Nuo nuoret kiimapillut tiukoissa ratsastushosuissaan

Anonyymi

Vaimoni ja minä pidetään eteläsuomessa hevostilaa jossa käy nuoria tyttöjä ratsastamassa useita päivässä ja kyllähän se kiihoittaa vanhaa miestä kun saa katsella nuoria peppuja tiukoissa harmaissa ratsastushousuissa, kaluhan joskus puolijäykkänä niitä joudun ihailemaan.
Usein kahden ratsastustunnin jälkeen olen usein huomannut kuinka ratsastushousut ovat pimpin kohdalta tummentuneet, mietin onkohan se sitä kiimaanestettä vai jotain muuta.
Metsäteitä riittää ja ratsastusmatkat ovat usein pitkiäkin ja olemme heinää varastoineet useisiin latoihin josta haen sitä traktorilla viikottain.
Eräällä kerralla olin juuri saanut heinäkuorman valmiiksi, kun sinne saapui tyttö yksin ratsastaen ja kertoi että hevosen kaviossa on jotain.
Nosti hevosen kaviota ja takaapäin näin harmaat ratsastushousut olivat pikku pimpin kohdalta tummemmemmat ja ollessani tytön takana puolijäykkä tahtomattaan osui tytön tiukkaan peppuun.
Nolostuin ensin, mutta samassa tunsin kuinka tyttö ei vetäytynytkään, vaan työsi pientä peppuaan kaluanivasten kovempaa, tartuin tytön lanteista kiinni ja vedin peppua tiukemmin kaluani vasten.
Tyttöhän tästä liikkeestä vain kiihottui ja alkoi peppuaan hieroamaan kaluani vasten, samassa vein oikean käteni tytön jalkojenväliin ja tunsin kuinka ratsastushousut olivat aivan märät pimpin kohdalta.
Sidottuaan hevosen puuhun kävelimme edes mitään sanomatta ladon sisään ja hetihän tyttö hyppäsi syliini ja sanoi häpeilemättä että on usein katsellut mun housujen etumustaa ja miettinyt millainen kalu siellä mahtaa olle.
Olisin voinut olla vaikka tytön isä ja katumus iski tajuntaani, mutta samassa likka olikin jo avaamassa housujeni vyötä ja alkoi vetää niitä alaspäin huohottaen.
Kaluni oli jo tässävaiheessa täysin toimintakykyinen ja kun tyttö sen näki katseli sitä silmät pyöreina, otti sen häpeilemättä käteensä ja hierooi herkkutattini päätä sormellaan josta ensimmäiset kiimatipat levitti tulipunaisen herkkutattini päähän.
Tartuin tytön ratsastushousuihin ja aloin vetämään niitä alas ja samassahan tyttö oli jo kontallaan ladon oviaukossa jonne paistoi aurinko.
Vedin housut puoliväliin ja katsoin kuinka kiimanesteet venyivät pikkuhousuja alas vetäessäni, ihailin nuorta pimppiä aiinä auringonvalossa joka kiilteli kihoittavasti.
Raotin tytön nuorta pimppiä hellästi auki ja kylläpäs oli märkä ja pieni tiukka reikä paljastui, mietin voiko tämä olla totta, että saan kohta työntää isohkon kalui tuohon herkkureikään.
Nopeasti riisuin vaatteeni ja tytön ollessa siinä pieni peppu pystyssä kiimani vain lisääntyi entisestään.
Vein kaluni pimpin huulille ja liikuttlin herkkutattiani sen märässä nestessä - paa jo se sisälle, kuulin tytön kiimaisen äänen.
Koitin varovasti työntää sitä sisään, jolloin tytön jalat suorastaan vapisivat kiihkosta, lisäsin kaluni painetta pimppiä kohti ja varovasti se alkoi työntymään herkkuun sisään.
Tuntui taivaallisen hyvältä kun lopulta pikku pimppi alkoi aueta ja kalu mennä sisään tiukkaan nuoreen lihaan, tosi tiukaltahan se tuntui, tyttö parkaisi kun jatkoin hitaasti sisäänmenoa.
Tyttö vapisi ja inisi pyytäessään että painan pohjaan samantien ja painoinhan minä, lopulta tunsin kuinka kaluni tavoitti kiimaisen pimpin pohjukan.
Vedin hitaasti kalun kokonaan ulos ja katsoin kuinka nuori pimppi sulkeutui välittömästi, tiukkaa siis oli.
Levitin taas kiimaista pimppiä ja ihailin sitä tovin tyttö tästä hermostui ja suorastaan vaati lisää, kaluni kiilteli tytön kiimanesteistä ja nyt painpoinkin vauhdilla sisään.
Aloitin hitaan eestakaisen liikkeen ja huomasin kuinka se teki tosi hyvää tytölle joka alkoikin orkun tullessa huutamaan tukahdettua huutoa, lisäsin vauhtia.
Tyttö sai ensimmäisen orkun ja katselin kuinka jalatkin väpättivät sen jälkeen, varpaatkin aivan kippurassa olivat.
Koko lato kaikui naimisen äänistä lisätessäni vauhtia ja pussini hakatessa tytön märkää klittaa paukuttelin siinä ja koitin viivyttää laukeamistani, mutta eihän se onnistunut kun tiukka pimppi puristeli kaluani.
Pysäytin hetkeksi kaluni pimpin pohjalle ja huomasin kuinka tytön pimppi kouristeli orkun jälkeen ja puristeli kaluani.
Aloin laskemaan lastiani pimpin pohjukkaan ja sekös tuntui myös tytön sisällä kun se huusi kuinka kuumalta tuntui pimpin perällä kun voimakkaat spermalaukaukseni osuivat pohjukkaan.
Vetäydyin hitaasti pimpistä ja jäin ihastelemaan sen kauneutta ja olihan se pikkusen muuttunut siitä miltä se näytti ennen naimista, pimpin huulet olivat tulipunaiset ja nykivät, kauan kesti ennen kun tiulla pimppi luovutti ensimmäiset mällini ulos jotka valuivat paksuna tytön ratsastushousuille jotka olivat nilkoissa.
Tyttö riisuitui kokonaan ja löytäessäni vanhan filtin asettui siihen selälleen ja nythän huomasin pienet rinnat joiden päässä nöpötti kivasti, otin niitä vuorotelleen suuhuni.
Kohtahan kaluni oli taas tanassa ja tytön sen huomatessa levitti jalkansa auki, nythän meni helposti sisään ja tyttö alkoi heti antamaan vastatyöntöjäkin.
Siinähän meni koko kevät naidessa salaisessa panoluolassani, joskus jopa tall...

8

7181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No et pannu sitä hevosta myös??

    • Anonyymi

      Samaa itse myös katsellut! Ai että kun sellasta pääsisi panemaan!

      • Anonyymi

        Ai että hirtä ittes ja jätä teinit rauhaan pedari


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai että hirtä ittes ja jätä teinit rauhaan pedari

        Hirtä ite ittes saatanan palikka!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai että hirtä ittes ja jätä teinit rauhaan pedari

        Ai eli vanhemmat naiset saa katella nuoria poikia miten haluaa mutta kun oletettu ukko kattoo nuorta tyttöä niin onkin pedari?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai eli vanhemmat naiset saa katella nuoria poikia miten haluaa mutta kun oletettu ukko kattoo nuorta tyttöä niin onkin pedari?

        Vain sairas pipipää kyttää alaikäisiä


    • Anonyymi

      Nam nam, tosi hyvä ja herkullinen kertomus! Kade...

      • Anonyymi

        Kyllä siinä hevosta pierettää


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe