Autosytkärin latauksssa ei adapteri toimi?

Anonyymi

Ostin stardandin mukaisen USB-sovititmen, eli USB / auton sytkäri, johon voi sitten laittaa luurin latautumaa, mutta luurin ruudulla ei näy mitään ilmoitusta latauksesta, eli lataako vai ei (?).

Kun laittaa verkkovirtaan, niin silloin ruudulle tulee maininta latauksessa olemisesta.

Muut laitteet toimivat hyvin ko. sytkärillä, eli siinä ei ole vikaa, eli voisiko tuossa standardisovititmessa olla jokin "muotovika" eli pitäisi ostaa ja kokeilla jotakin toista mallia. Kivijalkakaupassa tuo perusmalli kitenkin maksoi 12e, mutta viskasin pakkausenkin jo roskiin kun en ajatellut noin simppelin vermeen kanssa olevan ongelmaa.

Ps. Kävin tätä krjoitaessa testaamassa toisella puhelimella ja sen sytkäripiuhalla, joka on aina latautunut hyvin autossa, niin ei siinäkään syttynyt sen normaali latauksen merkkivalo, joka syttyy verkossa ladatessa, eli ehkä kaikki on ok (?). Reissu tiedosa, eli ei saisi silloin tulla ylläreitä.

5

<50

  Vastaukset

  • Pistokkeessa virta ? Tarvitseeko auton olla käynnissä tai virta päällä ?

  • Pidä latauksessa jonkin aikaa tarkkaillen lisääntyykö akun varaustilan prosentit.

   Laturin teho saattaa olla niin pieni, ettei teho riitä latausilmoituksen käynnistymiseen, vaikka lataakin. Itse ostin Tokmannilta kympillä auton 12 V -liittimeen menevän USB-sovittimen, jossa on kaksi eritehoista USB-lähtöä; muistaakseni 1,2 A ja 2,5 A. Tämä riittää lataamaan vaikka isoa tablettia pikalatauksella, jos vain ladattavan oma elektroniikka tukee tehokkaita USB-tuloja..

   Vakio USB:n standardi virtalähtö on vain 0,5 A.

   • Nykyään 2 A per USB-portti alkaa olla perustasoa. Ei riitä PIKALATAUKSEEN. Eikä kaikilla laitteilla edes hidaslataukseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nykyään 2 A per USB-portti alkaa olla perustasoa. Ei riitä PIKALATAUKSEEN. Eikä kaikilla laitteilla edes hidaslataukseen.

    Huomaa kuitenkin, että USB2:n teollisuusstandardin määrittämä maksimivirta lisälaitteille on 0,5 A.

    Syytä myös varoa, jos pikalatausominaisuuden ymmärtävä mobiililaite ei ymmärräkään esim. läppärin standardia liitäntää, jolloin tietokoneen liitäntä voi kärähtää ylikuormasta.


  • Tarkasta latausreijän sulake, ja ettei siellä rasian pohjalla ole mitään roskia.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Opettajakoulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asiaa on päivän selvää. Moni Rehtori ja opettaja ei osaa puuttua, halua puuttua ja riitäviä keinoja puuttua ei ole. Tämän vuoksi opettajaksi opiskeleville pitäisi tuoda kriisinhallinta taidot ja puuttuminen väkivaltaiseen käytökseen kurssi. Lisäksi tulisi arvioida onko ihminen kyvykäs ammatissa kohtaamaan näitä haasteita. Ei tämä asia hyssyttelemällä muutu. Asia nyt vain on niin, että moni opettaja tarvitsee kriisinhallinta auktoriteetti koulutusta. Jo omana kouluaikana osa opettajista ei saanut mitään kuria ja toisten tunneilla opittiin ettei edes kannata pelleillä ja häiriköidä. Tämä ei ollut ainakaan minun koulussani sukupuoliero. Yhtälailla miesopettajilla oli vaikeuksia pitää kuria siinä missä jotkut naisopettajat taas onnistuivat erinomaisesti. Kouluille tulisi määrätä laki mitä pitää näiden kitkemiseksi noudattaa silloin, kunnat pitävät huolen ettei oppilaitoksiin pesiydy hällävälilä asioihin suhtautuvia. Tai sitten näille rajuimmille häiriköille ja kiusaajille oma suljettu oppilaitos minne siirtyvät, jos normi rauhallinen opiskelu ei miellytä.

   270
  • Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594

   152
  • Nariseva äijä

   Onko kellään huushollissa narisevaa äijää? Täällä on. Narisee ku vanha sarana kaikesta mahdollisesta. Kun ei oo pesty astioita tai kun on pesty, niin sekin on menny päin persettä sen mielestä.

   160

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   64
   3740
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   265
   2444