Koulutytön päiväkirja 8

En ole kirjoitellut pitkään aikaan mitään uutta, mutta tässä nyt on tällainen kertomus.

Aikaisemmat saman sarjan jutut on julkaistu *Elisa* nicillä.

--------------------------

17.7

Kesällä Rehtorin lapset perheineen häiritsivät turhankin usein omaa elämääni. Eilenkin perjantaina iltapäivällä Rehtori kävi taas kertomassa, ettemme voisi tavata oikeasti koko viikonloppuna. Hänen molemmat tyttärensä olivat miehineen ja lapsineen tulossa vierailulle.

En voinut tietenkään muuta kuin myönnellä ja tyytyä rooliini. Rehtorilla oli oma eläminänsä ja minulla oli viime aikoina tuntunut olevan ainoa eläminä se, mitä minulla oli yhdessä Rehtorin kanssa. Naapuri oli tosin muutaman kerran käynyt vierailulla luonani, molemmilla kerroilla Rehtori oli kyllä ensin varoittanut minua ja kehottanut valmistautumaan hänen varalleen. Naapurista ei kuitenkaan ollut kovinkaan suurta iloa. Vaikka meillä oli kolmestaan ollut upea kokemus, yksin hän oli aivan liian tavanomainen. Hän lähinnä kävi purkamassa paineensa minuun ja poistui kuin pahantekijä nopeasti ulos. Pitkän kaavan mukaan hän ei yksin osannut tehdä mitään.

Lauantaina päivällä hinasin lepotuolin talon nurkalle. Olin päättänyt nauttia sekä auringosta että hyvästä kirjasta oman seurani lisäksi. Sivukorvalla kuulin kuinka pari leikki-ikäistä juoksi pihalla ja Rehtori esitti kunnollisen vaarin roolia. Vaimo kuului huutelevan lapsia sisään jäätelölle. Tyttäret ottavan rajatonta aurinkoa keskellä pihaa. Kummallakaan ei ollut kuin bikinien alaosa päällään ja kuulin kuinka Vaimo motkotti heille.
- Ette te enää mitään pikkutyttöjä ole, pukisitte päällenne. Siinakin varmasti ihmettelee teidän käytöstään. Siina ei varmasti ottaisi rajatonta aurinkoa. Näytätte huonoa esimerkkiä.
Tyttäret mutisivat jotain vastaukseksi, mutta eivät antaneet äitinsä puheiden häiritä. Mietin mielessäni, mitä Rehtori mahtoi ajatella asiasta. Minusta näytti siltä, että Rehtori pyöri aivan tahallaan tyttäriensä ympärillä ja tiiraili heidän paljaita rintojaan.

Vanhempi tytär oli 24-vuotias. Hänellä oli kaksi lasta ja itseään reilut kymmenen vuotta vanhempi mies. Vaimo oli joskus huokaillut Vanhemman huonoa urakehitystä. Tyttärellä oli ollut hyvä opiskelupaikka yliopistossa, hän oli lukenut kieliä, ja opiskelu oli sitten saanut jäädä tyttären rakastuttua opettajaansa, Timoon. Vaimoa ihan selvästi harmitti, että mies oli niin paljon vanhempi hänen tytärtään. Mies oli nyt jo lähes nelikymppinen ja taisi olla lähempänä Vaimon ikää kuin tyttären.

Nuorempi oli 22-vuotias. Hän oli edelleen naimaton, mutta seurusteli itseään pari vuotta nuoremman miehen kanssa. Sekään ei tuntunut olevan Vaimon mieleen. Hänen mielestään miehen kuului olla vähän vanhempi, mutta vain muutaman vuoden. Se, että mies oli nuorempi, ei myöskään sopinut hänen kuvioihinsa.

En ollut koskaan ottanut minkäänlaista kantaa, kun Vaimo oli puhunut tyttäristään. Olin vain kuunnellut. Kerran tosin Vaimo oli puhunut minulle Vanhemman tyttären miehestä kovin kiivaan oloisesti. Samalla hän kyseli minulta sitä, että mitä ihmettä nuoret tytöt näkivät paljon vanhemmissa miehissä. Tunsin poskieni kuumottavan, kun hän kysyi minulta, voisinko itse kuvitella seurustelevani paljon vanhemman miehen kanssa. Änkytin jotain ympäripyöreää vastaukseksi ja pakenin paikalta mahdollisimman nopeasti. Minulle tuli sellainen olo, että Vaimo halusi testata minua. Ihan kuin hän olisi tiennyt, että Rehtori kävi luonani aivan vääristä syistä.

Tuntui inhottavalta valehdella Vaimolle tai enhän minä suoranaisesti valehdellut. Emme vain Rehtorin kanssa kertoneet hänelle, mitä puuhailimme. Toisaalta lohduttauduin sillä, että ilmeisesti heidän suhteensa ei kärsinyt yhtään minun vuokseni. Ehkä olin suorastaan vapauttava enkeli? Vaimo nimittäin näytti aina vain kukoistavammalta ja Vaimon ja Rehtorin välit näyttivät olevan todella hyvässä kunnossa. Ehkä minä olin omalla tavallani tarpeellinenkin heidän suhteelleen. Niin yritin ainakin uskotella itselleni.

Olin yrittänyt muutaman kerran kysellä Rehtorilta hänen ja hänen vaimonsa välisestä suhteesta. Hän ei vastannut minulle uteluihini oikeastaan mitään. Hän vain yksikantaan totesi minulle, ettei minulle kuulunut hänen ja hänen Vaimon väliset asiat. Tosiasiahan se oli, mitä minä sillä tiedolla oikeasti teinkään. Minun asiani olivat näin ollessaan tosi hyvin entiseen verrattuna. Minulla oli ihana ja vieläpä halpa asunto. Seksiäkin oli tarjolla melkein tarpeeksi paljon, paitsi että nyt kesällä sitä ei kyllä ollut aivan riittävästi. Kaikkea ei kuitenkaan voinutkaan saada, niin äiti oli aina opettanut.

Iltapäivän aurinko vetäytyi pilveen ja sai minut pakenemaan sisälle. Bikineissä tuli kylminä, kun aurinko ei paistanut enää suoraan. Sisälle mentyäni otin yläosan pois. Olin niin tottunut kulkemaan ilman rintaliivejä. Rehtorin mielestä vapaana roikkuvat rintani olivat niin ihanat, ettei niitä saanut sulkea tiukkoihin liiveihin. Hän oli uhannut rangaista minua, jos en muistanut olla ilman rintaliivejä. Toisaalta taas rangaistukset olivat niin mukavia, että välillä ihan uhallakin uhmasin hänen käskyjään.

Tein pari voileipää ja jatkoin dekkarin lukemista. Marja Kallio vaikutti tosi sympaattiselta poliisilta, varsinkin ehkä siksi, että oli niin erilainen nainen. Marja ei kaunistellut asioita ja oli tosi rehellisesti just sitä mitä oli. Minua viehätti sekin, että hän tuntui juovan aina välillä viskiä.

Kun ovikello soi, meni hetken ennen kuin tajusin sen soineen oikeasti. Olin niin uppoutunut lukemaani. Sitten meni vielä toinen hetki ennen kuin tajusin pukea päälleni jotain. Olisi ollut aika noloa mennä avaamaan ovea rinnat paljaina. Heitin äkkiä t-paidan päälleni.
- Hei Siina, Vanhempi tytär hymyili ovella minulle. Hänen takanaan seisoin Nuorempi. Hän hymyili minulle hieman hämillisen oloisena. Jäin tuijottamaan heitä hieman kysyvänä. Miksi ihmeessä he seisoivat ovellani?
- Hei..?
- Saammeko tulla sisään? Vanhempi kysyi. Nuorempi nyökkäsi kevyesti kuin vahvistaakseen Vanhemman sanat.

Avasin oven selälleen ja päästin heidät sisään. He astuivat sisään eteiseeni hieman epäröivän oloisina. Eteisestä he kuitenkin jatkoivat matkaansa sisälle asuntooni, aivan kuten olisivat olleet siellä ennenkin. Niin he varmasti olivatkin olleet. Kuuluihan asunto heidän kotiinsa.
- Et ole muuttanut oikeastaan mitään täällä, Vanhempi totesi katsellessaan ympärilleen. Myönsin ja totesin, ettei opiskelijalla juurikaan ollut siihen varoja.
- Täällä on sitä paitsi niin kaunista, että tuntuu häväistykseltä muuttaa mitään, totesin heille.

- Sinusta ei kuitenkaan tunnu yhtään hävettävältä nussia isän kanssa? Vanhempi totesi samalla keskustelevalla sävyllä. Nielaisin pari kertaa tyhjää. Molemmat tyttäret tuijottivat minua yhtä odottavan näköisinä. Minä tyrmistyin heidän kysymyksestään. Kerrankin olin aivan sanaton.
- Mitä luulet äidin sanovan, jos hän kuulee siitä, että vuokralaistyttö onkin hänen miehensä panopuu? Luuletko, että äiti kiittää sinua isän tarpeista huolehtimisesta? Nuorempi kysyi. Nielaisin kauhistuksesta.
- Enhän minä, aloitin varovasti, mutta Vanhempi huitaisi kädellään torjuvasti ilmaan ja käski minun olla valehtelematta.
- Tiedän ihan tarkkaan millainen pervo isä oikeasti on. Älä turhaan puhu mitään. Vanhempi kertoi, että hänen pari ystäväänsä olivat päässeet nauttimaan Rehtorista silloin kun he olivat olleet ale parikymppisiä.
- Mieti nyt, miltä sinusta tuntuisi, jos isäsi nussisi omien kavereittesi kanssa? Se oli tosi noloa ja varsinkin se, että tytöt kertoivat minulle kaiken seikkaperäisesti. Tiedän ihan tarkasti kuinka himokas ja kiimainen hän on.

- Tuota, mitä te minusta haluatte? Olin aivan hämmentynyt. En tajunnut, mitä tyttäret ajoivat takaa.
- Vaikka mitä kivaa, ellet sitten halua, että kerromme äidille isän ja sinun välisestä suhteesta, Vanhempi sanoi.
- En tietenkään halua, Vaimo on ollut minulle tosi kiltti koko ajan, kun olen asunut täällä. En mistään hinnasta haluaisi pahoittaa hänen mieltään.
- Sittenhän sinä voitkin riisuutua, Nuorempi totesi rauhallisesti.

Katsoin vuoroin heitä molempia. Mietin kuumeisesti, että olivatko he tosissaan vai leikittelivätkö he kanssani?
- Riisuuduhan nyt, Vanhempi hoputti.
- Oletteko te ihan tosissanne? Kysyin vielä varmistaakseni.
- Olemme ihan tosissamme. Meistä on mielenkiintoista nähdä millainen kroppa isukin panopuulla on, Nuorempi totesi. – Joten alahan riisuutua jo.

Minulla ei ollut paljon riisuttavaa. Heitin t-paidan pois päältäni ja seisoin tyttärien edessä rinnat paljaina. Hengitin syvään ja yritin olla rauhallinen. Tilanne tuntui tosi nololta ja hävettävältä. Oma kroppani ei tosin tuntenut häpeää vaan päinvastoin. Tunsin kuinka nännini jäykistyivät ja pimpassani alkoi jälleen tuntua tuttua sykettä.
- Pöksyt myös, he käskivät. Kun olin riisunut nekin, tytöt kiertelivät ympärilläni ja katselivat minua tutkivasti. He puhuivat minusta keskenään aivan kuin en olisi ollut oikeasti paikalla.

- Aika isot rinnat ja varsinkin nuo nännit ovat tosi suuret, Vanhempi totesi.
- Isä on varmaan koulinut niitä nipistimillä, hän jatkoi ja yllätti minut. Hän otti kiinni molemmista nänneistäni ja nipisti niitä lujaa. Suustani pääsi voihkaisu. Nännini reagoivat lähettäen kiihdyttäviä väreitä ympäri ruumistani. Järkeni sanoi, ettei tästä seurannut mitään hyvää, mutta kroppani petti minut jälleen kerran.
- Ne kovenivat ja kasvoivat vielä lisää, Nuorempi huokasi tyytyväisellä äänellä. Vanhempi käski minun mennä lattialle makaamaan.
- Levitähän jalkasi, että näemme paremmin millaiseen pilluun isä työntää isoa kyrpäänsä. Se on todella iso, eikö olekin? Nöyrästi menin selälleni lattialle ja levitin jalkani äärimmilleen. Posliininen pimppani sykki kiihotuksesta. Kun levitin jalkani, niin tiesin aivan varmasti, että tyttäret huomaisivat pilluni olevan jo aivan märkä. Nyökkäsin vastauksen Vanhemman kysymykseen.
- Vastaahan kysymyksiin reippaasti ihan ääneen, Vanhempi totesi minulle tiukalla äänellä. Äänestä kuului selvästi Rehtorin äänenpainot, kun hän komensi minua.
- Kyllä, Rehtorilla on iso kyrpä, kakistelin pienellä, kiihotuksen madaltamalla äänellä.
- Nautitko sinä, kun isä panee sinua isolla kyrvällään ja tiedät, että äiti saattaa olla seinän takana? Vanhempi jatkoi kysymyksiään.
- Kyllä, vähän. Se tuntuu niin tuhmalta. Ääneni ei oikein kantanut enää ja yritin kakoa kurkkuani selväksi.

Tunsin itseni kyllä tosi halvaksi. Siinä makasin kahden nuoren naisen edessä jalat levällään lattialla. Vanhempi tuli seisomaan lähemmäs minua ja tuijotti pilluani, joka sykki entistä kiihottuneempana vaativasta tuijotuksesta. Häpesin lutkamaista ruumistani, joka tuntui kiihottuvan kaikesta mahdollisesta huomiosta, jota sille annettiin.

Vanhempi ojensi jalkateränsä ja työnsi varpaansa pillulleni.
- Kuvaa Marja, pikku-nartun pillu on aivan märkä. Hänen äänensä kuulosti käheältä. Tajusin, että Nuorempi, Marja, alkoi kuvata minua videokameralla. Yritin nousta ylös. Ihmettelin omaa itseäni ja järkeäni. Miten ihmeessä olin päästänyt kaiken näin pitkälle? En tosiaankaan aikonut alkaa tyttärien pornotähdeksi mistään hinnasta. En vaikka miten uhkailisivat.

Vanhempi ei antanut minun nousta. Hän painoi minut suorastaan kipeää tekevästi takaisin maahan ja läimäisi minua toiselle rinnalle. Se sattui ja samalla kuitenkin katalasti kiihotti minua.
- Minä tiedän, että nautit tästä. Olet tottunut isukin kanssa koviin otteisiin, eikö totta? Kaipaat pientä pakkoa! Vanhempi kähisi minulle. Näin kuinka Marja siirtyi hieman ja kuvasi edelleen meitä.
- Marja, hae autosta narua. Sidotaan tämä lutka niin, ettei tarvitse enää pidellä kiinni!
- Okey, Anna, Marja totesi. Hän laski kameran kädestään ja lähti ulos.

Anna istahti rintani päälle istumaan ja tuijotti minua tiukasti silmiin.
- Kuulepas Siina, asia on nyt niin, että halusit tai et, saat kerrankin maistaa toisen naisen kiimaista pillua. Olen perinyt selvästi isukiltani pervon mielen ja jostain syystä minua kiihottaa tavattomasti ajatus siitä, että sama suu, joka on ottanut isältä suihin, nuolee minun pilluani. Tykkään myös tavattomasti alistaa, joten älä turhaan rimpuile vastaan. Sinä tykkäät olla alistettuna, pillusi kyllä kavalsi jo sen. Mitä enemmän pistät hanttiin, sitä enemmän saat kuritusta. Sen varmasti jo tiedätkin, eikö totta? Ja jos sinua joutuu kovin paljon rankaisemaan, kerron kovan kurittamisen lisäksi äidille sinusta ja isästä. Arvaa kuinka kauan sen jälkeen saat asua tässä unelmakämpässäsi? Ovatko säännöt selvät? Vastaa kyllä Rouva tai ei Rouva tästä lähtien.
- Kyllä Rouva.
- Hyvä tyttö, Anna murahti.
- Nyt nousen ylös ja sinä jäät kiltisti makaamaan maahan.
- Kyllä Rouva. Anna nousi päältäni ja otti molemmat nännini jälleen peukaloidensa ja etusormiensa väliin. Hän nipisteli ja hieroi niitä ja tuijotti minua silmiin. Hänen katseensa oli lähes hypnoottinen, se hermostutti ja kiihotti minua yhtä aikaa. Mitä hän aikoi tehdä minulle?

- Tässä on narua, sorry että kesti niin kauan. Äiti oli pihalla ja ihmetteli, miksi hain narua autosta. Yritin selittää jotain sellaista, että Siina tarvitsi pyykkinarua. Äiti ei kyllä ihan tainnut uskoa minua. Lupasin, että menemme puolen tunnin kuluttua sisälle juomaan jääteetä. Marja vaikutti hengästyneeltä.
- Ei tästä ihan puolessa tunnissa selvitä, Anna tiuskaisi Marjalle ja nappasi narukerän häneltä. Annan tiukka kurinpalautus oli vienyt minulta vastaan panemisen hengen pois. Minä vain makasin kiltisti lattialla ja odotin, mitä tuleman pitää.
- Hae vielä muutama pyykkipoika jostain. Varmaan kylppärissä on muutama. Tuo ne minulle. Maija suorastaan juoksi etsimään pyykkipoikia. Kun hän palasi, hänellä on mukanaan neljä puista pyykkipoikaa. Ne olivat varmaan jääneet joltakulta, joka joskus oli asunut asunnossani. Minun ne eivät olleet.

Anna oli päättänyt sitoa minut tiukasti. Hän kiersi narua tiukasti rintojeni ympärille tehden niille rintaliivit. Rintani törröttivät ylpeinä, nännit kovina, suoraan eteenpäin. Hän jäi eteeni seisomaan ja ihastelemaan kättensä töitä.
- Juuri sopivat rinnat tähän tarkoitukseen, vai mitä Marja? Videokameran takaa kuului hieman tukahtuneita äännähdyksiä, joista ei oikein saanut selvää. Marja oli selvästi piiloutunut kameran taakse, eikä hänestä tiennyt, pitikö hän näkemästään vai ei. Ehkäpä isosisko oli uhannut rankaista myös häntä, jos hän ei osallistuisi sessioon? Hän käski minun vielä levittää jalkojani ja kiinnitti pyykkipojat häpyhuuliini. Henkäisin niiden aiheuttamasta paineesta, vaikka se olikin paljon pienempää kuin oikeiden nipistimien aiheuttama. Anna näytti tyytyväiseltä aikaansaannokseensa.
- Ota muutama lähi zoomaus pilluunkin. Voin vaikka näyttää Timolle kerrankin kunnon action leffan, Anna mutisi. Poskilleni nousi kiihotuksen puna, kun kuvittelin Timoa katsomassa videokuvaa pillustani.

Anna riisui oman toppinsa ja shortsinsa. Hänelle jäi ylle vain pienet pitsiset stringit, jotka hän käski minun riisua. Nousin polvilleni hänen eteensä ja vedin varovasti stringejä alaspäin. Alta paljastui aivan posliiniksi ajeltu häpy. Hänellä ei ollut edes pienen pientä karvakolmiota jäljellä.
- Eikö olekin nätti posliini, Anna huokaisi katseeni edessä.
- On se, vastasin. Samassa hän nipisti toista nänniäni lujaa.
- Mikä unohtui?
- On, Rouva, vastasin kiltisti.
- Levitä häpyhuuliani ja katso sitä tarkasti, hän sanoi ja levitti jalkojaan hieman enemmän erilleen. Tein työtä käskettyä, Levitin posliiniset häpyhuulet ja katselin hänen pilluaan. Klitoris oli yllättävän iso. Se muistutti pientä kyrpää. Sisemmät häpyhuulet olivat melko kapeat ja klitoris tuli hyvin esiin niiden välistä.

Anna käski minun irrottaa otteeni hänestä ja hän istuutui sohvalle.
- Nyt voit taas ihailla pilluani, hän totesi ja levitti jalkojaan. Häpyhuulissani olevat pyykkipojat hieman vaikeuttivat polvillani istumista. Jouduin pitämään jalat mahdollisimman levällään, kun kumarruin Annan pillun puoleen. Kun levitin häpyhuulia uudelleen, tajusin hänen olevan jo aivan märkä.
- Oletko koskaan aikaisemmin maistanut pillua?
- En Rouva, vastasin.
- Nyt on sitten korkein aika jo maistaa. Nuole pilluani siten kuin itse haluaisit itseäsi nuoltavan. Varovasti lähestyin hänen pilluaan. Se tuoksui yhtä aikaa kummallisen tutulle ja oudolle. Kun ensimmäisen kerran lipaisin hänen ulommaisia häpyhuuliaan, kuulin hänen huoahtavan tyytyväisenä.

Maistelin hänen häpyään uteliaasti tutkien. En ollut koskaan ennen ollut naisen kanssa, saati sitten ajatellut oikeasti, että olisin. Tosin Rehtori oli kyllä vihjaillut, että haluaisi minun olevan toisen naisenkin kanssa, mutta tuskin hän oli tyttäriään tarkoittanut. Levitin isot häpyhuulet mahdollisimman levälleen ja livoin ja maistelin hänen pienempiä häpyhuuliaan. Kiersin tarkoituksella klitoriksen. Kiusoittelin sen ympäristöä välillä imeskellen, välillä nuollen. Pillu tuntui suussani ihanan sileältä, pehmeältä. Se oli aivan märkä ja liukas mehuistaan. Se maistui oikeastaan hyvältä, vähän samalta kuin oma pilluni. Olinhan nuollut sormiani monia kertoja sen jälkeen, kun olin hyväillyt itseäni.
- Ime klitoristani lopultakin, Anna huohotti. Kun ensimmäisen kerran lipaisin klitorista kielelläni, hänen koko ruumiinsa nytkähteli nautinnosta.
- Noin, juuri noin. Ime sitä, nai minua kielelläsi. Tein työtä käskettyä, Melkein hautasin naamani hänen pilluunsa. Imin klitorista, häpyhuulia ja vaihdoin imun voimakkuutta sitä mukaa kuinka hänen huohotuksensa muuttui. Kun hän tuntui olevan aivan orgasmin partaalla, hän käski minun työntyä uudelleen sisäänsä.
- Nai minua kielellä, nyt hetiii! Työnsin kieleni hänen sisäänsä. Nenäni hieroi hänen klitoristaan ja hän painoi molemmin käsin päätäni syliinsä. Nain häntä niin lujaa kielelläni kuin ikinä pystyin. Samalla pidin hänen pakaroistaan kiinni, että hän pysyi paikoillaan. Sain juuri ja juuri henkeä, kun hän kouristeli orgasminsa huipulla.

- Oi, se oli ihanaa, Anna huokasi tyytyväisenä.
- Niin näytti olevan, kuului ääni ovelta. Käännyimme kaikki kolme hölmistyneinä katsomaan ovelle. Siellä seisoi Vaimo!

11

16729

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Miina

   o-ou. :'O
   Jatkuu.
   Äärettömän kiihottava, ja jännittävä.
   Odotan jatkoa.

  • pööpötti

   Ihanaa että jatkoit taas tätä sarjaa :) Olen odottanut siihen jatkoa jo niin kauan, että oli ihan yllätys kun olit viitsinyt kirjoittaa taas vähäsen jatkoa, Kirjoitathan vielä siihen jatkoa, mutta tällä kertaa jos jatko-osa tulisi nopeammin...? mutta hyvä tarina!! jatka ehdottomasti tarinaa eteenpäin, jään kiimaisena osottelemaan jatkoa!!

  • rohkaisevista kommenteista.

   Kirjoittaminen on välillä kuin synnyttämistä, toisinaan taas tanssia. Tämä sarja tuntui jo olevan loppu, mutta sitten se taas alkoi elää korvieni välissä. Tulos oli tässä. Jatkoa seuraa kyllä, mutta ei ihan huomenna =)

   • gahg

    Hyvä jatko, mutta älä vaan ota Vaimoa mukaan tarinaan, koska se menee sitten jo yli, että koko perhe nussisi koulutyttöä.


   • gahg
    gahg kirjoitti:

    Hyvä jatko, mutta älä vaan ota Vaimoa mukaan tarinaan, koska se menee sitten jo yli, että koko perhe nussisi koulutyttöä.

    siis vaimoa mukaan tyttöjen leikkeihin :) se ei kuulosta hyvältä.


  • mikähän

   on "elisa nic"?? kertokaa osoite!

   • Faa

    siis se tarkotti vaan että sama kirjoittaja kirjoitti ennen elisa nimimerkillä


  • Juha

   Ihana tarina. Hienoa että kertojia riittää. Rehtorin vaimo saa jäädä kyllä ilman. Pysyy uskottavuus koossa. Ei kaikkea hyvää kaikille. Minne kaikille olet kirjoitellut. Tarinat nostavat ihan hien pintaan. Hyvin luistavat jutut.

  • Juha

   Mikä on ketjun ensimmäinen tarina? Mistä kaikki alkoi?

   Juha

   • lukija juu

    on koulutytön päiväkirja 1, se on kirjoitettu *Elisa* nicillä. Sieltä se alkaa.


  • jormalaisena

   Kaunis tarina ...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   5010
  2. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   2
   2671
  3. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   441
   2297
  4. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   297
   2151
  5. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1430
  6. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   100
   1366
  7. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   51
   1350
  8. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   261
   1042
  9. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   24
   1032
  10. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   87
   1016
  Aihe