Haluaisin kanin mutta mun vanhemmat ei anna. Auttakaaa!!

Anonyymi

Oon nyt joku seitsemän vuotta halunnu lemmikkiä ja oon kattonu et mikä eläin olis mulle sopiva ja kanit oli niin söpöjä että aloin kattomaan kaikkia kani videoita niinpä kysyin äidiltä että voisinko joskus saada kanin mutta se sanoi ei eikä se perustellut voitteko kertoa miten puhua yli vanhemmat siitä että ei saa kania?

7

93

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voi olla ettei äitisi pidä eläimistä jolloin on vaikea puhua ympäri. Ehkä on parempi odottaa että muutat omilles jolloin voit ostaa vaikka lauman niitä kaneja.

  • Anonyymi

   Kannatan tuota että odottelet että joskus sitten on se oma asunto niin voit itse päättää millaisten otusten kanssa elinympäristösi jaat. Kaneissa on paljon huolehdittavaa, sairastuvat myös herkästi jos niistä huolehtii väärin. Suurin osa kaneista ei tykkää sylitellä ja suojelevat omaa paikkaansa mm. puremalla.

  • Anonyymi

   Itse sain kaksi kania kun aloin säästämään niihin rahaa, kaikki sukulaisten synde ja joululahja yms antamat rahat meni säästöön, keräsin ulkona pulloja ja niiden palautusrahat meni säästöön, myin vanhoja tavaroitani pois ja ne rahat meni säästöön jne.
   Samalla aina silloin tällöin yritin vanhempien kanssa keskustella kaneista, joskus he kuuntelivat ja osallistuivat keskusteluun ja joskus eivät.
   Olivat kuitenkin sitten lopulta sitä mieltä että kun olen jaksanut yli pari vuotta kerätä rahaa ihan itse kaneihin niin innostukseni varmaan tulee myös jatkumaan enkä kyllästy niihin joten lopulta sitten sain luvan.
   Ostin itse niille kaikki tavarat ja ruuat ja tietty kanit myös, vanhemmat tosin oli mukana todistamassa että on myös lupa ostaa koska alaikäinen.
   Tosiaan kanit tuli ja ihan itse olen niille pääsääntöisesti ihan kaiken ostanut ja leikannut niiden kynnet ja siivonnut häkin ja ruokkinut yms.
   Eli mun vihje on että ala säästämään omia rahoja, kerää tosi paljon kokoon. En itse enää muista paljonko mulla oli lopulta säästössä mutta ihan kiva kasa sitä rahaa oli.

  • Anonyymi

   Älä ota jos haluat vain söpöyden takia! Kani on haastava lemmikki ja ei sovi lapselle. Kania ei myöskään kannata putää häkissä ja tarvitsee aina lajitoverin!

   • Anonyymi

    tämä on niin tyhmää!!! KANI SOPII IÄSTÄ RIIPPUMATTA IHMISELLE JOS TÄTÄ OSAA HOITAA


  • Anonyymi

   kannattaa LUKEA myös kaneista koska videot ovat niin ihmiskohtaisia. esim pupuninjan kani videoita kannattaa katsoa jos jotain kani videoita katsoo!!! pupuninjat on erittäin kani tietoinen ihminen ja hänellä on paljon kokemusta kyseisestä eläimestä.

  • Anonyymi

   Älä KOSKAAN ota kania koska se on söpö. En halua murskata haaveitasi mutta kani on vaativa lemmikki mutta en kiistä etteikö se sopisi lapselle jos sitä osaa hoitaa. Kani ei ole häkkieläin eikä sitä sAiSi pitää häkissä. Kani tarvitsee paljon tilaa hyppiä ja jaloitella eikä 10 minuutin jaloitteluajan päivässä. Kani ei siis ole HÄKKIELÄIN vaikka tiedänkin monia joilla on yksi kani joka kyyhöttää yksin pienen tehdashäkin pohjalla EI NÄIN. Omilla kaneillani on itse rakentamani 2 kerroksinen häkki jonka ovi on AINA auki (toki välillä pidän sitä max tunnin kiinni jos siivoan koska kanini syövät imuria). Kanini saavat jaloitella 2 kerroksisessa suuressa omakotitalossamme ja kun sää sallii pihallakin on koko takapiha aidattu kaneille. Mutta jos olet hankkimassa yhden kanin niin sinun pitää olla sen kanssa enemmän mikäli sillä ei ole lajitoveria. Jos vain perehdyt paljon kaneihin ja rajaat vaikkapa yhden huoneen kaneille niin sinusta voi tulla todella hyvä kaninomistaja. Vinkki: osta kani luotettavalta kasvattajalta äläkä osta halpaa paperitonta kania itselläni on kaksi rescuekania<3

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   4189
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   34
   3878
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   138
   2062
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   366
   1851
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   109
   1320
  6. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   973
  7. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   38
   880
  8. Se mitä meidän välillämme oli

   Oli vasta lämmittelyä. Haluatko sukeltaa syvään päähän ✨
   Ikävä
   49
   762
  9. Ajattelin valvoa vielä tunnin

   hänestä haaveillen..
   Ikävä
   56
   738
  10. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   67
   734
  Aihe