persreijät mölyää keskellä yötä heinolan keskustassa? Tajuatteko miten tyhmältä humalassa mölyäminen tai mölyäminen ylipäätään kuulostaa?

16

553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hanki elämä äläkä kyttää toisten tekemisiä.

      • Anonyymi

        Tulpat korviin ja laput silmille nerokasta kerrassaan. Älkää puuttuko toisten elämään häiritsemällä heitä tavalla tai toisella.


    • Anonyymi

      Yhteiskunnassa siihen kannustetaan.Oy Alko Ab ym. viinaporvarit suosittelee tuotteitaan josta seuraa sivistymätöntä käytöstä.Voisit kuitenkin lopettaa kiroilemisen,ei kuulosta sekään fiksulta eikä siitä hyvää seuraa.

    • Anonyymi

      Vielä tyhmempää on, että se jatkuu aamullakin. Nukkuvat sitten päivemmällä.

      • Anonyymi

        Varmaan valmistautuvat leipäjonossa seisomiseen reippaina heti seitsemältä aamulla.
        Kyllä sitten taas uni maittaa kovan urakan jälkeen.


    • Anonyymi

      Minä tiedän, kuka mölyää meidän talossa keskellä yötä ja aamuyöstäkin jatkuvasti nyt kymmenen kuukautta. Eräs vähemmistörouvashenkilö paasaa siellä kohtalokkaalla äänellä tuntikausia keskeytyksettä. Usein myös ratkeaa juuri yöllä kiukkuisesti riitelemään miehelleen. Ei välitä mistään muistutuksista, huomautuksista tai mistään. Siihen herää, jos on päässyt nukahtamaan, usein kun kovaäninen, valittava messuaminen alkaa iltayöstä, ei unta sitten saa ollekaan. Koko vuorokausirytmi sekaisin ja sitä myötä muut elämänalueet eli heippa terveys ja hyvä tuuli. On siinä mietitty, mikä on syynä, mutta luonnevika tulee mieleen, koska huomautuksista vain yltyy huutamaan, korottaa ääntä välittömästi.

      • Anonyymi

        Siltakadulla?


      • Anonyymi

        Jos rouvalla on lapsia niin ilmoittakaa heti lastensuojeluviranomaisille, anonyymina, mutta sen mölynaisen nimi ja osoite ilmoitettava tarkasti, muuten sossun työntekijät ovat olevinaan etteivät muka löytäneet ilmoituksen kohdetta t, jottei tarvitsisi tehdä mitään. Muutenkin tärkeää tehdä matalalla kynnyksellä ilmoitus sosiaalitoimeen, jos epäilee että jossakin kodissa lapsella on huonot olot, esim juopotellaan,, pahoinpidellään, tai äitiä pahoinpidellään. Se on paras joululahja jonka voi turvattomalle lapselke antaa, lapsella on vain yksi koti eikä heillä aina ole edes omaa huonetta vaan joutuvat näkemään ja kuuntelemaan kaikkea vastenmielistä ja pelittavaa mitä juopuneet aikuisevat keksivät tehdä. Aikuiset voivat mennä remuamaan muualle, juomaan ravintolaan, mutta lapsella ei ole mitään muuta paikkaa minne mennä, suojelkaa hyvät kanssa ihmiset näitä pieniä taimia ja ilmoittakaa epäilyksenne lapsen kaltoinkohtelusta aina sosiaaliviranomaisille, siitä ei tarvitse olla 100 ℅ varmuutta tai todisteita, epäulys riittää. On viranomaisten asia selvittää että onko huoleen aihetta.


    • Anonyymi

      Heinolassa voitaisiin valita joka vuosi vuoden juoppohullu. Kriteereinä olisivat mm. puistoissa- ja viinakaupan edustalla vietetty aika. Tappeluista saisi lisäpisteitä. Osaanottajista ei ole pulaa.

      • Anonyymi

        Tärkeämpää olisi olla yhteydessä arkadianmäelle viestillä korkki kiinni.Niin kauan kuin yhteiskunnassa kannustetaan kyseiseen toimintaan niin valitettavasti näemme seuraukset keskuudessamme esim.kadulla/puistoissa jne...


      • Anonyymi

        Hyvä ehdotus. Täällä saa niitä titteleitä ja palkintoja herkästi silkasta olemisesta. Jos vuoden juoppohullu, miksei myös vuoden hullu. Siinäkään osanottajista ei varmasti pulaa. Seppelöity hullu valtakunnallisiin uutisiin eikä pelkästään Ita-Hameeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä ehdotus. Täällä saa niitä titteleitä ja palkintoja herkästi silkasta olemisesta. Jos vuoden juoppohullu, miksei myös vuoden hullu. Siinäkään osanottajista ei varmasti pulaa. Seppelöity hullu valtakunnallisiin uutisiin eikä pelkästään Ita-Hameeseen.

        Tietenkin periaatteessa voisi olla myöskin kylähullu alasarja, mutta eihän se kyllä toisaalta estä sitä päihteiden käyttämistä millään muotoa, vaikka olisikin hullu. Pikemminkin päin vastoin.


    • Anonyymi

      Kuka se vanha ukko on, joka ajaa kaupunkia ympäri yötä päivää hopean harmaalla pienellä konttiautolla vai mikä tila-auto se on!? Autosta on pakoputki tai joku rikki ollut jo pitkään! Vuorotyöläisenä herään öisin ja päivittäin sen auton mölyyn.

      • Anonyymi

        Se on voima, joka siellä möyryää.


      • Anonyymi

        Se on voima joka siellä möyryää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on voima joka siellä möyryää.

        Onkohan isokin motti?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe