Haluaisin kanin mutta mun vanhemmat ei anna. Auttakaaa!!

Anonyymi

Oon nyt joku seitsemän vuotta halunnu lemmikkiä ja oon kattonu et mikä eläin olis mulle sopiva ja kanit oli niin söpöjä että aloin kattomaan kaikkia kani videoita niinpä kysyin äidiltä että voisinko joskus saada kanin mutta se sanoi ei eikä se perustellut voitteko kertoa miten puhua yli vanhemmat siitä että ei saa kania?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi olla ettei äitisi pidä eläimistä jolloin on vaikea puhua ympäri. Ehkä on parempi odottaa että muutat omilles jolloin voit ostaa vaikka lauman niitä kaneja.

    • Anonyymi

      Kannatan tuota että odottelet että joskus sitten on se oma asunto niin voit itse päättää millaisten otusten kanssa elinympäristösi jaat. Kaneissa on paljon huolehdittavaa, sairastuvat myös herkästi jos niistä huolehtii väärin. Suurin osa kaneista ei tykkää sylitellä ja suojelevat omaa paikkaansa mm. puremalla.

    • Anonyymi

      Itse sain kaksi kania kun aloin säästämään niihin rahaa, kaikki sukulaisten synde ja joululahja yms antamat rahat meni säästöön, keräsin ulkona pulloja ja niiden palautusrahat meni säästöön, myin vanhoja tavaroitani pois ja ne rahat meni säästöön jne.
      Samalla aina silloin tällöin yritin vanhempien kanssa keskustella kaneista, joskus he kuuntelivat ja osallistuivat keskusteluun ja joskus eivät.
      Olivat kuitenkin sitten lopulta sitä mieltä että kun olen jaksanut yli pari vuotta kerätä rahaa ihan itse kaneihin niin innostukseni varmaan tulee myös jatkumaan enkä kyllästy niihin joten lopulta sitten sain luvan.
      Ostin itse niille kaikki tavarat ja ruuat ja tietty kanit myös, vanhemmat tosin oli mukana todistamassa että on myös lupa ostaa koska alaikäinen.
      Tosiaan kanit tuli ja ihan itse olen niille pääsääntöisesti ihan kaiken ostanut ja leikannut niiden kynnet ja siivonnut häkin ja ruokkinut yms.
      Eli mun vihje on että ala säästämään omia rahoja, kerää tosi paljon kokoon. En itse enää muista paljonko mulla oli lopulta säästössä mutta ihan kiva kasa sitä rahaa oli.

    • Anonyymi

      Älä ota jos haluat vain söpöyden takia! Kani on haastava lemmikki ja ei sovi lapselle. Kania ei myöskään kannata putää häkissä ja tarvitsee aina lajitoverin!

      • Anonyymi

        tämä on niin tyhmää!!! KANI SOPII IÄSTÄ RIIPPUMATTA IHMISELLE JOS TÄTÄ OSAA HOITAA


    • Anonyymi

      kannattaa LUKEA myös kaneista koska videot ovat niin ihmiskohtaisia. esim pupuninjan kani videoita kannattaa katsoa jos jotain kani videoita katsoo!!! pupuninjat on erittäin kani tietoinen ihminen ja hänellä on paljon kokemusta kyseisestä eläimestä.

    • Anonyymi

      Älä KOSKAAN ota kania koska se on söpö. En halua murskata haaveitasi mutta kani on vaativa lemmikki mutta en kiistä etteikö se sopisi lapselle jos sitä osaa hoitaa. Kani ei ole häkkieläin eikä sitä sAiSi pitää häkissä. Kani tarvitsee paljon tilaa hyppiä ja jaloitella eikä 10 minuutin jaloitteluajan päivässä. Kani ei siis ole HÄKKIELÄIN vaikka tiedänkin monia joilla on yksi kani joka kyyhöttää yksin pienen tehdashäkin pohjalla EI NÄIN. Omilla kaneillani on itse rakentamani 2 kerroksinen häkki jonka ovi on AINA auki (toki välillä pidän sitä max tunnin kiinni jos siivoan koska kanini syövät imuria). Kanini saavat jaloitella 2 kerroksisessa suuressa omakotitalossamme ja kun sää sallii pihallakin on koko takapiha aidattu kaneille. Mutta jos olet hankkimassa yhden kanin niin sinun pitää olla sen kanssa enemmän mikäli sillä ei ole lajitoveria. Jos vain perehdyt paljon kaneihin ja rajaat vaikkapa yhden huoneen kaneille niin sinusta voi tulla todella hyvä kaninomistaja. Vinkki: osta kani luotettavalta kasvattajalta äläkä osta halpaa paperitonta kania itselläni on kaksi rescuekania<3

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe