Tulkkausapua, kiitos!

Anonyymi

Polveni ollut voimaton ja kipuillut jo puolisen vuotta. Menee suoraksi, mutta taivutus sattuu eli kyykkyyn ei pääse. Kävely suht ok.
Alla radiologin lausunto magneettikuvista. Osaisko joku siitä jo sanoa, onko polvi tähystettävä? Voiko lausunnosta päätellä mitään nivelrikosta? Ortopedille olen menossa, mutta kiitos vastaajille jos jo etukäteen jotain saa tietää.

Lausunto:

Lateraalimeniskin takasarvessa on root tasolla ja korpus-etusarvi alueella degeneratiiviseksi sopivaa meniskinsisäistä signaalilisää. Pinnalle aukeavaa repeämää ei erotu.

Mediaalimeniskin takasarvi-corpus alueella on myös degeneratiiviseksi sopivaa signaalilisää.

Femursulcuksen keskialueen rustossa on reilu senttimetri kokoisella alueella ad G3 fibrillaatiota. Patellan keskialueen rustossa on ad 2-3 ohentumista.
Femursulcuksen mediaalifasetin reunassa ja patellan alapoolin mediaalireunassa on degeneratiivista kerrostumaa ja pieniä degeneraatio kystoja.

ACL, PCL, MCL ja LCL ovat tavalliset kuten quadriceps jännekin. Proksimaalisessa patellajänteessä on lievää tendinoosia.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Takaisin ylös

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vaarallinen neuvo kansalle

    Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
    Maailman menoa
    324
    6248
   2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

    Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
    Kotimaiset julkkisjuorut
    371
    3539
   3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

    läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
    Perussuomalaiset
    152
    3041
   4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

    Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
    Kotimaiset julkkisjuorut
    35
    1481