1 000 EUROA KUUSSA: MINUN EI TARVITSE TEHDÄ ENÄÄ TAVALLISIA TÖITÄ!

Anonyymi

Koska hän on tehnyt tavallista työtä ja miten joku tulee toimeen tuhannella eurolla kuussa? Tuosta tonnista kun makselee alvit ja muut yrittäjän kulut niin ei jää edes vuokraan rahaa. Nyt taitaa jäädä jotain kertomatta! Taitaa tulla "sponsorirahaa" pimeänä muistakin hommista kaikki ei varmaan kuviin tyydy.

TRANSKAUNOTAR ELENA VIKSTRÖM TIENAA NAKUKUVILLA 1 000 EUROA KUUSSA: ”MINUN EI TARVITSE TEHDÄ ENÄÄ TAVALLISIA TÖITÄ!”
www.seiska.fi/Uutiset/Transkaunotar-Elena-Vikstrom-tienaa-nakukuvilla-1-000-euroa-kuussa-Minun-ei-tarvitse-tehda

5

193

  Vastaukset

  • Nämä ”julkkis”naiset, jotka tienaavat Only fans kuvillaan ja videoillaan.. ihme että eivät ymmärrä hävetä touhujaan. Lehden tietojen mukaan siellä jaetaan vielä lisämaksusta kuvia ”intiimeistä vartalonosista” eli toosasta ja muista, ja lisäksi voi monilta ostaa itsetyydytyskuvia ja videoita, sekä ihan aktia sisältävää materiaalia. Näiden tietojen perusteella ei liene kovin vaikeaa arvata, että myös livenä voi tavata, kunhan maksusta sovitaan? Huvittavaa, kun esim Taru Kalenov kiisti niin suurella tarmolla hänen ja feikkisheikin viestit, missä teki kauppaa tavarastaan livenä. Nyt ei enää kainostele, kaikki on kaupan Only fans sivuillaan. Ja tuo Aleksi, eli Elena Vikströmhän on julkaissut ihan ilmaiseksi jo kaikista aukoistaan kuvat netissä jo muutama vuosi sitten, turha maksaa kun netistä löytyy kaikki jo...

  • Koko "komistus" on rakennettu miehen pers´reiän ympärille. Tekorömpsää en sohisi edes siivousmopin varrella. Tekotissit ovat luonnottomat. No thanks. Tonnin tulot ovat käytännössä vajaa seitsemänsataa/kk toimeentulotukena. Olisipa sillä myös tekoäly, niin voisi pienen kahvin ajan jutella.

  • Kymmenet tuhannet eläkeläiset tulevat toimeen alle tonnilla kuussa. Se vaatii tasapainoilua ja tiukkaa karsintaa mutta sillä pysyy hengissä (eduskunta ei siis syyllisty kuolemantuottamukseen).

   • Työttömät joutuvat elämään alle 600€ kuussa.
    Kituuttamista se on joka asiasta, mutta pysyy ainakin hengissä

    Eivät ne Kelan toimeentulotuki avustuksetkaan siinä paljoa auta.
    Eivät ole niin päätähuimaavia kuin monet trollit väittävät.
    Kela laskeee nykyään tarkasti ettei kukaan vaan pääse elämään huolettomasti apurahojen avulla.


  • Tonni kuussa ja veromätkyt tulossa.
   En viittis hehkuttaa jos saisin VAIN tonnin kuussa.
   Pornohommat ovat alentavaa ja likaista toihua, siitä ei makseta kuin alentavaa ja likaista palkaa. Mä tienaan tavallisessa duunissa 1500 euroa puhtaana käteen. Ei ole paljon, mutta kyllä sillä elää. Eipä tartte kaupata levittelykuvia kaiken maailman hauhoille.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut