Raakaa kaalia Keuruulta a la Vaissi

Anonyymi

Erehdyin ostamaan kyseisen firman tuotteita eli kaalikääryleitä lähikaupasta, ja eipä tarvitse ostaa toista kertaa. Täysin raakoja kaikki 4 kpl, ei pienintäkään merkkiä paistamisesta uunissa, ainoastaan naurettava ohje lämmittää mikrossa muutama minuutti raakoja kääryleitä.

https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/100417/Äidin Kaalikääryleet/

Tuossa hieman ohjeita, kun ette näköjään muuten osaa.

Pirkkakin on parempi !

48

5177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi elämän kevät tätä järjen juoksua.....

      • Anonyymi

        Älä muuta sano, kyllä vanha kansa sentään älysi paistaa ruuankin kypsäksi asti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä muuta sano, kyllä vanha kansa sentään älysi paistaa ruuankin kypsäksi asti.

        Vaissin kaaleissa on matoja, hyi olkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaissin kaaleissa on matoja, hyi olkoon.

        Voi olla vaikka etanoitakin, mutta niitähän jotkut pitääkin suurena herkkuna.


        https://yle.fi/uutiset/3-8199532


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä muuta sano, kyllä vanha kansa sentään älysi paistaa ruuankin kypsäksi asti.

        Niinhän se pitää tehdäkin, kun ostaa raakapakasteita. Hyvä huomio!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaissin kaaleissa on matoja, hyi olkoon.

        Mikäs siinä. Nythän hyönteiset ovat herkkua ja säästät hiilijalanjälkeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän se pitää tehdäkin, kun ostaa raakapakasteita. Hyvä huomio!

        Älä ihmettä, pidetäänkö siellä Keuruulla jotain valmiina myytäviä kaalikääryleitä jossain pakastealtaassa? Entäpä nuo siskonmakkarat, nehän on raakana myytävä puolivalmiste ja varmaan myös jossain pakastealtaassa, VAI MITÄ?

        HEH HEH


      • Anonyymi

        Se Atria pizza lämpiää kätevästi mikrossa. Kaalikääryle onkinkin sitten jo vähän vaikeampi tapaus? Mikä neuvoksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaissin kaaleissa on matoja, hyi olkoon.

        Sellainen laulukin on. -Kaalimato kaalissaan, nauttii hyvää lounastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se Atria pizza lämpiää kätevästi mikrossa. Kaalikääryle onkinkin sitten jo vähän vaikeampi tapaus? Mikä neuvoksi?

        on on..


    • Anonyymi

      Voisiko olla niin, että ostamasi kaalikääryleet pitääkin paistaa ennen pöytään kantamista? Jospa ne ovat puolivalmiita ja vain paistamista vaille? Luitko käyttöohjeen huolellisesti?

      • Anonyymi

        Vaississa on lopunenteitä, bensa lopussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaississa on lopunenteitä, bensa lopussa.

        Saahan sitä bensaa asemilta. Vaissin kääryleet ovat loistavan makuisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saahan sitä bensaa asemilta. Vaissin kääryleet ovat loistavan makuisia.

        Voi hyvinkin olla maukkaita, kunhan ne ensin PAISTAA uunissa kuten kaikissa kaalikääryleiden resepteissä neuvotaan. Ja sitten niistä lämmitysohjeista hiukan .

        Mikrossa: kuumenna ilman pakkausta 3-4 min.
        Suositus uunissa: Poista kartonkivyöte ja suojakalvo. Kuumenna 175°C:ssa 30-40 min.
        Pannulla: kuumenna kuumalla pannulla n. 10 min.

        Pakkauksessa lukee myös Kaalikääryle, kypsä tuoretuote joka ei siis missään nimessä pidä paikkaansa, sillä tuo 40min. 175-asteisessa uunissa ei ole enää mitään lämmittämistä vaan PAISTAMISTA!

        Kaiken huipuksi Vaissin nettisivuilla on kuvattu tummanruskeiksi paahtuneita herkullisen näköisiä kääryleitä, eivätkä ne muistuta sitten vähääkään niitä vihertävänharmaita raakoja lötköjä mitä kaupassa ollut myyntipakkaus piti sisällään.

        https://www.vaissi.fi/tuotteet/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi hyvinkin olla maukkaita, kunhan ne ensin PAISTAA uunissa kuten kaikissa kaalikääryleiden resepteissä neuvotaan. Ja sitten niistä lämmitysohjeista hiukan .

        Mikrossa: kuumenna ilman pakkausta 3-4 min.
        Suositus uunissa: Poista kartonkivyöte ja suojakalvo. Kuumenna 175°C:ssa 30-40 min.
        Pannulla: kuumenna kuumalla pannulla n. 10 min.

        Pakkauksessa lukee myös Kaalikääryle, kypsä tuoretuote joka ei siis missään nimessä pidä paikkaansa, sillä tuo 40min. 175-asteisessa uunissa ei ole enää mitään lämmittämistä vaan PAISTAMISTA!

        Kaiken huipuksi Vaissin nettisivuilla on kuvattu tummanruskeiksi paahtuneita herkullisen näköisiä kääryleitä, eivätkä ne muistuta sitten vähääkään niitä vihertävänharmaita raakoja lötköjä mitä kaupassa ollut myyntipakkaus piti sisällään.

        https://www.vaissi.fi/tuotteet/

        EEEEEHHHHHH.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi hyvinkin olla maukkaita, kunhan ne ensin PAISTAA uunissa kuten kaikissa kaalikääryleiden resepteissä neuvotaan. Ja sitten niistä lämmitysohjeista hiukan .

        Mikrossa: kuumenna ilman pakkausta 3-4 min.
        Suositus uunissa: Poista kartonkivyöte ja suojakalvo. Kuumenna 175°C:ssa 30-40 min.
        Pannulla: kuumenna kuumalla pannulla n. 10 min.

        Pakkauksessa lukee myös Kaalikääryle, kypsä tuoretuote joka ei siis missään nimessä pidä paikkaansa, sillä tuo 40min. 175-asteisessa uunissa ei ole enää mitään lämmittämistä vaan PAISTAMISTA!

        Kaiken huipuksi Vaissin nettisivuilla on kuvattu tummanruskeiksi paahtuneita herkullisen näköisiä kääryleitä, eivätkä ne muistuta sitten vähääkään niitä vihertävänharmaita raakoja lötköjä mitä kaupassa ollut myyntipakkaus piti sisällään.

        https://www.vaissi.fi/tuotteet/

        Kaalikääryleiden ohjeissa ei sanota mitään "lämmittämisesta" vaan kuumentamisesta. Jotenkin sinulla on mennyt sekaisin termit lämmittäminen, kuumentaminen ja paistaminen. Esim. mikrossa ei ohjeen mukaan kaalikäryleitä lämmitetä tai paisteta, vaan kuumennetaan, samoin kaalikääryleet kuumennetaan kuumalla pannulla tai kuumennetaan uunissa.

        Kokeile joskus mennä kuumennetun vuoteen peiton alle, kun vaihtoehtona on lämmitetty vuode, huomaat eron. Hyvää ruokahalua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaalikääryleiden ohjeissa ei sanota mitään "lämmittämisesta" vaan kuumentamisesta. Jotenkin sinulla on mennyt sekaisin termit lämmittäminen, kuumentaminen ja paistaminen. Esim. mikrossa ei ohjeen mukaan kaalikäryleitä lämmitetä tai paisteta, vaan kuumennetaan, samoin kaalikääryleet kuumennetaan kuumalla pannulla tai kuumennetaan uunissa.

        Kokeile joskus mennä kuumennetun vuoteen peiton alle, kun vaihtoehtona on lämmitetty vuode, huomaat eron. Hyvää ruokahalua!

        Oletko siis yksinkertainen, lukutaidoton vai onko luetun ymmärtäminen sinulla heikkoa eli tasan pyöreä nolla?

        Mikrossa: kuumenna ilman pakkausta 3-4 min.
        Suositus uunissa: Poista kartonkivyöte ja suojakalvo. Kuumenna 175°C:ssa 30-40 min.
        Pannulla: kuumenna kuumalla pannulla n. 10 min.

        Tuossa nuo valmistajan antamat ohjeet vielä kertaalleen, vaikka pahoin pelkään ettet sinä rassukka niistä mitään ymmärrä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko siis yksinkertainen, lukutaidoton vai onko luetun ymmärtäminen sinulla heikkoa eli tasan pyöreä nolla?

        Mikrossa: kuumenna ilman pakkausta 3-4 min.
        Suositus uunissa: Poista kartonkivyöte ja suojakalvo. Kuumenna 175°C:ssa 30-40 min.
        Pannulla: kuumenna kuumalla pannulla n. 10 min.

        Tuossa nuo valmistajan antamat ohjeet vielä kertaalleen, vaikka pahoin pelkään ettet sinä rassukka niistä mitään ymmärrä.

        Ja sinäkö ymmärrät? Miksi uikutat täällä jos kerran ymmärrät.


    • Anonyymi

      Vaissin kääryleet maailman parhaita.uusavuttomat ei osaa edes vettä keittää.

      • Anonyymi

        Juuri näin 👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin 👍

        Samaa mieltä, Keuruun uusavuttomat ei osaa edes vettä keittää saati paistaa kaalikääryleitä kauniin ruskeiksi.


    • Anonyymi

      Kiitos ruoka-arvostelusta. Gordon Ramsay on ilmeisesti saapunut Keuruulle. En tiedä tuon tiedon arvoa kenellekään, mutta kiitos silti.

      • Anonyymi

        Gordon Ramsayn makuseikkailut Suomi-jakso
        Su 29.08.2021 klo 21.00, National Geographic

        Muistapa katsoa !!

        Gordon Ramsay


      • Anonyymi

        Ja sinäkö olet nimeltäsi Gordon Ramsay? Älä ole turhan vaatimaton.


    • Anonyymi

      Eräs keuruulainen rouva sanoi kerran minulle, että kun teeveden keittää illalla valmiiksi, niin aamulla sitä ei sitten tarvitse kuin lämmittää. Toinen rouva kysyi, että kauanko kananmunia oikein pitää keittää kun hän on nyt keittänyt niitä kaksi tuntia, eikä ne ole pehmennyt vielä yhtään.

    • Anonyymi

      Pirkka käälikääryleet muuten tehdään Vaississa:)

      Samoin siellä tehdään Wigrenin kääryleet, ne on mielestäni paistoasteeltaan tummempia kuin muiden.

      Tehdäänpä siellä kaiketi myös Saarioisten kaalikääryleet.

      Turhaa höpötystä, pistä vuoka uuniin jos haluat kääryleistä rapeampia.

      • Anonyymi

        Älä selitä asioista joista et tiedä mitään, sitäpaitsi taas oli neljän kääryleen pakkauksessa yksi täysin raaka kääryle seassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä selitä asioista joista et tiedä mitään, sitäpaitsi taas oli neljän kääryleen pakkauksessa yksi täysin raaka kääryle seassa.

        Kaali on jäniksen ruokaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaali on jäniksen ruokaa.

        Moni jänis on kuollut syötyään raakaa kaalia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moni jänis on kuollut syötyään raakaa kaalia.

        Vaissilla on rahat lopussa.


    • Anonyymi

      Mitä tämä nyt taas on? Kaalikääryleet raakoja? No voivathan ne kyllä olla esim. kylmiä. Mitä jos vaikka kokeilisi lämmittämistä? Vaikka sillä mikroaaltouunilla?

    • Anonyymi

      Samaa mieltä olen🤯kaksi kertaa olen niitä hommannut ja raakoja ovat sekä tympeä kovaa ja kalpeaa kaalia järsiä.En osta enää firman tuotteita.

      • Anonyymi

        Minäkin olen ostanut kaksi niitä ja aion ostaa vielä lisääkin. Hyviä tuotteita kaikin puolin 👍


      • Anonyymi

        Voi mahotonta! Nykyään kai kaiken ruoan pitää marssia suoraan ruokapöytään ja lautaselle ihan noin vain? Vaissin kaalikääryleet ovat hyviä, kunhan vain sen pienen vaivan niiden eteen itse kukin ennen tarjoilua viitsii tehdä. Pakko sanoa, ettei Vaissin kääryleet häviä maussa omatekemien rinnalla. Hyvää työtä ja tuotekehittelyä siellä Vaississa tehdään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi mahotonta! Nykyään kai kaiken ruoan pitää marssia suoraan ruokapöytään ja lautaselle ihan noin vain? Vaissin kaalikääryleet ovat hyviä, kunhan vain sen pienen vaivan niiden eteen itse kukin ennen tarjoilua viitsii tehdä. Pakko sanoa, ettei Vaissin kääryleet häviä maussa omatekemien rinnalla. Hyvää työtä ja tuotekehittelyä siellä Vaississa tehdään!

        Juuri näin. Tuotekehittelyn alle voisi ottaa erilaiset kevätrullat eri täytevaihtoehtoineen.


      • Anonyymi

        Olen syönyt mieheni kanssa useamman laatikollisen Vaissin kaalilääryleitä. Pienemmän määrän paistan , jos ovat vaaleita, pannulla, laitan kannen päälle ja haudutan. Lisään usein siirappia päälle.
        Tykkään kaalikääryleistä, mutta itsetehtynä ne ovat isotöisiä, siksi valmiiksi rehdyt Vaissin kaalikäöryleet ovat herkullisia, kun hiukan näkee pientä vaivaa kuumennuksen yhteydessä.
        Itse en tykkää kuumentaa kääryleitä mikrossa.
        Joskus isomman erän olen hauduttanut uunissa, kun esim vieraita oli tulossa ruokailemaan


    • Anonyymi

      Vaissi tehnyt tappiota niin kai siellä kiire on :) Kaalilaatikko oli imelää sotkua, siirappia kai puolet.

      • Anonyymi

        Tosi hyviä tuotteita ja lähiruokaa. Suosittelen vierailemaan. Voisko saada kevätkääryleet tuotantoon?


    • Anonyymi

      Tuote on erittäin hyvä mutta miksi se ei myy enään?

      • Anonyymi

        Mielestäni Vaissilla on mainiot ja maistuvat tuotteet. Ja sitä paitsi terveelliset. Suosittelen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni Vaissilla on mainiot ja maistuvat tuotteet. Ja sitä paitsi terveelliset. Suosittelen.

        Vaississa valmistetut kaalikääryleet ovat kyllä parhaita. Minun mielestäni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaississa valmistetut kaalikääryleet ovat kyllä parhaita. Minun mielestäni.

        Keuruulaisen latta-aivon mielipiteillä nyt vaan ei ole mitään painoarvoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keuruulaisen latta-aivon mielipiteillä nyt vaan ei ole mitään painoarvoa.

        No miksi sää tälle palstalle sitten kirjoitat?


    • Anonyymi

      Kyllä minäkin sain puoliraakoja Vaissin kääryleitä. Kuumensin niitä uunissa yli 10 minuuttia ja silti paksut lehtiruodot olivat raakoja ja kovia ja lehtiosatkin kauttaaltaan sitkeitä, kuin sitkaa purukumiasai jauhaa suussa, piti laittaa pallo lautasen reunalle kun hampaat eivät sitä hienontaneet. - Ehkä hevosilla ja lehmillä on terävämmät ja kuluessan kasvavatkin hampaat...

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille

      Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?
      Ikävä
      163
      1463
    2. Heikki Silvennoinen ( Kummeli)

      Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1274
    3. Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos

      Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä
      Maailman menoa
      26
      1271
    4. Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?

      Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?
      Sinkut
      215
      1144
    5. Mitä toivot

      ensi vuodelta? :)
      Ikävä
      127
      1086
    6. Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?

      Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk
      Pyhäjärvi
      317
      1009
    7. Hyvää huomenta 18. luukku

      Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️
      Ikävä
      224
      1002
    8. Haluaisin vain varmistua

      Sinusta tarpeeksi.
      Ikävä
      42
      949
    9. Olet sä silti

      Ihana ❤️ tykkään
      Ikävä
      72
      915
    10. Nyt kun Pride on ohi 3.0

      Edelliset kaksi ketjua tuli täyteen. Pidetään siis edelleen tämä asia esillä. Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että
      Luterilaisuus
      272
      913
    Aihe