Mikä vikana samsungissa?

Anonyymi

Mulla on ollut alakouluikäisestä lähtien samsung galaxy xcover2 joka ostettiin uutena ja nyt tänään se sammui eikä enää käynnisty. Meillä on toinen samanlaiseen puhelimeen käyvä akku ja yritin myös sillä mutta ei tule virrat. Mikäköhän on hajonnut. Olen yrittänyt saada uutta puhelinta jo kauan mutta vanhemmat eivät ole suostuneet. Nytkin väittävät että oon ite rikkonut tän Samsungin. Onko teidän mielestänne virus vai onko puhelin vain tullut tiensä päähän? Ja laturi ei oo rikki. Sitäkin oon vaihtanut.

3

<50

  Vastaukset

  • Ei mikään ihme kun kivikautinen ja tietoturvaton malli jota ei pitäisi enää olla käytössä!

  • Kannattaa vaihtaa xcover4. Parempi että hajoaa laakista kuin että silloin tällöin vittuilee.

  • Kokeile vielä pääsetkö näppäinyhdistelmää painamalla pakottamaan uudelleenkäynnistyksen tai tehdasasetusten palautuksen. Eli paina oikein pitkään yhtäaikaisesti koti-, virta- ja äänenvoimakkuudenlisäysnäppäintä. Valitse sen jälkeen toiminto äänenvoimakkuusnäppäimillä ja vahvista virtanäppäimellä (siis jos jotain tulee näyttöön näkyville 🙂). En ole kyllä satavarma, onko tämä juuri sinun kapulallesi oikea näppäinyhdistelmä, joten kannattaa kokeilla muitakin yhdistelmiä tai etsiä ohjeita/apua myös muualta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Temptation Islandissa estotonta toimintaa heti avausjaksossa: varattu TIS-Jonna riisuutuu rinnat paljaaksi sinkku-Jonin edessä makuuhuoneessa - Jonin reaktio näkyyn kertoo kaiken! Kuvat!
  • Hempeilyä ökyjahdilla! Valtteri Bottas nautiskeli Tiffany-rakkaastaan ja Italian auringosta – kuvat urheilijapariskunnan luksuslomalta!
  • Tunnistatko tulevaa romutransua?! Kuvat julki Markus Kuotesahon lapsuudesta ja nuoruudesta – ”Ne on kuvia minusta, eli rumia ovat!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   62
   3688
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   258
   2338