Terveydenhuollon tulehtunut tilanne

Anonyymi

Säkylän tilannetta ei ratkaista lääkärien palkkoja korottamalla ! Johtoportaan pitää vaihtua . Ylilääkärille ja kunnanjohtajalle potkut . Kyvykkäitäkin virkamiehiä löytyy.
Valtuuston phj:n ero ei ratkaise tilannetta . Hän oli myös kyvytön johtamaan valtuustoa kun ei saanut aikaan potkuja huonolle johtamiskyvyttömälle ylilääkärille jonka toimien seurauksena syntyi "lääkärikato". Onko tälle kyvyttömälle ylilääkärille annettu edes varoitusta hänen toimistaan ? 2 varoitusta ja potkut eikä tarvitse maksaa mitään ylimääräisiä irtisanomisajan palkkoja !

9

2756

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ette ole yksin asian kanssa. Terveydenhoitoala on kuin rikollisjärjestö elokuvasta Kummisetä. Ala on täynnä rikollista meininkiä, ylilääkärin ylilääkäriä ja vaikka mitä emeriitusprofessoria vetää puolen miljoonan palkkioita johtajuuksista joihin heillä ei edes ole pätevyyksiä. He ovat vain nimi viran täyttämiseksi, jos on yhteyksiä tämän järjestelmän sisärenkaaseen.
      Jos maailmassa alettaisi toden teolla tutkimaan tämän likaisia salaisuuksia sisällään pitävän järjestelmän asioita, niin se mitä paljastuisi olisi aivan varmasti järkyttävää luettavaa.
      Aivan järkevästi päätellen ja ajatuksella leikkien, mihin rikolliset yleensä hakeutuvat? Ison rahan luo, aina ja kaikkialla.
      Kuka on maailman suurin rikollinen? Mafia. Maailmanlaajuinen.
      No ei liene epäselvää mihin muualle maailman laajin verkostoitunut rikollisjärjestelmä soluttautuu kuin maailman suurimman ja rahakkaimman ammattijärjestön ja järjestelmän sisään. Sinne on helppo piiloutua, järjestelmään on aina luotettu, terveysala tekee tähtitieteellisillä summilla rahaliikenteessä kauppoja ja varainsiirtoja, rakennuttaa ja hankkii miljoonien arvoisia laitteita, jotka ei oikeasti edes ole miljoonien arvoisia. Mutta kukaan ei valvo eikä tiedä, niin siellä on hyvä huseerata ja vetää miljoonia sivuun milloin haluaa. Järjestelmää on lähes mahdoton enää valvoa. Järjestelmä on läpimätä. Siitähän kertoo jo julkitulleet lääkärisurmat, tappajahoitajat, potilasoikeuksien voimattomuus, suuret tunaroinnit, korvauksia ei juuri koskaan saa ulospäin, tähtitieteelliset palkat, vastuuhenkilöiden piilottelu ym ym. Silmiä auki.

      • Anonyymi

        Aivan kuten satakunnan sairaanhoitopiirin psykopaattinen psykiatri, tohtorin arvonimen suhteillaan ostanut helsinkiläispsykiatri, tunnetusta lääkärisuvusta, jossa on useampiakin laittomuuksia tullut esille aivan suomen urheiluvalmennustasolla. Tämä suku kuuluu vaarallisiin lääkäreihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan kuten satakunnan sairaanhoitopiirin psykopaattinen psykiatri, tohtorin arvonimen suhteillaan ostanut helsinkiläispsykiatri, tunnetusta lääkärisuvusta, jossa on useampiakin laittomuuksia tullut esille aivan suomen urheiluvalmennustasolla. Tämä suku kuuluu vaarallisiin lääkäreihin.

        Se N. vai? Jo vuosia sitten potilasjulmuuksista tuomittu, kun oli johtava ylilääkäri harjavallassa.
        Eikös se erotettiin sieltä ja lähti suojatyöpaikkaan Tampereelle?
        Sitä vaaditaan eurooppaan oikeuteen murhayrityksestä epäiltynä.


    • Anonyymi

      En usko ylilääkärin kyvyttömyyteen. Säkylässä on irtisanoutumisia siinä määrin, jo lähes jokaisesta yksiköstä. Tämä kielii erittäin pitkäaikaisesta ja erittäin pahasta ongelmasta koko kunnassa. Johtaminen koetaan häirinnäksi. Tästä ovat esimerkkinä oikeusasteissa tutkitut tapaukset, joista kunta on lopulta joutunut maksamaan suuret korvaukset. Toimintakulttuuri on niin vääristynyt, että ei enää ymmärretä työpaikalla toimimisen sääntöjä. Alaistaidot ovat täysin hukassa. Tehdään aivat päättömiä kirjelmiä kunnan johdolle mukamas häirinnästä, josta ei kuitenkaan ole kyse. Kun asiat ovat noin pahalla tolalla, niin tällaisten eripuraisten pikkukuntien kohdalla valitettavasti vaan tulee käymään niin, että sekamelska jatkuu aikansa ja sen jälkeen aletaan valtiovallan taholta hoitaa koko soppaa. Tuloksena on kuntaliitos, lukion lakkauttaminen jne. Suuremmissa lähikunnissa asiat ovat paremmin, johto koulutetumpaa ja osaavampaa. Asiat, vaikeatkin, osataan ratkaista niin kuin kuuluu. Tehdäänkö Säkylässä säännöllisesti henkilöstökyselyitä ja käsitelläänkö ne asiallisesti ja rakentavasti? Käydäänkö työpaikoilla kehityskeskusteluita lainkaan? Eihän tuollainen monon potkiminen persauksiin ole mistään kotoisin. Tuntuu, että koulutettuja asiantuntijoita pelätään, perusteettomasti annettuja etuja ei haluta antaa pois. Jos kaikki koulutetut fiksut ihmiset ajetaan pellolle, on kunnan maine mennyt jo nyt niin heikoksi, että ei sinne tule kukaan osaaja. Ketä jää jäljelle? Voi hyvänen aika!

      • Anonyymi

        Kyllä se on niin, että nämä kunnan ns.koulutetut ovat sitä rupusakkia joka ajaa asiat päälaelleen ja kunnan asiat selvitystilaan alta aikayksikön. Näin se on aina ollut. Kermaperseet ovat kelvottomia juuri mihinkään. Niillä ei muuta ole kuin tyhjät paperit, joilla voi tosin pyyhkiä sen paremman puolensa.


    • Anonyymi

      Kenestäköhän paikkakunnalla punkkaavasta ex-ylilääkäristä on kyse?

    • Anonyymi

      Haetaan lääkäriä ylilääkäriksi jolla pitää olla erikoislääkärin pätevyys pieneen kuntaan.
      Erikoislääkäri ei tule olemaan kovin kauaa ylilääkärinä sillä sairaaloissa / yksityisellä sektorilla erikoislääkäri pystyy saamaan 200000 € - 300000 € palkan vuodessa.

      Vain lääkärien palkkoja korottamalla saadaan lääkärit pysymään pienessä terveyskeskuksessa. Kun lääkärien palkkoja korotetaan 2000 €:lla kuukaudessa niin alkaa vakituisia lääkäreitä löytymään. Ei ole paljon aikaa kun pyrittiin saamaan omalääkärijärjestelmä toimimaan mutta omalääkärijärjestelmä vaatii pieneen terveyskeskukseen lääkäreitä jotka pysyvät siinä työssä vuosia jotta oppivat tuntemaan elämäntilanteen / taustan hoitaakseen heitä omalääkäreinä hyvin. Keikkalääkärit vain hankaloittavat pienen terveyskeskuksen toimintaa kun he jatkuvasti vaihtuvat. Yksityisiltä yrityksiltä saatavat keikkalääkärit tulevat hyvin kalliiksi pienelle kunnalle joten vakituisten lääkäreiden kunnon palkankorotus saa vain hyvää aikaan.

      • Anonyymi

        Lääkäreiden palkat tulisi vähintään puolittaa, heidät pitäisi saada myös vastuuseen tunaroinnistaan.
        Mikä työ voi olla tänä päivänä olemassa niin, että tehdään työtä toisen terveydellä, vedetään puolen miljoonan vuosiansioita eikä tarvitse olla vastuussa mistään.
        Ylilääkärit ovat lähes poikkeuksetta perseennuolijoita, jotka ovat asemansa saaneet juuri perseitä nuoleskelemalla. Nämä ovat niitä ammattikuntansa iljettävimpiä niljakkeita.


    • Anonyymi

      Kun terveyskeskuksen lääkäreiden palkkoja korotetaan 3000 €:lla kuukaudessa niin saadaan kuntaan pysyvät lääkärit sillä ei tämä lääkäreiden vaihtuminen jatkuvasti takaa sitä että lääkäri tuntee potilaansa. Jokaisella kuntalaisella on oltava omalääkäri johon voi luottaa jolloin saadaan kunkin potilaan sairaudet hoidettua parhaiten.

      Kun saadaan vakinaiset lääkärit kuntaan niin se auttaa myös muun henkilökunnan jaksamisessa sillä jatkuva lääkäreiden vaihtuminen terveyskeskuksessa kuormittaa myös muita terveyskeskuksen työntekijöitä.

      Tässä lääkäreiden tuntuvassa palkankorotuksessa ei tarvitse olla kateellinen.

      Lääkäri Markku Kumlander hoiti aikoinaan tehtävänsä kiitettävästi ylilääkärinä / johtavana lääkärinä ja sitä aikaa moni kaipaa takaisin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe