Oulaskankaan synnytyssairaala

Anonyymi

Ei löytynyt Oulaskankaan synnytyssairaalalle rahaa,mutta Italialaisille mafiasoille kyllä löytyy rahaa.Säkkikaupalla.Sanna Mariinin ja Katri Kulmuunin siunauksella.Ja taisi jäädä ne Vappusatasetkin saamatta,kun kaikki raha jaetaan kavereitten kesken Brysselissä.Kohta alkaakin sitten velkojen maksattaminen Suomalaisilla,ja sitten viedään tuhkatkin pesästä.Ja Tytti Tuppurainen kiittää.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jassoo vai sillä lailla meni eiköhän se ollut tämän Sipilän hallituksen aikaansaannosta tämä Oulaskankaan synnutysten loppuminen ja jossa oli nämä Persutkin tekemässä näitä huonoja päätöksiä nyt täällä syytellään nykyhallitusta omista töpeksinnöistään.

    • Anonyymi

      SDP:n Susanna Huovisen aivopieru oli synnytysosaston alasajo.

    • Anonyymi

      Kyllä se oli Vasemmistopuolue Keskusta Sipilöineen,joka vetosi säästöihin,jotta saadaan maakuntien työpaikat siirrettyä isompiin kaupunkeihin,Oullun ja Kokkolaan.Ja Kulmuuni jatkaa Sipilän viitoittamalla tiellä.Eipä ollut Kulmuunilla kanttia estää Mariinia lahjoittamasta rahaa Espanjalaisille,vaikka kevään poliittisessa teatterissa kovasti uhosikin vastustavansa vastikkeetonta rahanjakoa.Nyt on ollut hiljaa kuin kusi sukassa.Eipä tainnu porukka tajuta,kun antoi äänensä Keskustalle,että ääni menikin samalla Vasemmistolle.Noin se vain kävi takinkääntö näppärästi "porvari"puolueesta Sosialistien sätkynukeksi.

    • Anonyymi

      Syntyvyys laskee vuosi vuodelta ei voi kuin valittaa.

      • Anonyymi

        Mitä valittamista siinä kun uusia työttömiä ja palvelunkukuttajia syntyy vähemmän? Kyllä nämä lessut lisääntyy. Mene vaikka Zeppeliniin katsomaan, niin joka harmaavarpunen taas maha pystyssä. Ne kun ei saa ehkäistä, vaan sisäsiittoa harrastavat pakotettuna siihen. Näissä lahkoissa on jopa sisarusten välisiä lapsia. Sitten ovat Tahkokankaalla hoidettavana.

        Oletteko huomanneet, että k-päät lisääntyy eniten? Miksi.


    • Anonyymi

      Kyllähän se synnyttäjien määrä vähenee ja vielä kun toimivista Sairaaloitta suljetaan synnytys osastot niinkuin kävi tämän Oulaskankaan kohdalla ja syynä edellinen hallitus Sipilän johdolla .Vaan tämä Halla lahohan sanoo ettei haittaa vaikka väki vähenee että silleenämä populistit puhhuu.!

      • Anonyymi

        Mitä se syntyvyyden väheneminen haittaa? Sitäkö, kun kaikkien pitäisi mennä samaan paskatunkioon hukkumaan ja lisääntyä, kun vanhemmat sukupolveltakin eli elämänsä onnettomana ja teki niin? Mistä te työpaikkoja hankitte näille uusille syntyville? Ei niitä töitä riitä suomalaisille. Kahden lapsen politiikka käyttöön!


    • Anonyymi

      Väki vähenee, synnytykset vähenee. Eikö nämä Kekkos-Brezneviläisyyden aikakauden muistomonumentit (ylimääräiset sairaalat, yliopistot, oppilaitokset jne.) tulisi purkaa, hävittää ja alkaa elämään 2020 lukua ja ajatelle vielä eteenpäin 2030 luvulle.
      Ei rahaa riitä jokaiseen kuihtuvaan kylään ja asutuskeskittymään (joista osa itseään kaupungeiksi kutsuu). Nyt tarvitaan rohkeita päättäjiä, päätöksiä niin kunta-, kuin valtakunnan tasolle.
      Se totta että ei Suomalaista rahaa tule jakaa vastikkeettomasti maailmallekaan. Kyllä tälläkin osa-alueella työtä on. Rahahanat kiinni.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa . Syntyvyyden alentaminen on juurikin eteen päin ajattelua ja oikein. Pitää ymmärtää tulevaisuus ja se että Suomessa työelämä kuihtuu pois, ja säädellä syntyvyyttä sitä silmällä pitäen. Isot perheet tulee kieltää kahden lapsen politiikalla. Lisäksi olisiko järkevää asettaa lapsenteko luvanvaraiseksi? Joku vanhemmuuskortti?
        Jos vanhemmat ovat vaikka pitkäaikaistyöttömiä esimerkiksi 10 vuodessa alle 5 vuotta töissä, niin ei saisi lisääntyä. Tähän työstä poissaoloon tulisi laskea vanhempainvapaatkin. Ei vaikkapa opintovapaalla tai vuorotteluvapaata, jos sen aikana on oltu töissä. Monet yli ja alikoulutetut kun ovat työttömiä. Enemmänkin ylikoulutetut .
        Ja lapsentekoon tulee lailla säätää alaikärajaksi 30 vuotta, koska aivot ovat todennäköisesti valmiit rationaaliseen ajatteluun vasta 30 vuotiaana. Silloin toki riskinä, että moni jättää lapset kokonaan hankkimatta, mutta So what. Ainakin hankkii niitä parempiin olosuhteisiin kuin alle 30 vuotiaat tunteella elävät, jotka tekevät virheitä elämäänsä ja yhteiskuntaan. Nämä elävät elämäänsä muille ja tunteella. (https://www.mll.fi/vanhemmille/lapsen-kasvu-ja-kehitys/12-15-v/nuoren-aivojen-kehitys/)

        Pitää elää tulevaisuutta silmällä pitäen!


    • Anonyymi

      Täällähän nyt asialla äärimmäinen keskittämisen keisari meinaakko ettei tarvihe muuta kuin Oulun ja Kokkolan sairaalat taipappa olla niitä yksityistämisen yksiä oljenkorsia.?

      • Anonyymi

        holholista alettu tuomaan lisää suomalaisia niin saadaan väkiluku nouseen.


      • Anonyymi

        Lapset pitää tehdä sinne missä on töitä eli pk-seudulle.


    • Anonyymi

      Miksi se Oulaskankaan lestasynnyttämö ja herrakerhojen hoitola ohi leikkausjonojen pitäisi säilytyää? Etteköriedä millainen paikka se Oulaskangas on? Siellä hoidetaan kultapossukerhojen väkeä. Eli lääkäreiden kaverit ja sukulaiset! Lestit synnyttää siellä lisää kaltaisiaan!

      En puhuisi Italian mafiosoista, kun meillä on omat mafiaa. Italiassa mafia vaan tiedostetaan, täällä se on maan tapa. Kansa vetää vaan päätä kaulukseen ja nöyristelee. Tämä koko suomen valtio on yhtä isoa mafiaa. Ei kaikki Italiassa ole mafiosoja, aika jäävi on arvostella Suomesta käsin. Italian mafia oli ja meni, mutta Oulun mafia saa jyllätä😂 Entinen pääministeri on mafian saarnamies. Varsinainen Capone.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe