Oulaskankaan synnytyssairaala

Anonyymi

Ei löytynyt Oulaskankaan synnytyssairaalalle rahaa,mutta Italialaisille mafiasoille kyllä löytyy rahaa.Säkkikaupalla.Sanna Mariinin ja Katri Kulmuunin siunauksella.Ja taisi jäädä ne Vappusatasetkin saamatta,kun kaikki raha jaetaan kavereitten kesken Brysselissä.Kohta alkaakin sitten velkojen maksattaminen Suomalaisilla,ja sitten viedään tuhkatkin pesästä.Ja Tytti Tuppurainen kiittää.

12

68

  Vastaukset

  • Jassoo vai sillä lailla meni eiköhän se ollut tämän Sipilän hallituksen aikaansaannosta tämä Oulaskankaan synnutysten loppuminen ja jossa oli nämä Persutkin tekemässä näitä huonoja päätöksiä nyt täällä syytellään nykyhallitusta omista töpeksinnöistään.

  • SDP:n Susanna Huovisen aivopieru oli synnytysosaston alasajo.

  • Kyllä se oli Vasemmistopuolue Keskusta Sipilöineen,joka vetosi säästöihin,jotta saadaan maakuntien työpaikat siirrettyä isompiin kaupunkeihin,Oullun ja Kokkolaan.Ja Kulmuuni jatkaa Sipilän viitoittamalla tiellä.Eipä ollut Kulmuunilla kanttia estää Mariinia lahjoittamasta rahaa Espanjalaisille,vaikka kevään poliittisessa teatterissa kovasti uhosikin vastustavansa vastikkeetonta rahanjakoa.Nyt on ollut hiljaa kuin kusi sukassa.Eipä tainnu porukka tajuta,kun antoi äänensä Keskustalle,että ääni menikin samalla Vasemmistolle.Noin se vain kävi takinkääntö näppärästi "porvari"puolueesta Sosialistien sätkynukeksi.

  • Syntyvyys laskee vuosi vuodelta ei voi kuin valittaa.

   • Mitä valittamista siinä kun uusia työttömiä ja palvelunkukuttajia syntyy vähemmän? Kyllä nämä lessut lisääntyy. Mene vaikka Zeppeliniin katsomaan, niin joka harmaavarpunen taas maha pystyssä. Ne kun ei saa ehkäistä, vaan sisäsiittoa harrastavat pakotettuna siihen. Näissä lahkoissa on jopa sisarusten välisiä lapsia. Sitten ovat Tahkokankaalla hoidettavana.

    Oletteko huomanneet, että k-päät lisääntyy eniten? Miksi.


  • Kyllähän se synnyttäjien määrä vähenee ja vielä kun toimivista Sairaaloitta suljetaan synnytys osastot niinkuin kävi tämän Oulaskankaan kohdalla ja syynä edellinen hallitus Sipilän johdolla .Vaan tämä Halla lahohan sanoo ettei haittaa vaikka väki vähenee että silleenämä populistit puhhuu.!

   • Mitä se syntyvyyden väheneminen haittaa? Sitäkö, kun kaikkien pitäisi mennä samaan paskatunkioon hukkumaan ja lisääntyä, kun vanhemmat sukupolveltakin eli elämänsä onnettomana ja teki niin? Mistä te työpaikkoja hankitte näille uusille syntyville? Ei niitä töitä riitä suomalaisille. Kahden lapsen politiikka käyttöön!


  • Väki vähenee, synnytykset vähenee. Eikö nämä Kekkos-Brezneviläisyyden aikakauden muistomonumentit (ylimääräiset sairaalat, yliopistot, oppilaitokset jne.) tulisi purkaa, hävittää ja alkaa elämään 2020 lukua ja ajatelle vielä eteenpäin 2030 luvulle.
   Ei rahaa riitä jokaiseen kuihtuvaan kylään ja asutuskeskittymään (joista osa itseään kaupungeiksi kutsuu). Nyt tarvitaan rohkeita päättäjiä, päätöksiä niin kunta-, kuin valtakunnan tasolle.
   Se totta että ei Suomalaista rahaa tule jakaa vastikkeettomasti maailmallekaan. Kyllä tälläkin osa-alueella työtä on. Rahahanat kiinni.

   • Olet oikeassa . Syntyvyyden alentaminen on juurikin eteen päin ajattelua ja oikein. Pitää ymmärtää tulevaisuus ja se että Suomessa työelämä kuihtuu pois, ja säädellä syntyvyyttä sitä silmällä pitäen. Isot perheet tulee kieltää kahden lapsen politiikalla. Lisäksi olisiko järkevää asettaa lapsenteko luvanvaraiseksi? Joku vanhemmuuskortti?
    Jos vanhemmat ovat vaikka pitkäaikaistyöttömiä esimerkiksi 10 vuodessa alle 5 vuotta töissä, niin ei saisi lisääntyä. Tähän työstä poissaoloon tulisi laskea vanhempainvapaatkin. Ei vaikkapa opintovapaalla tai vuorotteluvapaata, jos sen aikana on oltu töissä. Monet yli ja alikoulutetut kun ovat työttömiä. Enemmänkin ylikoulutetut .
    Ja lapsentekoon tulee lailla säätää alaikärajaksi 30 vuotta, koska aivot ovat todennäköisesti valmiit rationaaliseen ajatteluun vasta 30 vuotiaana. Silloin toki riskinä, että moni jättää lapset kokonaan hankkimatta, mutta So what. Ainakin hankkii niitä parempiin olosuhteisiin kuin alle 30 vuotiaat tunteella elävät, jotka tekevät virheitä elämäänsä ja yhteiskuntaan. Nämä elävät elämäänsä muille ja tunteella. (https://www.mll.fi/vanhemmille/lapsen-kasvu-ja-kehitys/12-15-v/nuoren-aivojen-kehitys/)

    Pitää elää tulevaisuutta silmällä pitäen!


  • Täällähän nyt asialla äärimmäinen keskittämisen keisari meinaakko ettei tarvihe muuta kuin Oulun ja Kokkolan sairaalat taipappa olla niitä yksityistämisen yksiä oljenkorsia.?

   • holholista alettu tuomaan lisää suomalaisia niin saadaan väkiluku nouseen.


  • Miksi se Oulaskankaan lestasynnyttämö ja herrakerhojen hoitola ohi leikkausjonojen pitäisi säilytyää? Etteköriedä millainen paikka se Oulaskangas on? Siellä hoidetaan kultapossukerhojen väkeä. Eli lääkäreiden kaverit ja sukulaiset! Lestit synnyttää siellä lisää kaltaisiaan!

   En puhuisi Italian mafiosoista, kun meillä on omat mafiaa. Italiassa mafia vaan tiedostetaan, täällä se on maan tapa. Kansa vetää vaan päätä kaulukseen ja nöyristelee. Tämä koko suomen valtio on yhtä isoa mafiaa. Ei kaikki Italiassa ole mafiosoja, aika jäävi on arvostella Suomesta käsin. Italian mafia oli ja meni, mutta Oulun mafia saa jyllätä😂 Entinen pääministeri on mafian saarnamies. Varsinainen Capone.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vaarallinen neuvo kansalle

   Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
   Maailman menoa
   335
   6292
  2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

   Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   375
   3595
  3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
   Perussuomalaiset
   155
   3150
  4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

   Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1500