Aihe

Kyselylomakkeen lähetys yrityksille

Anonyymi

Tarkoituksenani on tehdä amk opinnäytetyön empiria-osiota varten kyselylomake yritykselle koulumme tarjoamalla Webropol-ohjelmalla.

Ongelma kuitenkin on, etten tiedä minne itse kyselylomake saatteineen lähetetään. Tarkoitus on siis lähettää kysely sähköpostitse. Mistä yleisesti löytää yrityksien sähköpostiosoitteen, sellaisen, että kysely menisi varmasti myös "oikealle" henkilölle vastattavaksi? Kiitos avusta!

2

<50

  Vastaukset

  • osa yrityksistä haluaa piilottaa sähköpostiosoitteensa tietoturvasyistä. Ymmärrät varmaankin syyt. Sinun kannattaa etsiä tietyn alueen yrityksiä esimerkiksi google street view katunäkymän avulla. Toinen käyttökelpoinen tapa on hyödyntää PRH yrityshakua. https://www.ytj.fi/index/yrityshaku/hakuohje.html
   Finder yrityshaku ja kauppalehden yrityshaku on hyvä menetelmä myös. https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yrityshaku
   Kun olet löytänyt mieleisiä potentaalisia yrityksiä niin etsit heidän kotisivunsa /facebook-sivunsa jne. Yrityksen sivulla on henkilöiden yhteystietoja/e-mail osoitteita/puh.nroita sen mukaan mitä firma haluaa näyttää ulospäin. Siitä kannattaa lähteä ettet suinpäin lähettele sokkona firmoihin Webropol- kyselyjä. Kannattaa etukäteen sopia asianomaisen firman henkilön kanssa asiasta. Teet diilin hän ja sinä. Paikallliselta alueen yrittäjäjärjestöltä voi kysyä asiasta ja alueen kauppakamarilta. Kannattaa tehdä sitä "nuori Morse" salapoliisityötä. Samalla saat sitkeyttä kun selvität yritys kerrallansa osoitteet ja yhteystiedot. Oikoteitä ei ole. Joudut kenties soittamaan yrityksiin ja asioimaan yrityksissä. Teet itsesi ja naamasi tutuiksi. Se vaatii sitä rohkeuttakin. Hyvä jalkatyö maksaa itsensä aina takaisin. Voit jopa saada työpaikan itsellesi. Markkinoit itseäsi.

   • Kiitos, näistä vinkeistä on paljon hyötyä! :)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1757