Aihe

Etätyö Puolustusvoimissa

Anonyymi

Pitääkö suorittaa kenttäolosuhteissa vai riittääkö sohva? Työsuhderuoka, tuleeko Leijona Caterilta purkeissa, entä ruokajuoma?

35

142

  Vastaukset

  • Venäläiset soltut ovat lähdössä etätöihin Valko-Venäjälle.

   • Suomalaiset soltut pelaa täydellä palkalla Virtual Battlespace 2:lla koti sohvalla. Otetaan välillä ..................lepoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomalaiset soltut pelaa täydellä palkalla Virtual Battlespace 2:lla koti sohvalla. Otetaan välillä ..................lepoa.

    HUS:n ylilääkäri: ETÄTYÖPAIKKA VARMIN PAIKKA SAADA KORONA. Teetkö etätöitä? Kaikilla ei mahdollista.


  • Suomen armeija rakentaa täydellistä sotilasta tietokonepelillä kotisohvalle.

   Virtual Battlespace 2 voidaan pitää uutena Sotilaan käsikirjana. Ensimmäisen persoonan sotapeli on yleisesti Nato-maiden käytössä.

   Pelissä voi harjoitella esimerkiksi Hämeenlinnan teollisuusalueen räjäyttämistä tykistökeskityksillä.

   Valtakunnallinen simulaattorikeskus
   Lähes kymmenen vuotta kestänyt kokeilu on tuottanut niin hyviä tuloksia, että simulaattorit tulevat yleistymään Puolustusvoimissa.

   Hyvä idea ja helppo toteuttaa – Puolustusvoimilla meni siihen kymmenen vuotta.

   Voidaan siis todeta, että myös Puolustusvoimat kehittyvät. Siihen, mihin ennen meni 20 vuotta, menee enää vain kymmenen vuotta.

   Puolustusvoimat ei ole se kaikkein sukkelin muuttuja, kun kyseessä on vanhojen tapojen muokkaaminen, poislukien etätyöt.

   • Olen ajatellut tätä etätyöintoa niinkin, ettei vain nyt innokkaimmat etätyöläiset sahaisi omaa oksaansa. Työnantaja saattaa laskea mielessään, että tarvitaanko ollenkaan entistä määrää porukkaa tekemään tulosta, jos asiat sujuvat vaikka osa on kotonaan.
    Jotain projektiluonteista itsenäistä tehtävää saattaa olla sama, missä sitä miettii ja tulos ratkaisee, mutta kuukausipalkkaisella on vaikea ymmärtää, että isoa osaa voi hoitaa olemall
    a pois työpaikalta.


  • Onko Puolustusvoimissakin jo ylimääräisiä "työntekijöitä" ? Etänä kunto sotaa. Laukaus, laukaus, sarjatulta, ilmavaiva, lepo, laulua kolmannelle.

  • Karjalan prikaatissa ei ole mahdollista vierailla
   Koronatilanteen kehitystä seurataan jatkuvasti ja rajoituksia tullaan muuttamaan tarvittaessa tilanteen mukaisesti.

   Kantahenkilöstö etätöissä, ei vastaanottoa.

  • Merivoimien entinen esikuntapäällikkö vahvisti esteellisenä oman poikansa palkankorotuksen ja sukulaismiehen päällikkönimityksen. Puolustusvoimissa ei ylipäänsä ollut koulutusta esteellisyyden tunnistamisesta.

   Ihmekkös tuo jos täälläkin ylennetään kavereita reservissä, tuottamuksellisuus tarkoittaa, että teko on tehty huolimattomuudesta. heh heh heeee

  • Miten varusmies­ajan lyhentäminen vaikuttaisi Suomen ja Kouvolan talouteen?

   Tämä olisi järkevä muutos varsinkin nyt, kun väestö ikääntyy, aihetta tutkinut professori sanoo. Keskeinen argumentti palveluksen lyhentämisen puolesta on, että se mahdollistaisi nopeamman siirtymisen opiskeluun ja sitä kautta työelämään.

   Armeija maksaa kansantalouden kannalta jopa kaksi kertaa enemmän kuin virallinen puolustusbudjetti pitää sisällään, Varusmiespalvelusajan lyhentyminen 2,3–2,7 kuukaudella vapauttaisi muuhun talouteen jopa 7000 henkilötyövuotta.

   Haittavaikutuksista voitaisiin mainita YT neuvottelut ja nyt jo ylimitoitetun kantahenkilökunnan työttömyys sekä asuntojen hinnan alenema Kouvolassa sekä lähikunnissa.

  • Puolustusvoimat muistuttaa, että sotilasalueilla liikkuminen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty kantahenkilökunnalta etätyö aikana– Esikuntapäällikön mukaan alueilla liikkuminen on pääsääntöisesti tahallista Leijona Cateringin ollessa avoinna . Take away.

  • Puolustusvoimat muistuttaa, että sotilasalueilla liikkuminen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty – joku voi oivaltaa mitä siellä aikuisen oikeesti touhutaan.
   Syödään marjat mättäiltä, kantahenkiöiden marjastus sallittua , aikataulut tiedossa.

   Puolustusvoimien tiedotteen mukaan alueet ovat aiempaa aktiivisemmassa käytössä myös viikonloppuisin. Harjoitusaikataulut laaditaan kantahenkilökunnan tilipussin mukaan, kaveria ei jätetä.

  • Niin, Kiitän!

   Varmaan muumimamma ei tietenkään sateenkaarenalla ampuisi vastatulta jos kerran on päätetty että puolustus on etä työtä...

   PAHVIT!!!

  • Ja ihme yhdyssana vilpertit hautoihin!!!!:) TOIMIKAA!

  • Pääesikunta suruliputtaa tänään keskiviikkona. Tästä ei enää peräännytä, ei nimittäin voida. Seuraavassa linjassa ovat äitimme. Minä olen tullut tänne kuolemaan. Juoksut on juostu, hyvät veljet. Nyt on aika olla taas suomalainen maan puolustaja. Laukaus, laukaus, sarja, sarja,tupiin poistu.

  • Ilmavoimat laskee pystyvänsä taistelemaan tasapäisesti kuuttasataa viholliskonetta vastaan

   HX-hankkeen hävittäjämäärä perustuu arvioon, että yksi suomalaishävittäjä pystyy pudottamaan kymmenen viholliskonetta, kertoo Ilmavoimien operaatiopäällikkö

   ”Jos pääsemme 1:n suhde 10:een, niin silloin se on kuusisataa hävittäjää tai pommikonetta tai mitä sieltä nyt tuleekaan sitten, joita pääsemme pudottamaan alas.”Suomalaiset pudottivat satoja neuvostohävittäjiä konetyypillä, joka tunnetaan muun muassa lempinimillä Pylly-Valtteri ja Lentävä kaljatynnyri.

   Lisää vitsejä aiheesta nuo vihreät miehet vihreissä vaatteissaan, myöhemmin

  • Näitkö vihreitä miehiä Keltin voimalaitoksen luona? Ei huolta, Karjalan prikaati siellä vain harjoittelee. Kantahenkilökunta ohjaa etänä varuskuntakerhon bunkkerista.

  • Puolustusvoimien liikuntapäällikkö laittaa varusmiesten kunnon Play station 1 piikkiin. Miten on kantahenkilökunnan vyötärö mitan kehitys, onko seurantaa ja minkälainen vaikutus etätöillä?

   Miten on kunto muuttunut Virtual Battlespace 1 >Virtual Battlespace 2 pelin myötä, entä onko nesteet Netflixin ohella vaikuttanut etätyö kuntoon?

   • Valavideoinnissa se vyötärömitta paljastuu karmeudessaan katsojille. Ja katkokävely.


  • Maski kasvoilla kutsuntoihin – majuri kehui kutsunnanalaisia miehiä hyvin reippaiksi nuoriksi.

  • Puolustusministeri Antti Kaikkonen: "Palveluksen lyhennys heikentäisi kantahenkilökunnan palkkaa, luontaisetuja ja etätöitä.

  • TÄTÄ ET OLE NÄHNYT
   Esineet eivät ole koskaan olleet näytillä, tai koskaan tule vitriiniin päätymäänkään.

   Marsalkka Mannerheimin kuolin naamio. Naamio tuli Sotamuseon kokoelmiin vuonna 1953. Se ostettiin 19,275 markalla. Mannerheim kuoli vuonna 1951
   83-vuotiaana. Sotamuseolla on myös arkku, jolla Mannerheim tuotiin hänen kuolemansa jälkeen Sveitsistä Suomeen. Arkkua säilytetään Vilppulassa Sotamuseon
   varastossa.

   Onko näytetty?

  • Niille työntekijöille, jotka eivät voi paeta etätöihin koteihinsa, täytyy maksaa koronalisää.

   Valtion virkamiehille ja naisille jotka viettävät etätyöaikaa kotisohvalla Netflixin ääressä veronmaksajien piikkiin, palkan alennus 30% ellei ole oikeutettu tai saanut sissimuonaa, vähennys 28%..

  • Urheilijoiden hyysääminen armeijassa on loppunut. Viranomaiset ilmoittavat, että kirkkaimmat tähdetkin joutuvat jatkossa tekemään täyden työn sotilastutkintonsa eteen, selviää Urheilulehden selvityksestä.

   Milloin viranomaiset kiinnittävät huomionsa kantahenkilökunnan hyysäämiseen ja puuttuvat epäkohtiin Puolustsvoimissa?

  • Etätöissä voi kahvitauoilla katsoa urheilukanava Ruutua, jos sellaiseen on ajautunut. Tarjontaa on useilta muiltakin elämän alueilta kuten kytätään,kytätään BB taloa. Seurata voi esimerkiksi minkälaisia ihmisiä voi Santahaminassa upseeri perseessä kasvaa. Jälki näkyy ,27 vuotiaassa Samissa.

  • Upseerien työaikasota. Pitääkö sotilaan tehdä ilmaista työtä? Ikoninen Hannu Karpo nosti "tavallisen ihmisen" epäkohdat esiin.

   Pitääkö valtion maksaa sotilaille tekemättömästä työstä, Kanki Kaikkonen?

  • Maavoimilla poikkeuksellinen kertausharjoitus menossa: erikoisjoukot analysoivat alkometrejä käytännössä.

  • Oletko sinäkin etänä rennompi? Se ei ole sattumaa – etätöissä on monia hyötyjä.

   Joutuuko aamuisin ilmoittautumaan komentajalle, entä etäalkometri päivän päätteeksi ?

   Hekin ovat ihmisiä ,vaatteilla onkin väliä. Mikä on etävarustus jos lähtö tulee, päivystys?

  • VTU ansiot pienenee taas, nyt niitä mettärahahoja sitte.

   Puolustusvoimat peruu itsenäisyys­päivän valtakunnallisen paraati­n

   Puolustusvoimat peruu itsenäisyyspäivän perinteisen paraatijuhlan koronaviruksen vuoksi. Puolustusvoimat kertoi asiasta verkkosivuillaan keskiviikkona.

  • Ilmavoimien Paska-sotaharjoitus veronmaksajien piikkiin muuttui hetkeksi tositoimiksi Hornet-hävittäjien saatua keskiviikkona kiireisen komennuksen Itämerelle.

   Ilmavoimien Ruska 20-harjoituksissa kävi koronakato: Jopa 10–20 prosenttia reserviläisistä jäi pois terveyssyistä viime metreillä.

   Otetaanko taas Lemmenjoki haltuun?

  • Puolustusvoimat järjestää kertausharjoituksia koronasta huolimatta, kanta henkilökunna tuotaso heikkenee ilman metsärahoja ja ylimääräiset vapaat menee.

   Kanki Kaikkonen missä suurennuslasi kun jokapuolella lomautetaan ja lopetetaan, miksi ei suojatyö paikassa?

  • Möttönen Pääesikunnan viestintäosastolta kertoo; Puolustusvoimat salaa peruttujen harjoitusten määrän. Puolustusvoimat ei kerro, mitä harjoituksia se peruu koronan takia. Ainakin Uudenmaan prikaati jättää pitämättä kaksi kertausharjoitusta. Operatiivisista syistä johtuen.

  • Viittä henkilöä epäillään rikoksesta Helsingin Sanomien viestikoekeskusjutussa – tutkinta loppusuoralla.

   Toistaiseksi julkisuuteen on saatu vahvistus kahden epäillyn henkilöllisyydestä. Salassa pidettävän tiedon vuotamisesta toimittajille on epäiltynä puolustusvoimien entinen tiedustelupäällikkö, kontra-amiraali evp. Georgij Alafuzoff.

  • Pakka sekaisin ja sokka irti
   Puolustusvoimat onjoutunut perustavaa laatua olevien kohujen kohteeksi ja välikappaleeksi. Viranomaisen laitonta toimintaa ei enää hämmästellä, vaan jopa Upseeriliitto kysyy Sotilasaikakauslehdessä avoimesti ”Rikkooko puolustusvoimat lakia?”

   Yleisestä palvelusohjesäännöstä nousi kohu, kun siihen ujutettiin kohta nro 546, joka myöhemmin kohun noustua ja sen aiheutettua eduskunnassa kirjallisen kysymyksen, selitettiin suositukseksi tai suosituksen luontoiseksi.

   Puolustusvoimien maine on heikentynyt. Suomen toiseksi luotetuinta viranomaista uskoo tässä asiassa suunnilleen yhtä moni kuin Yleä.

   Asiaa eivät yhtään auta ne ministerin tukijoukot, jotka tuovat pöytään vaihtoehtoisia faktoja, puhuvat punavihervassarien salaliitosta, leimaavat journalistit epäisänmaallisiksi ja esittävät maanpetosrikoksia koskevan lain soveltamista sekä petturien ampumista suksivajan takana. Valitettavasti nämä henkilöt ovat tulleet merkittäväksi osaksi sitä, millaisena organisaationa puolustusvoimat nähdään. Ja sellainen isänmaallisuus ei ole puolustusvoimille tai maanpuolustukselle hyväksi.

   Pakka on aivan sekaisin ja sokka täysin irti.

  • Mitä teet salaa etätöissä? Kerro IS:lle puuhistasi

   IS kerää lukijoiden kokemuksia etätyön vaietuista salaisuuksista. Käsittelemme vastaukset luottamuksella.

   Saako ennakkoon arvata, vedetään kaljaa ehkä jaloviinaakin ja pelataan sotapelejä. Netflixistä uusin Tuntematon Sotilas.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   12973
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   8942