Nuo nuoret kiimapillut tiukoissa ratsastushousuissaan 2

Anonyymi

Puimme toisen nainnin jälkeen ja tyttö kehui isohkoa kaluani ja silitti sitä vielä hellästi ennen kun panin sen housuuni, sanoi vielä että poikakaverilla on melkoisin pieni ja mun tuntui taivaalliselta sen rinnalla.
Usein iltaisin tyttö viivytteli että kaikki muut olivat jo lähteneet ja löysimme tallin vintiltä rauhallisen paikan jossa vedimme usein pikaiset panot, jäi siinä oma muijani vähän sivuun ja ihmettelikin sitä joskus ääneen.
Jouduin oman siementuotantoni antamaan tiukkaan teinipilluun joka ottikin kaikki vastaan, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan kun tyttö muutti Jyväskylään opiskelemaan.
Jouduin omaa muijaani naimaan ja katselin koko ajan silläsilmällä uutta teinipillua, mutta vaikeatahan se oli, kunnes sattuma puuttui peliin.
Olin siellä tallin vintillä usein pornolehtiä katsellut ja vetänyt käteen ja kerran kun olin siellä kuulin heinäpaalien takaa kahinaa - siellä olikin nuori likka joka sanoi häpeillen usein katselleensa touhujani.
likka sanoi olevansa vielä neitsyt ja häpeili sitä kun kaikki samanikäiset olivat sen jo menettäneet.
Katselin tarkemmin tyttöä joka oli ihan kivannäköinen, mutta peppu oli pikkasen isohko ja tisulit tosi suuret, sanoikin ettei pojat olleet näin isoperseissestä kiinnostunet.
Nielaisin, voiko tämä olla totta, likkahan suorastaan pyytää että veisin hänen neitsyytensä.
Samassa kuulin kun hänen äitinsä ajoi pihalle hakeakseen tytön kotiin ratsastustunneilta, harmitti kovasti kun kaluni oli jo valmistautunut vaikka mihin.
Meni kolme päivää ja yllätyin kun menin sunnuntaina sinne taukopaikkaani, tyttö olikin siellä alasti ja sanoi oottaneensa mua melkein tunnin.
Aikamoinen pakkaus oli siinä edessäni ja kaluhan siinä jysähti heti kovaksi, voiko tämä olla totta, mietin.
Tyttö sanoi suoraan, että haluaa antaa mulle neitsyytensä ja pyyteli kovasti että olisin hellä kun pelkäsi tapahtumaa.
Otin suuhuni nuoren nännin ensiksi ja aloin niitä imemään jolloin huomasin kuinka ne alkoivat nöpöttämään ja kovenivat, tyttö huokaisi syvään, mutta piti jalat tiukasti yhdessä ja käsillään suojeli herkkuaan.
Riisuiduin nopeasti ja kalun ponnahtaessa jäykkänä kuin jousi, likka katseli sitä kauhuissaan ja otti sen varovasti käteensä sanoen ettei tuo millään mahdu.
Aukaisin varovasti tytön jalkoja ja sieltähän paljastui melkoinen tumma mätäs ja aukaisin varovasti pimppiä joka oli pelkkä viiva.
Tyttö vapisi ja veti jalat taas yhteen, mutta aukaisin ne ja syöksyin nuolemaan pimppiä, työnsin kieleni pimpin sisään ja tunsin kuinka pieni oli reikä kun kielikään ei meinannut mahtua sinne.
Klitoris nöpötti pystyssä ja kielelläni sitä pyörittelin vuorotellen työntelin kielen pimppiin ja taas klitorikseen, lkka alkoi selvästi kuumenemaan ja huohotti.
Pääni oli jalkojen välissä ja yhtäkkiä tytön jalat lukitsivat pääni ja korvatkin olivat jumissa, likka alkoi saamaan orkkua ja puristus vain lisääntyi, korvissani humisi.
Jatkoin kuitenkin nuolemista ja tunsin kinka tyttö nytkähteli orkun vain jatkuessa, lopulta ote helpotti ja pääsin vapaaksi.
Tyttö kehui, ettei kukaan ollut ennen nuollut sulojaan ja huohotti vieläkin.
Kaluni oli tässä vaiheessa mitä kovemmassa paineessa ja teki mieli työntää se vauhdilla sisään, mutta tyttö aneli ja pyysi että tekisin sen hellästi.
Tyttö kaivoi jostain tuubin rasvaa ja käski levittää sitä pimppiinsä, otin tuubista sormeeni vaseliinintapaista ja tytön levittäessä jalat ääriasentoon levitin sitä tiukkaan pilluun etusormellai, vaikka se oli jo aivan märkänä muutenkin.
Panin sitä herkkuattiinikin hieman ja vein hehkuvan tatin pimpin huulille, koitin varovasti sitä työntää sisään.
Tyttö vapisi ja katseli kauhuissaan kun lisäsin painetta hieman, varovasti painoin sisään ja ulos aivan vähän kerrallaan pimpin antaessa vähitellen tilaa.
Tyttö parkaisi kun painoin varovasti koko tattiosan sisään ja samassa vetäytyi hieman, laitoin lisää vaseliinia kaluuni ja yritin uudelleen, sanoen ettei jännittäisi niin paljon.
Lopulta tunsin kuinka nuori pimppi luovuttaa ja antaa periksi. tässä vaiheessa teki tosi hyvää kun nuori tiukka pimppi ympäröi kaluani.
Katsoin kuinka likan silmissä oli kyyneleitä ja kysyinkin saanko painaa syvemmälle, likka nyökkäsi ja painoin varovasti lisää vartta sisään, likka vapisi.
Lopulta painoin koko kaluni sisään ja tunsin kuinka kaluni tapaili pimpin pohjukkaa, kyllä teki hyvää.
Vedin varovaisesti ulospäin pari senttiä ja taas pohjaan, likka parkaisi ja sanoi että tuntuu siltä että on täynnä kullia, mutta kyllä se hyvältäkin tuntuu.
Vedin kokonaan kaluni ulos ja huomasin pientä punerrusta varressani, pimppi tiedtysti sulkeutui samantien ja sain tehdä tosissaan töitä saadakseni kalun uudelleen sisää.
Aloin varovasti työntelemään ja huomasin kuinka likka alkaakin saada orkkua, lisäsin tahtia, mutta vaikka koitin pitkittää, eihän se mitään auttanut vaan lasti lähti tulemaan.
Ehän sinne tiukkaan pimppiin paljoa mahtunut ja mällini alkoi purkautumaan ulos, vaikka kaluni oli pohjassa, likka katsoi ja huomasi tämän, sanoen ihmetellen kuinka paljon sitä tulee.

3

4660

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Millainen vaikutus varrella jätkillä

    • Anonyymi

      Toivottavasti olet päässyt naimaan tuota herkkua enemmänkin. Itse.ainakin panisin aina kun vaan mahdollisuus tulisi. Onko tytöt päässy kokeilemaan kunnon isoa orin kullia??

      • Anonyymi

        Hönöt ne taas uskoo kaiken trololoo


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe