Eksoten palkkavelkojen osalta ei kannata kuluttaa energiaa

Anonyymi

Eksoten palkkavelat on käsitelty oikeuslaitoksessa, minkä takia asia on päätetty. Sillä tavalla pitää toimia, kuin oikeuslaitos on päättänyt.

Jos ja kun Eksotelle lankeaa ylimääräisiä kuluja kymmeniä miljoonia, niin se johtaa säästötarpeeseen. On pakko leikata. Leikkaaminen tapahtuu lomauttamalla työntekijät määräajaksi. Asiassa ei ole syytä viivytellä vaan toimia nopeasti. Tuotannolliset ja taloudelliset syyt ovat perusteena.

Yleensäkin Suomessa pitää luottaa siihen, mitä on sovittu eikä ratsastaa jollain haamuhevosilla. Pitää uskoa miehen sanaan. Muu on ala-arvoista paskaa ja keplottelua. Aika on rahaa. Viivyttely maksaa aina.

Viivyttely koronavirustestien tuloksien saannissa tai viivyttely Lappeenrantaan rajalla tulevien karanteeniin asettamisessa tai viivyttely Eksoten lomautuksien osalta, kaikki maksaa. Maksaa ihmishenkiä tai vain rahaa. Jos ihminen on saikulla, niin bruttokansantuote ei kasva ja kunnan verokertymä kärsii.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko keskussairaalan kiinteistönhuolto, ravitsemuspalvelut ja puhdistuspalvelut kilpailutettu milloin viimeksi? Näistä saa säästöjä.
      Näiden lisäksi erinäisiä toimistopalveluihin kuuluvia tehtäviä voidaan kilpailuttaa, koska vain.
      Eksote voi ja pitäisi myös vähentää esimiehiä, eiköhän näitäkin ole siunaantunut, joka oven suulle.

      • Anonyymi

        Eksote on vuokrien suhteen hyvä maksaja.Toimitiloja pitkin kaupungia ja kalleimmilla paikoilla,,vuokraa maksavat kuinka paljon vain vuokran-antaja ilkeää pyytää..


    • Anonyymi

      Demarijohdolla kylvetään rahaa. Sitä SDP osaa tehdä. Tulokset?
      Puheenjohtaja vaihtui. Siihenkin oli tärkein valintakriteeri SDP:n jäsenkortti ja nainen. Ei voi olla totta.

      Sama paska jatkuu niin kauan kuin puoluepolitiikka on mukana päätöksenteossa. Milloin asiantuntijat pääsevät vauhtiin. Silloin jonot lyhenee, palvelu paranee ja kustannukset pienenee. Siihen asti ei ole väliä, kuka demari on johdossa. Jonotat ja lisälaskuja lähikuntien veronmaksajille koko ajan. Nytkin tulossa joku 30 miljoonaa ylimääräistä, kun demarit jakavat kavereilleen rahaa. Ostavat ääniä?

    • Anonyymi

      Joo, nyt on nähty monesta moneen, miten maan mallioppilas toimii. Tätä on osattu odottaa. Hyvin on ollut läpinäkyvää toimintaa.

      • Anonyymi

        Muuttuuko jokin? Ei muutu. Poliitikot varjelevat omaa pesää. Jos halutaan järkeviä parannuksia, niin poliitikkojen pitää väistyä asiantuntijoiden tieltä.


    • Anonyymi

      Tässä Eksoten sopassa taitaapi, nyt kyntensä olla ihan virassa olevilla henkilöillä ja ammattijärjestöillä. Asialla oli nähtävästi taas kiire ja tuli sutta ja sekundaa. Josta kerran taas saivat nilkkaansa työntekijät. Virkamiesten omien palkkojen kanssa ei sattunut mitään vahinkoa, kun niitä reilusti hinattiin ylöspäin. Taas kunnat joutuvat maksumiehiksi. Kuntien rahoituksen varaan on laskettu kaikki ja kaikki. Kyllä kunnat maksaa, eikä rajaa tunnu olevan.
      Eikö Eksoten todellisuudessa pitänyt olla maan mallioppilas toiminnoissaan ja työntekijöiden kohtelussa. Siinäpä kysymys, kuka osaisi vastata.

    • Anonyymi

      Palkkavelat on maksettava ja samalla voidaankin lopettaa jäähallin uudisrakennuksen suunnittelu.Muutkin hallihankkeet voidaan haudata pitkälle tulevaisuuteen ja keskittyä oikeisiin asioihin.Vain pieni murto-osa kaupunkilaisista on näitä halleja käyttämässä.Toki se osa on äänekästä porukkaa jolle verovaroin kustannetaan harrastus ja ryyppypaikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe