Irtisanoudun tällä kirjoituksella kristinuskosta

Anonyymi

Olen entinen uskovainen. Luterilainen, Jehovan todistaja, helluntailainen. Jehovan todistajuuden jätin todettuani sen olevan epäterve yhteisö. Helluntailaisuuteen liityin 2013 tutkittuani sitä ennen mormonismia. Kaipasin elämääni hengellisyyttä ja suhdetta Jeesukseen. Raamattu oli minulle rakas. Helluntailaisuus oli aikansa ihan kivaa puuhastelua mutta nähdessäni millaiset rakenteet siihen on istutettu ja kuinka hyvä veli järjestelmä seurakuntien sisällä toimii, peitellen väärinkäytöksiä, tulin hengelliseen kriisiin.

Olen pienestä pojasta lähtien ollut kiinnostunut omasta sukupuolestani. En valinnut olevani homo. Homouteni oli jatkuvan tutkistelun paikka. Raamattu ja kristinusko on homovastainen. Mietin pitkään että olisi ihana eheytyä ja muuttua heteroksi mutta se ei ole mahdollista. Jos ihminen on homo niin sellaisena pysyy. Krisitty homoseksuaali on yhtä järjetöntä kuin musta ihminen olisi klux klux- klaanin jäsen. Se on sula mahdottomuus.

Keväällä päätin, että luovutan kristinuskon suhteen. Ryhdyin tutkimaan ateistien ajatuksia. Katsoin Youtubesta monien tunnettujen ja suosittujen ateistien videoita mm. Aron ra:n videoita. Jo ensimmäinen luento karisutti uskon rippeet mielestä pois, kun tajusin kuinka järjetöntä on uskoa henkiolentooon, joka vahtii jokaista liikettä ja tekoa.

Tajusin, ettei kristinuskolla ole mitään totuuspohjaa eikä mitään Raamatussa mainittua tapahtumaa voida mitenkään todistaa. Krisitityt eivät edes tiedä evankeliumien kirjoittajia. On olemassa myös vakuuttavia todisteita, että kristinusko olisi Roomalaisten keksintö. Mitään todellista historiallista todistusaineistoa kristinuskosta ja sen henkilöistä ei ole.

Uskontoa on käytetty kautta vuosituhansien ihmisten hallintaan ja rauhoitteluun. Kristinusko on yksi pahimmista sortajista ja kulttuurin hävittäjistä maailmalla. Kristinuskon nimissä on tehty hirvittäviä ihmisoikeus rikkomuksia ja yhä tehdään kun mm. seksuaalivähemmistöjä vähätellään ja sorretaan. Kristinusko on rakkauden uskonto... niin sanotaan, mutta se on iso valhe.

Seurakuntien toiminta perustuu valtaan, joka on miesten käsissä. Rakenteet ovat vanhanaikaisia ja aikansa eläneitä. Ei nykyaikaista ihmistä kiinnosta kuulua ryhmiin, joiden toimintamallit ja johtamiskulttuuri on 30- luvulta. Seurakuntiin ei kasteta enää montaakaan ihmistä vuosittain ja sekulaarisuus on nostanut valtakunnassamme päätään. Toivotan sen kehityskulun ilomielin tervetulleeksi.
Maailman onnellisemmat valtiot ovat niitä, joissa sekulaarisuus kasvattaa suosiotaan ja joissa uskonto menettää vaikutusvaltaansa. Ihmisten elämää rajoittavat ja kahlitsevat ajatusmallit työnnetään hiljalleen sivuun ja järki voittaa taikauskon.

Rukouksella ei ole koskaan ollut minkäänlaista vaikutusta. Joku kertoo rukouksen avulla löytäneensä kadonneet avaimet mutta samaan aikaan miljoonat ihmiset näkevät nälkää ja elävät olosuhteissa, joissa ihmisen ei pitäisi elää. Rukouksella ei ole koskaan ollut minkäänlaista vaikutusta asioihin joihin sen odottaisi tehoavan kuten esimerkiksi nälänhätään, vainoihin, sairauksiin ja nyt leviävään korona epidemiaan. Korona jatkaa leviämistään rukouksista huolimatta. Rukous on vain taikasanojen lausumista ja eihän sellaisella voikaan olla mitään vaikutusta yhtään mihinkään.

Lyhyesti sanottuna kristinusko on satua, hallintakeino ja taikauskoa.
Tämän kirjoituksen julkaisun jälkeen eroan kirkosta enkä enää ikinä liity siihen.
Kun minusta jättää aika niin palaan siihen samaan tiedottomuuden tilaan jossa olin jo ennen syntymääni. Se ei pelota, olenhan sen kokenut ennenkin.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Henkisesti sairaiden ihmisten pitäisi muutenkin pysyä kaukana uskonnoista. Tekee oikean parantumisen vain hankalammaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe