Koronan toinen aalto on alkanut laskemaan pörssejä

Anonyymi

Rytinä tulee olemaan kovempaa kuin ensimmäisellä kerralla!

9

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikään ei ole niin hauskaa kuin ennustaminen!

      Valitan, mutta kyllä se säikähdys oli Koronasta kovempi eka kerralla. Rokotteita tulossa usealla rintamalla. Minä ennustan että rokote ennen vuoden vaihdetta. Kun pörssi toimii aina 6 kuukautta etuajassa, niin ennsutan että mitään suurempaa pudotusta ei tule.

      Omxh ollut jo 15 vuotta 9000-10 000 pisteen nurkilla ja inflaatiokin syönyt arvoja riittämiin. Kyse on enemmin siitä, mikä pörssiä yleisesti vaivaa ilman Koronaa?

    • Anonyymi

      Erikoista on pörssien käytös. Mitään pudotusta ei enää tule ainakaan koronan takia. Ne kun "katsovat paljon pidemmälle". Katsotaanpa vaikkapa USA pörssi. Vaikka maassa on 4,6 miljoonaa tartuntaa ja 155000 menehtynyttä ja vaikka eilen talousuutiset kertoi USA'n talouden tippuneen eniten sitten toisen maailmansodan (enemmän kuin 2008 finanssikriisin jälkeen), silti NASDAQ indeksi on kaikkien aikojen maksimisssa 10500 pisteessä. Eli todella lujaa menee USA taloudessa ainakin pörssien mukaan. Myös Euroopassa DAX on vai hiukan alle kaikkien aikojen maksiminsa, samoin Helsinki on on hyvin korkealla. Pörssien outo ja ennustamaton käytös on tehnyt monet vatovaisiksi. Juuri tällä hetkellä harva uskaltaa sijoittaa indeksirahastoihin, joissa osakkeiden osuus on korkea. Tosin myöshään korkorahastot eivät tuota mitään. Usko sijoittamisen järkevyyteen, ainakin lyhyellä tähtäyksellä on nyt lujilla.

    • Anonyymi

      Pörssit on menneet persseelleen siitä lähtien kun minä menin kokeilemaan osakesijoituksia, eivätkä toivu ennalleen ennenkuin luopuisin tästä minullekin tappiollisesta kokeilusta. En kuitenkaan luovu.
      Kukaan ei tiedä mistä johtuu minun pahanilman-karmani, kokeilinpa mitä tahansa, niin se epäonnistuu, koskinpa mihin tahansa, niin se muuttuu paskaksi.

      • Anonyymi

        Kuinka paljon olet sijoittanut ja mihin? Ehkä täältä löytyy joku joka voi auttaa sinua pääsemään eroon käänteisestä Midaan kosketuksesta.


    • Anonyymi

      Toivottavasti koko maailma tuhoutuu jotta saan sitten viedä muilta kun muut ovat hädässä! Minä selviän kyllä ja haluan omistaa kaiken.

    • Anonyymi

      Korona ei vaikuta pörsseihin enää millään tavalla. Korkeintaan kiihdyttää niiden nousua. Pörssit elävät aivan omaa elämäänsä talouden tilasta riippumatta. Vaikka kaikkien länsimaiden BKT't ovat tippuneet 6...10%, pörssit vain nousevat. Erityisesti USA'ssa pörssit iloitsevat koronasta. Siellä varsinkin Tesla, Microsift, Apple ja Amazon ovat koronan aikana nousseet jopa 100...200%. Luonnollisesti USA'ssa keskuspankin FRD'n 2000 MrdUSD ja EU'ssa 750Mrd€ tuet ovat suoraan sataneet pörssien kasvattamiseen. Elämme loistavaa rahan runsauden aikaa.

    • Anonyymi

      Toisen aallon odotus on vahvistanut pörssejä. Nousu varsinkin USA'ssa ollut ripeää, vakka noususta enin osa vielä lienee ensimmäisen aallon ansiota. NASDAQ-indeksi on jo yli 11000 pisteessä, historiansa korkeimmassa, 12% korkeammalla, mitä se oli korkeimmillaan ennen koronaa. Kaikkine länsimaiden taloudet ovat kovasti kärsineet, BKT't 6...8% alempana kuin vuosi sitten. Mutta pörssit kukoistavat. Yhtenä selittäjänä on hallitusten ja keskuspankkinen antelaisa rahan jako elinkeinoelämälle, USA'ssa FED jakoi 2000 Mrd USD ja EU'ssa juuri äasken päätettiin 750 Mrd€ avustuksista ja lainoista. Pörssit riemuitsevat rahan runsaudesta ja kiittävät koronaa.

    • Anonyymi

      No niin, eilen saatiin jälleen uusi osoitus siitä, kuinka korona vahvistaa pörssejä. Amerikassa NASDAQ nousi uuteen ennätykseen 11400 pisteeseen, joka on 13% korkeampi kuin korkein arvo tammikuussa 2020 ennen koronaa. Ja tämä on vasta koronan ensimmäistä aaltoa USA'ssa. Mitä tekeekään toinen aalto, jos se joskus syksyllä ehtii USA'aan. Siellä pörssit riemuitsevat koronasta, joka aukaisi Liittovaltion ja FED'n rahahanat. Uudesta massiivisesta tuesta neuvotellaan jo, kun juuri myönnetty 2000 Mrd USD tuki elinkeinoelämälle virtaa. Ei olisi vielä vuosi sitten saatettu kuvitella, kuinka hyödyllinen USA'n korona, vaikka 5,03 milj tartuntaa ja 160000 menehtynyttä, oli pörsseille. Rahan runsaus on ylitse vuotava. Myös Euroopassa pörssit ovat lähellä kaikkien aikojen maksimia huolimatta talouksien 6...8% pudotuksesta.

      • Anonyymi

        Tämäkin on osoitus siitä, että on kehitelty näköjään kaikenlaisia mekanismeja imuroimaan köyhiltä rahat rikkaiden taskuun kaikissa mahdollisissa tilanteissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe