Syyrialaista hankkimassa

Anonyymi

Hei. Oon hankkimassa syyrialaista ja tuli mieleen et onko 9mm pinnaväli iha ok? Eihä se siitä ny läpi tule. Eihän? Ja sitten toine kysymys paljonko ruokaa ja kuivikkeita menee kuukaudessa? Niinku suunnillee jotain gramma määriä. Häkkinä olisi P 85 x L 48,5 x K 44 cm kokoinen häkki. Kaiken muun tiedon syyrialaiseen liittyen löysin mut noihi en oikein meinannu.

2

<50

  Vastaukset

  • Musta ei varmaan paljon apua ole kun en ole koskaan mitannut määriä mitä menee ruokaa ja kuivikkeita kuukaudessa, toivottavasti joku toinen vastaa jolla on enemmän tietoa.
   Mutta häkistä osaan sen verran sanoa että ainakin mun hamsun kasvattaja sanoi että se suurin pinnaväli joka saa olla on 1cm oli periaatteessa tuon 9mm pitäisi olla ok, mutta en sitten tiedä tuleeko se poikasena sieltä läpi, aikuisena tuskin mahtuu. Mulla itselläni on häkki jossa on 7mm pinnat joten omaa kokemusta ei ole. Toivottavasti joku toinen osaa sanoa tuleeko poikasena läpi 9mm pinnoista.
   Sori ettei musta ollut hirveästi apua.
   Tietty voisit kysyä kasvattajalta jos olet ostamassa hamsua kasvattajalta, eläinkaupassakin varmaan osaisivat sanoa.

   • okei kiitti vastauksesta kummiski. Hamsteri minkä hankin on tällä hetkellä noin puoltoista kuukautta vanha ja ei muute mitää hajuu et tuleeko poikane si niistä läpi. En nimittäi tiiä minkä ikäsenä on ns. täyskasvune. Ja täytyy kysyä kasvattajalta ku sieltä sitä oon ostamassa:)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   200
   2903
  2. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   41
   1299
  3. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   17
   1276