Syrjintä työtarjoukissa

Anonyymi

Suomessa yli 35-vuotiaiden on turha hakea mitään työtä. Työpaikkailmoituksissa se ilmaistaan esim. näin, 0-2 vuoteen kokemusta, uranalkuvaihe, jne. Sukupuoltahan ei tietenkään saa sanoa ilmoituksessa mutta tuli tuossa vastaan englanninkielinen ilmoitus jossa käytettiin she sanaa eli tuli selväksi että naista etsittiin. No, tulenhan minä toimeen teidän maksamilla tulirahoillakin, en oikeastaan edes halua töihin.

4

<50

  Vastaukset

  • Onko kukaan päässyt töihin yli 35-vuotiaana?

   • vaikkapa veljeni v 2019. On ikää reilut 60 vuotta. Nyt metallimieshommissa vuoden päivät vakimiehenä. Ilman työtä sellaiset 5v kun on opiskellut päätoimisesti ja valmistunut yliopistosta. Haki ja palkattiin harjoittelun jälkeen metallifirmaan metallityöhön eikä tuntenut sieltä entuudestansa ketään. Ei edes omistajaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    vaikkapa veljeni v 2019. On ikää reilut 60 vuotta. Nyt metallimieshommissa vuoden päivät vakimiehenä. Ilman työtä sellaiset 5v kun on opiskellut päätoimisesti ja valmistunut yliopistosta. Haki ja palkattiin harjoittelun jälkeen metallifirmaan metallityöhön eikä tuntenut sieltä entuudestansa ketään. Ei edes omistajaa.

    Vai oikein hanttihommiin nyrkkipajalle, heh kuulostaa epätoivoiselta liksasta kait turha mainiotakkaan mitään, päivän naurut taas, kiitos.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vai oikein hanttihommiin nyrkkipajalle, heh kuulostaa epätoivoiselta liksasta kait turha mainiotakkaan mitään, päivän naurut taas, kiitos.

    eihän se 2500 eur brutto mitään huippuliksaa ole, mutta paljon parempaa kuin soffalla makoilut ja TE-toimiston pompottelut. Ei tarvitte edes olla Kelan pompoteltavana ja todistella surkeuttansa. Tuollaisesta 2500 euron kk-liksasta ei edes paljoa veroja mene. Pajalla voi tehdä omia firaabelejakin. Kroppakin pysyy kondiksessa kun tulee sitä liikettäkin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   242
   3478
  2. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   27
   2058
  3. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   18
   1500