Aihe

Kuinka paljon Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä on läsnäoloa?

Anonyymi

Hei, kuinka paljon Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä on pakollista läsnäoloa? Opinnot siellä houkuttelisivat, mutta haluaisin suorittaa tutkinnon töiden ohella, Kokemusta yliopisto-opiskelusta on, joten en koe, että luennoilla istuminen olisi minulle älyttömän pakollista, vaikka monessa tapauksessa saattaisi olla hyödyllistä. Onko oikisten välillä eroja siinä, kuinka paljon pakollista läsnäoloa kursseilla on? Onko Itä-Suomen oikiksessa vähemmän läsnäoloa?

3

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitä järkeä? Opinnot houkuttelisivat mutta et kuitenkaan haluaisi osallistua opetukseen.

   Venäjältä kuulemma saa ostaa tutkintotodistuksia opetukseen osallistumatta.

  • Anonyymi

   Opiskelu Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä on kokonaan vapaaehtoista. Pakollista se ei ole miltään osin!

   Ei kannata haaveilla tutkinnosta, jos opetukseen osallistuminen on mahdotonta tai vastenmielistä. Opintoja ei ole suunniteltu eikä tarkoitettu suoritettaviksi vasemmalla kädellä työn ohessa. Sen sijaan opintojen ohessa voit jossain vaiheessa käydä töissäkin. Oikeustieteen opinnot vaativat paljon lukemista, aikaa ja asiaan paneutumista. Mahdolliset aikaisemmat opiskelut yliopistossa muussa tiedekunnassa eivät korvaa oikeustieteelliseen tutkintoon tarvittavia suorituksia.

   Vielä kerran: Mitään pakollista ei yliopistossa ole! Vapaaehtoisesti opiskelet tai olet opiskelematta.

  • Anonyymi

   Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa opiskelu perustuu ensimmäisinä vuosina huomattavalta osalta kontaktiopetukseen, oikeustapausharjoituksia on paljon samoin esiintymistä. Useimmat hankkivat kokemusta myös ulkomailta.
   Muutenkin opinnot vaativat lujaa päättäväisyyttä ja pitkäjänteistä omistautumista.

   Siis työn ohessa sivumennen opiskellen ei tutkinto ihan onnistu. Oikeustieteellisiä opintoja voit työn ohessa harrastaa avoimessa yliopistossa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   16063
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5713