Kootut selitelmät

Anonyymi

Joko selitelmät on saapuneet kaupungille. Perustus törröttää yhä ennallaan.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei selittele. Tekee miten haluaa. Hotellinvalmistumista saatte oottaa. Rakentee on jo alkanee jo homehtua.
      Tori elämä kärsii.

    • Anonyymi

      Jos Heinätorikadun varrella on ollut rakennusmonttu vuosikausia ja Toppilassa rakennusfirmojen betoniporsaat ja mainokset (ja rakennusmontut) ovat kohta kouluiässä ja Tuirassa myös, voi päätellä, että tulipa selityksiä tai ei, niin totuus on, että monttu on auki sekä turisijoilla, turisteilla että torilla vielä vuosikausia.

    • Anonyymi

      Olemmeko tästä päivästä alkaen jännän äärellä?

      • Anonyymi

        Veikkanpa että ilmoittaa lopettaneensa torihotelli projektinsa jo aikoja sitten ... pitäkää monttunne.


    • Anonyymi

      Enpä jaksa uskoa minäkään, että hotellihanke olisi edistynyt. Oma veikkaukseni on, että rakennushanketta kaupataan eteenpäin, mutta ostajaa ei ole löytynyt. Tuskin löytyykään tähän ympäristöön, mihin hotellia yritetään sovittaa. Ja Hallikainen tietää sen.

      Hotelli vaatisi kohtuullisen rauhallisen ympäristön, että siihen tullut asiakas tulisi vielä toisenkin kerran, ja suosittelisi hotellia myös eteenpäin. Torielämä ja kauppahallikin olisivat ihan hyviä ympäristöjä turisteille. Mutta, mitä tässä paikassa on tarjolla nyt ?

      Päivällä papattaa harrikat putket suorina ja japsimotskarit rääkyy, kun jokainen kokeilee Rantakadulla, kenen pyörästä lähtee kovin möykkä. Jenkkiautoja poljetaan samalla tavalla, sekä tietysti ikäloppuja bemareita yms nuorisoautoja. Motskaripellet valtaavat parkkitilaa, eivätkä tuo kahvikupillisen hintaa enempää torialueelle. Ei kukaan muukaan näistä moottoritorveilijoista.

      Iltaisin alkaa konserttimöly samalla, kun kaljaa kiskotaan ulkoterasseilla kaksin käsin. Kiikeliin kulkee auto- ja motskariletkat edestakaisin. Huumeet vaihtavat omistajaa, rannan kevyen liikenteen varsi on täynnä joutavaa populaa juomassa kaljaa, huudattamassa radioitaan yms soittimiaan. Kustaan, sammutaan huudetaan ja oksennellaan minne sattuu. Kuka turisti haluaa tuota katsella ja kuunnella ?

      Oulun kaupunki saa kyllä katsella peiliin, vaikka varmasti väistää vastuutaan siitä, että yksi parhaita ja kalleimpia ympäristöjä on annettu mennä aivan pilalle. Vastuuta koetetaan sälyttää takuulla poliisille, vaikka omat tekemiset ja tekemättömyydet ovat tämän aiheuttaneet.

      Moottorimölinä ei kuulu kaupunkeihin. Harrastajille tulisi tehdä omat radat, jossa laittomillakin pyörillä ja autoilla saa temppuilla ja harjoittaa "urheilua" kaukana asutuksesta, niin paljon kuin sielu sietää. Samalla paikalla voisi olla myös kahvila, jossa kokoontuvat päivisin ne, joiden rahat ja kunto ei riitä yhtään pitemmälle esimerkiksi mp-matkailuun (joka onkin jalo harrastus).

      Nuorten kaljoittelua varsinkin viikonloppuisin oli myös jotenkin hallinnassa niin kauan, kuin Kuusisaaressa ja Hietasaaressa oli tanssilavat. Viihdekeskuksiksi kai niitä nyt sanottaisiin. Kun tällaisia paikkoja ei enää anneta olla (puretaan, poltetaan, rakennetaan jotain muuta), kertyy tämä lauma sitten muille paikoille: Torinranta, Kiikeli ym.

      Yllätyn kyllä kovasti, jos Torihotelli lähtee vielä etenemään...

      • Anonyymi

        Ei kannata jatkaa... maine jo mennyt. Ei oululaiset ala tommosta. Olisi turistien kannateltavissa


    • Anonyymi

      Ovat saapuneet, ihan määräaikaan mennessä.

    • Anonyymi

      Oulun kaupungin matkakeskushanke oli nuijittu läpi kahteen kertaan mutta kummallakaan kerralla ei löytynyt toteuttajaa. Tämä kielii siitä että hankkeet eivät olleet realistisia. Nyt on radan varteen valmistumassa kerrostaloja ja varsin erikoisen näköistä matkakeskusta suunnitellaan aloitettavaksi lähivuosina. Tosin VR on lopettanut lipputoimiston eikä matkahuollossakaan ihmeemmin ole yleisöpalvelua (viikonloppuna rahti on kiinni), joten liekö sille juurikaan tarvetta. Ainoa mitä tähän mennessä on saatu aikaan on kaksi linja-autopysäkkiä joissa on nimenä matkakeskus.

    • Anonyymi

      Seliseli saapui. Mukava tietää, että rakentelu jatkuu perjantaina ensi vuonna.

      • Anonyymi

        Ei ensivuonna, vaan piakkoin... tarkoittanee muutaman vuoden päästä.


    • Anonyymi

      Milloin saamme tietää, montako päivää tai viikkoa tarkalleen on "lähiaikoina"? Ainakaan 7 päivää tai 1 viikko se ei ole. Ehkäpä lähiaikoina saamme tietää?

      • Anonyymi

        Lähivuosina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähivuosina.

        Lähiaikoina ei ole aikayksikkö... Ei ainakaan si-järjestelmässä ole mainintaa lähiaikoina yksiköstä. Taas kaupungin herroja viedään kuin pässiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähiaikoina ei ole aikayksikkö... Ei ainakaan si-järjestelmässä ole mainintaa lähiaikoina yksiköstä. Taas kaupungin herroja viedään kuin pässiä.

        Vaitiolo sopimus varmistaa, että kansalle ei kerrota aikataulua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaitiolo sopimus varmistaa, että kansalle ei kerrota aikataulua.

        Ei urakoitsijaa? Ei jatku lähiaikoina... olkoon aikayksikkö keksitty tai ei.


    • Anonyymi

      Paikallislehdestä poimittu Vehkäperän kommentti : "Tästä läh­de­tään, mui­ta­kaan vaih­to­eh­to­ja ei ole". Poliitikot levittelevät käsiään, virkamiehet pesevät käsiään ja rikkaat nauravat matkalla veroparatiissiin.

    • Anonyymi

      Tällä hetkellä suurvallat tekevät korkean teknoloogian häivehävittäjiä, jotka eivät näy tutkassa, mutta paljain silmin (tai vaikka lasien kanssa) näkyvät ja kuuluvat kauas. Mutta toisin on yberteknolgian saralla Oulussa. Täällä rakennetaan maailman ensimmäistä häivehotellia, josta näkyy pelkkä perustus (turvallisuussyistä ilmeisesti), mutta muuta ei näy vaikka kuinka läheltä katsoisi. Jopa työntekijät ovat pukeutuneet häiveasuihin, koska heitä ei näy ei kuulu. Mutta mikä työmaassa on parasta : työntekijät käyttävät häivetyökaluja. Ei kuulu vasaran pauke eikä sirkkelin ulina. Kyllä Oulussa osataan!

    • Anonyymi

      Kumpi tapahtuu ensin : Oulujoen ylittävä silta valmistuu (ala -ja ylävirran puoleinen silta) vai torihotellin rakentamista jatketaan?

      • Anonyymi

        Sillat valmiit ennen hotellitöiden jatkamista. Haukkaskohan hallikainen liian suuren urakan. Pärjänny aikaisemmin tuurilla ja patentti ryöstöllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillat valmiit ennen hotellitöiden jatkamista. Haukkaskohan hallikainen liian suuren urakan. Pärjänny aikaisemmin tuurilla ja patentti ryöstöllä.

        Joko lähiaikoina?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko lähiaikoina?

        Joo. Kuun aikana... lähi aikana.


    • Anonyymi

      "Ohi syyskuun läpi repaleisen lokakuun kaipuun kaliakori kilisee". Tarkoitus oli elokuussa, joten vielä kerkiää aloittaa arkipäivänä, kuhan se tapahtuu tänään. Muuten taitaa käydä kuin laulussa, että marraskuu vie.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe