Haluaisin kanin mutta mun vanhemmat ei anna. Auttakaaa!!

Anonyymi

Oon nyt joku seitsemän vuotta halunnu lemmikkiä ja oon kattonu et mikä eläin olis mulle sopiva ja kanit oli niin söpöjä että aloin kattomaan kaikkia kani videoita niinpä kysyin äidiltä että voisinko joskus saada kanin mutta se sanoi ei eikä se perustellut voitteko kertoa miten puhua yli vanhemmat siitä että ei saa kania?

4

<50

  Vastaukset

  • Voi olla ettei äitisi pidä eläimistä jolloin on vaikea puhua ympäri. Ehkä on parempi odottaa että muutat omilles jolloin voit ostaa vaikka lauman niitä kaneja.

  • Kannatan tuota että odottelet että joskus sitten on se oma asunto niin voit itse päättää millaisten otusten kanssa elinympäristösi jaat. Kaneissa on paljon huolehdittavaa, sairastuvat myös herkästi jos niistä huolehtii väärin. Suurin osa kaneista ei tykkää sylitellä ja suojelevat omaa paikkaansa mm. puremalla.

  • Itse sain kaksi kania kun aloin säästämään niihin rahaa, kaikki sukulaisten synde ja joululahja yms antamat rahat meni säästöön, keräsin ulkona pulloja ja niiden palautusrahat meni säästöön, myin vanhoja tavaroitani pois ja ne rahat meni säästöön jne.
   Samalla aina silloin tällöin yritin vanhempien kanssa keskustella kaneista, joskus he kuuntelivat ja osallistuivat keskusteluun ja joskus eivät.
   Olivat kuitenkin sitten lopulta sitä mieltä että kun olen jaksanut yli pari vuotta kerätä rahaa ihan itse kaneihin niin innostukseni varmaan tulee myös jatkumaan enkä kyllästy niihin joten lopulta sitten sain luvan.
   Ostin itse niille kaikki tavarat ja ruuat ja tietty kanit myös, vanhemmat tosin oli mukana todistamassa että on myös lupa ostaa koska alaikäinen.
   Tosiaan kanit tuli ja ihan itse olen niille pääsääntöisesti ihan kaiken ostanut ja leikannut niiden kynnet ja siivonnut häkin ja ruokkinut yms.
   Eli mun vihje on että ala säästämään omia rahoja, kerää tosi paljon kokoon. En itse enää muista paljonko mulla oli lopulta säästössä mutta ihan kiva kasa sitä rahaa oli.

  • Älä ota jos haluat vain söpöyden takia! Kani on haastava lemmikki ja ei sovi lapselle. Kania ei myöskään kannata putää häkissä ja tarvitsee aina lajitoverin!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   204
   2975
  2. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   28
   1374
  3. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   17
   1296