Lisää rahaa? Vai vähemmän turhaa johtamista?

Anonyymi

Päivän Hesarissa juttua urheilun johtamisesta:

”Urheilujärjestöissä sitä, että kaikkiin organisaatioihin muodostuu oheis- ja aputoiminnoista kertyvä ylärakenne, joka lopulta syö resurssit niin, että itse ydintoiminta näivettyy ja tukahtuu. Niin on käynyt urheilun järjestökentässä jo pitkään”, Eskola sanoo."

5

249

  Vastaukset

  • Judoliitto.

   • Judoliiton palkatusta väestä kolmannes tukitoimissa (2), tai oikeestaan yksi, siitä yhdestä (PL) kun ei oikein tiedä mitä tekee.
    Kaksi kolmannesta toimii aika vahvasti kentällä. Mutta sitä ei huomaa, jos pitää kesätaukoa...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Judoliiton palkatusta väestä kolmannes tukitoimissa (2), tai oikeestaan yksi, siitä yhdestä (PL) kun ei oikein tiedä mitä tekee.
    Kaksi kolmannesta toimii aika vahvasti kentällä. Mutta sitä ei huomaa, jos pitää kesätaukoa...

    🤣🤣🤣🤣
    Tuliko nyt fiksu olo?


   • Anonyymi kirjoitti:

    🤣🤣🤣🤣
    Tuliko nyt fiksu olo?

    Kyllä vain, tuli!


  • Esololalla sinänsä hyviä argumentteja, mikäli tyydytään seuratoimintaan ja pidetään yllä piirikunnallisia kilpailuja - tosin silloin tukirahamäärät putoavat rajusti. Mikäli halutaan järjestää ja olla mukana niin kansallisen kuin kansainvälisen tason "tatameilla", niin joidenkin täytyy edustaa ja lobata Suomea ja suomalaisia urheilijoita. Näin se vaan menee, olipa se sitten valitettavaa tai ei.

   Puolustuksen puheenvuoro:
   https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006591230.html

   "Salonen ei ymmärrä sitäkään, mitä Eskola tarkoittaa ylipaisuneella organisaatiolla.

   ”Kun urheilun keskusjärjestöt olivat kaikki erillään vielä 2011–12, niissä oli yhteenlaskettuna 130 henkeä. Tänä päivänä olympiakomiteassa, joka näistä muodostui, on 58 ihmistä. Erittäin nahkeilla resursseilla ja äärimmäisen tiukalla fokuksella tehdään asioita, jotta pystytään keskeisimmät ja tärkeimmät tekemään.”"

   Urheilumafia epäonnistui, ja nyt kaikki uhat toteutuvat yhdellä kertaa

   Ja vielä aamun lehdestä, miksi osaavia hallitusammattilaisia ja lobbareita tarvittaisiin lisää urheiluun (näissä hommissa ei paljon danit auta):
   https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006592673.html

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10508