Aihe

Kuka kattoo ylön ja minkä tähden?

Anonyymi

On ollu ilmassa lievää ylönkatsomista. Ihan nenänvierukset kipeenä on katottu. Miksi? Yleistäkö nykyään täällä, että katotaan helposti ylön. Uutta haapavetistä ylönkatsomisen kulttuuriako? Ylönkatsominen toista kohtaan on epäkohtelijasta js ikävää käytöstä, jota ei soisi tapahtuvan. Jos tunnistat itsesi tästä, niin toivottavasti pysähtyisit ja lakkaisit ylönkatsomisen. Jos olet tottunu kattoo kokemiasi alempia ihmisiä ylön, ni breidaa se tapa pois. Breidaa kokonaan se pois!

6

157

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siis greidaa se pois. Ei siis breidaa, vaan greidaa. Ei oo aina hallussa nää sanat, joten pahottelut. Toivottavasti ette tän takia kato kirjoitustani ylön vaan ottaisitte neuvosta vaarin!

   • Anonyymi

    Miksi pitäis greidata pois? Millä logiikalla?


  • Anonyymi

   Ylönkatsominen on ollut yleistä Haapavedellä. Mikään muu pitäjä ei ole niin ylönkatsova, kuin Haapavesi joka tunnetaan myös kyräilystä ja valittelusta. Ollaan muka parempia ku toiset ja siksi varaa katsoa ylön. Muualla sentään puhalletaan yhteiseen hiileen ja ollaan kaverukset keskenään. Nämä kaupungit kehittyvät ja menestyvät tästä syystä. Haapavetisten olisi otettava näistä mallia!

   • Anonyymi

    Ylö merkkinen kelapöyhin oli joskus,ei sitä tarvinnnu katella ku heinäaikana


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylö merkkinen kelapöyhin oli joskus,ei sitä tarvinnnu katella ku heinäaikana

    siksikö ne kattooki ylön


  • Anonyymi

   Ei kannatteisi katsoman ylön, sillä lankeemus käy ylpeemyksen edelläkävijänä. Viisaat taannoin sanoi, että jos aijaa mersulla keulatähti ylöksi koroitettuna, niin sillä ylentää ittensä Jeesuksen yläpuolelle. Tämä ei käy, jis tahtoo oleva kerran soittamassa kannelta kera enkelten kunnian taivaassa. Siellä nytkin on monta haapavetistä kanteleen soittajaa, koska eivät katsoneet ylön!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11686
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   2710
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2077