Etätyö Puolustusvoimissa

Anonyymi

Pitääkö suorittaa kenttäolosuhteissa vai riittääkö sohva? Työsuhderuoka, tuleeko Leijona Caterilta purkeissa, entä ruokajuoma?

38

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäläiset soltut ovat lähdössä etätöihin Valko-Venäjälle.

      • Anonyymi

        Suomalaiset soltut pelaa täydellä palkalla Virtual Battlespace 2:lla koti sohvalla. Otetaan välillä ..................lepoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset soltut pelaa täydellä palkalla Virtual Battlespace 2:lla koti sohvalla. Otetaan välillä ..................lepoa.

        HUS:n ylilääkäri: ETÄTYÖPAIKKA VARMIN PAIKKA SAADA KORONA. Teetkö etätöitä? Kaikilla ei mahdollista.


    • Anonyymi

      Suomen armeija rakentaa täydellistä sotilasta tietokonepelillä kotisohvalle.

      Virtual Battlespace 2 voidaan pitää uutena Sotilaan käsikirjana. Ensimmäisen persoonan sotapeli on yleisesti Nato-maiden käytössä.

      Pelissä voi harjoitella esimerkiksi Hämeenlinnan teollisuusalueen räjäyttämistä tykistökeskityksillä.

      Valtakunnallinen simulaattorikeskus
      Lähes kymmenen vuotta kestänyt kokeilu on tuottanut niin hyviä tuloksia, että simulaattorit tulevat yleistymään Puolustusvoimissa.

      Hyvä idea ja helppo toteuttaa – Puolustusvoimilla meni siihen kymmenen vuotta.

      Voidaan siis todeta, että myös Puolustusvoimat kehittyvät. Siihen, mihin ennen meni 20 vuotta, menee enää vain kymmenen vuotta.

      Puolustusvoimat ei ole se kaikkein sukkelin muuttuja, kun kyseessä on vanhojen tapojen muokkaaminen, poislukien etätyöt.

      • Anonyymi

        Olen ajatellut tätä etätyöintoa niinkin, ettei vain nyt innokkaimmat etätyöläiset sahaisi omaa oksaansa. Työnantaja saattaa laskea mielessään, että tarvitaanko ollenkaan entistä määrää porukkaa tekemään tulosta, jos asiat sujuvat vaikka osa on kotonaan.
        Jotain projektiluonteista itsenäistä tehtävää saattaa olla sama, missä sitä miettii ja tulos ratkaisee, mutta kuukausipalkkaisella on vaikea ymmärtää, että isoa osaa voi hoitaa olemall
        a pois työpaikalta.


    • Anonyymi

      Onko Puolustusvoimissakin jo ylimääräisiä "työntekijöitä" ? Etänä kunto sotaa. Laukaus, laukaus, sarjatulta, ilmavaiva, lepo, laulua kolmannelle.

    • Anonyymi

      Karjalan prikaatissa ei ole mahdollista vierailla
      Koronatilanteen kehitystä seurataan jatkuvasti ja rajoituksia tullaan muuttamaan tarvittaessa tilanteen mukaisesti.

      Kantahenkilöstö etätöissä, ei vastaanottoa.

    • Anonyymi

      Merivoimien entinen esikuntapäällikkö vahvisti esteellisenä oman poikansa palkankorotuksen ja sukulaismiehen päällikkönimityksen. Puolustusvoimissa ei ylipäänsä ollut koulutusta esteellisyyden tunnistamisesta.

      Ihmekkös tuo jos täälläkin ylennetään kavereita reservissä, tuottamuksellisuus tarkoittaa, että teko on tehty huolimattomuudesta. heh heh heeee

    • Anonyymi

      Miten varusmies­ajan lyhentäminen vaikuttaisi Suomen ja Kouvolan talouteen?

      Tämä olisi järkevä muutos varsinkin nyt, kun väestö ikääntyy, aihetta tutkinut professori sanoo. Keskeinen argumentti palveluksen lyhentämisen puolesta on, että se mahdollistaisi nopeamman siirtymisen opiskeluun ja sitä kautta työelämään.

      Armeija maksaa kansantalouden kannalta jopa kaksi kertaa enemmän kuin virallinen puolustusbudjetti pitää sisällään, Varusmiespalvelusajan lyhentyminen 2,3–2,7 kuukaudella vapauttaisi muuhun talouteen jopa 7000 henkilötyövuotta.

      Haittavaikutuksista voitaisiin mainita YT neuvottelut ja nyt jo ylimitoitetun kantahenkilökunnan työttömyys sekä asuntojen hinnan alenema Kouvolassa sekä lähikunnissa.

    • Anonyymi

      Puolustusvoimat muistuttaa, että sotilasalueilla liikkuminen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty kantahenkilökunnalta etätyö aikana– Esikuntapäällikön mukaan alueilla liikkuminen on pääsääntöisesti tahallista Leijona Cateringin ollessa avoinna . Take away.

    • Anonyymi

      Puolustusvoimat muistuttaa, että sotilasalueilla liikkuminen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty – joku voi oivaltaa mitä siellä aikuisen oikeesti touhutaan.
      Syödään marjat mättäiltä, kantahenkiöiden marjastus sallittua , aikataulut tiedossa.

      Puolustusvoimien tiedotteen mukaan alueet ovat aiempaa aktiivisemmassa käytössä myös viikonloppuisin. Harjoitusaikataulut laaditaan kantahenkilökunnan tilipussin mukaan, kaveria ei jätetä.

    • Anonyymi

      Niin, Kiitän!

      Varmaan muumimamma ei tietenkään sateenkaarenalla ampuisi vastatulta jos kerran on päätetty että puolustus on etä työtä...

      PAHVIT!!!

    • Anonyymi

      Ja ihme yhdyssana vilpertit hautoihin!!!!:) TOIMIKAA!

    • Anonyymi

      Pääesikunta suruliputtaa tänään keskiviikkona. Tästä ei enää peräännytä, ei nimittäin voida. Seuraavassa linjassa ovat äitimme. Minä olen tullut tänne kuolemaan. Juoksut on juostu, hyvät veljet. Nyt on aika olla taas suomalainen maan puolustaja. Laukaus, laukaus, sarja, sarja,tupiin poistu.

    • Anonyymi

      Ilmavoimat laskee pystyvänsä taistelemaan tasapäisesti kuuttasataa viholliskonetta vastaan

      HX-hankkeen hävittäjämäärä perustuu arvioon, että yksi suomalaishävittäjä pystyy pudottamaan kymmenen viholliskonetta, kertoo Ilmavoimien operaatiopäällikkö

      ”Jos pääsemme 1:n suhde 10:een, niin silloin se on kuusisataa hävittäjää tai pommikonetta tai mitä sieltä nyt tuleekaan sitten, joita pääsemme pudottamaan alas.”Suomalaiset pudottivat satoja neuvostohävittäjiä konetyypillä, joka tunnetaan muun muassa lempinimillä Pylly-Valtteri ja Lentävä kaljatynnyri.

      Lisää vitsejä aiheesta nuo vihreät miehet vihreissä vaatteissaan, myöhemmin

    • Anonyymi

      Näitkö vihreitä miehiä Keltin voimalaitoksen luona? Ei huolta, Karjalan prikaati siellä vain harjoittelee. Kantahenkilökunta ohjaa etänä varuskuntakerhon bunkkerista.

    • Anonyymi

      Puolustusvoimien liikuntapäällikkö laittaa varusmiesten kunnon Play station 1 piikkiin. Miten on kantahenkilökunnan vyötärö mitan kehitys, onko seurantaa ja minkälainen vaikutus etätöillä?

      Miten on kunto muuttunut Virtual Battlespace 1 >Virtual Battlespace 2 pelin myötä, entä onko nesteet Netflixin ohella vaikuttanut etätyö kuntoon?

      • Anonyymi

        Valavideoinnissa se vyötärömitta paljastuu karmeudessaan katsojille. Ja katkokävely.


    • Anonyymi

      Maski kasvoilla kutsuntoihin – majuri kehui kutsunnanalaisia miehiä hyvin reippaiksi nuoriksi.

    • Anonyymi

      Puolustusministeri Antti Kaikkonen: "Palveluksen lyhennys heikentäisi kantahenkilökunnan palkkaa, luontaisetuja ja etätöitä.

    • Anonyymi

      TÄTÄ ET OLE NÄHNYT
      Esineet eivät ole koskaan olleet näytillä, tai koskaan tule vitriiniin päätymäänkään.


      Marsalkka Mannerheimin kuolin naamio. Naamio tuli Sotamuseon kokoelmiin vuonna 1953. Se ostettiin 19,275 markalla. Mannerheim kuoli vuonna 1951
      83-vuotiaana. Sotamuseolla on myös arkku, jolla Mannerheim tuotiin hänen kuolemansa jälkeen Sveitsistä Suomeen. Arkkua säilytetään Vilppulassa Sotamuseon
      varastossa.

      Onko näytetty?

    • Anonyymi

      Niille työntekijöille, jotka eivät voi paeta etätöihin koteihinsa, täytyy maksaa koronalisää.

      Valtion virkamiehille ja naisille jotka viettävät etätyöaikaa kotisohvalla Netflixin ääressä veronmaksajien piikkiin, palkan alennus 30% ellei ole oikeutettu tai saanut sissimuonaa, vähennys 28%..

    • Anonyymi

      Urheilijoiden hyysääminen armeijassa on loppunut. Viranomaiset ilmoittavat, että kirkkaimmat tähdetkin joutuvat jatkossa tekemään täyden työn sotilastutkintonsa eteen, selviää Urheilulehden selvityksestä.

      Milloin viranomaiset kiinnittävät huomionsa kantahenkilökunnan hyysäämiseen ja puuttuvat epäkohtiin Puolustsvoimissa?

    • Anonyymi

      Etätöissä voi kahvitauoilla katsoa urheilukanava Ruutua, jos sellaiseen on ajautunut. Tarjontaa on useilta muiltakin elämän alueilta kuten kytätään,kytätään BB taloa. Seurata voi esimerkiksi minkälaisia ihmisiä voi Santahaminassa upseeri perseessä kasvaa. Jälki näkyy ,27 vuotiaassa Samissa.

    • Anonyymi

      Upseerien työaikasota. Pitääkö sotilaan tehdä ilmaista työtä? Ikoninen Hannu Karpo nosti "tavallisen ihmisen" epäkohdat esiin.

      Pitääkö valtion maksaa sotilaille tekemättömästä työstä, Kanki Kaikkonen?

    • Anonyymi

      Maavoimilla poikkeuksellinen kertausharjoitus menossa: erikoisjoukot analysoivat alkometrejä käytännössä.

    • Anonyymi

      Oletko sinäkin etänä rennompi? Se ei ole sattumaa – etätöissä on monia hyötyjä.

      Joutuuko aamuisin ilmoittautumaan komentajalle, entä etäalkometri päivän päätteeksi ?

      Hekin ovat ihmisiä ,vaatteilla onkin väliä. Mikä on etävarustus jos lähtö tulee, päivystys?

    • Anonyymi

      VTU ansiot pienenee taas, nyt niitä mettärahahoja sitte.

      Puolustusvoimat peruu itsenäisyys­päivän valtakunnallisen paraati­n

      Puolustusvoimat peruu itsenäisyyspäivän perinteisen paraatijuhlan koronaviruksen vuoksi. Puolustusvoimat kertoi asiasta verkkosivuillaan keskiviikkona.

    • Anonyymi

      Ilmavoimien Paska-sotaharjoitus veronmaksajien piikkiin muuttui hetkeksi tositoimiksi Hornet-hävittäjien saatua keskiviikkona kiireisen komennuksen Itämerelle.

      Ilmavoimien Ruska 20-harjoituksissa kävi koronakato: Jopa 10–20 prosenttia reserviläisistä jäi pois terveyssyistä viime metreillä.

      Otetaanko taas Lemmenjoki haltuun?

    • Anonyymi

      Puolustusvoimat järjestää kertausharjoituksia koronasta huolimatta, kanta henkilökunna tuotaso heikkenee ilman metsärahoja ja ylimääräiset vapaat menee.

      Kanki Kaikkonen missä suurennuslasi kun jokapuolella lomautetaan ja lopetetaan, miksi ei suojatyö paikassa?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Möttönen Pääesikunnan viestintäosastolta kertoo; Puolustusvoimat salaa peruttujen harjoitusten määrän. Puolustusvoimat ei kerro, mitä harjoituksia se peruu koronan takia. Ainakin Uudenmaan prikaati jättää pitämättä kaksi kertausharjoitusta. Operatiivisista syistä johtuen.

    • Anonyymi

      Viittä henkilöä epäillään rikoksesta Helsingin Sanomien viestikoekeskusjutussa – tutkinta loppusuoralla.

      Toistaiseksi julkisuuteen on saatu vahvistus kahden epäillyn henkilöllisyydestä. Salassa pidettävän tiedon vuotamisesta toimittajille on epäiltynä puolustusvoimien entinen tiedustelupäällikkö, kontra-amiraali evp. Georgij Alafuzoff.

    • Anonyymi

      Pakka sekaisin ja sokka irti
      Puolustusvoimat onjoutunut perustavaa laatua olevien kohujen kohteeksi ja välikappaleeksi. Viranomaisen laitonta toimintaa ei enää hämmästellä, vaan jopa Upseeriliitto kysyy Sotilasaikakauslehdessä avoimesti ”Rikkooko puolustusvoimat lakia?”

      Yleisestä palvelusohjesäännöstä nousi kohu, kun siihen ujutettiin kohta nro 546, joka myöhemmin kohun noustua ja sen aiheutettua eduskunnassa kirjallisen kysymyksen, selitettiin suositukseksi tai suosituksen luontoiseksi.

      Puolustusvoimien maine on heikentynyt. Suomen toiseksi luotetuinta viranomaista uskoo tässä asiassa suunnilleen yhtä moni kuin Yleä.

      Asiaa eivät yhtään auta ne ministerin tukijoukot, jotka tuovat pöytään vaihtoehtoisia faktoja, puhuvat punavihervassarien salaliitosta, leimaavat journalistit epäisänmaallisiksi ja esittävät maanpetosrikoksia koskevan lain soveltamista sekä petturien ampumista suksivajan takana. Valitettavasti nämä henkilöt ovat tulleet merkittäväksi osaksi sitä, millaisena organisaationa puolustusvoimat nähdään. Ja sellainen isänmaallisuus ei ole puolustusvoimille tai maanpuolustukselle hyväksi.

      Pakka on aivan sekaisin ja sokka täysin irti.

    • Anonyymi

      Mitä teet salaa etätöissä? Kerro IS:lle puuhistasi

      IS kerää lukijoiden kokemuksia etätyön vaietuista salaisuuksista. Käsittelemme vastaukset luottamuksella.

      Saako ennakkoon arvata, vedetään kaljaa ehkä jaloviinaakin ja pelataan sotapelejä. Netflixistä uusin Tuntematon Sotilas.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomalaisten tuki nykyiselle asevelvollisuusjärjestelmälle kovassa laskussa – maanpuolustustahto heikentynyt

      Onko puolustusvoimissa liikaa joutilasta henkilökuntaa?

      Suomalaisten tuki nykymuotoiselle asevelvollisuudelle on laskenut, kertoo Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan (MTS) tuore kyselytutkimus.

      Noin puolet vastaajista eli 52 prosenttia on sitä mieltä, että Suomen puolustusjärjestelmän tulisi perustua nykyisenkaltaiseen asevelvollisuusjärjestelmään, jossa miehet ovat asevelvollisia ja naisilla on mahdollisuus suorittaa vapaaehtoinen asepalvelus.

      Lasku on selvää viime vuoteen, jolloin nykyisenkaltaisen järjestelmän kannalla oli 65 prosenttia.

      Tuki nykyisenkaltaiselle asevelvollisuudelle on laskenut kaikissa ikäryhmissä viime vuoteen verrattuna.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      66
      3163
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      548
      3004
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2225
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1982
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1815
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1795
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1572
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      101
      1295
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1185
    Aihe