Olin erään puolueen kesäleirillä ensikertalaisena

Anonyymi

Illalla meillä kaikilla noviiseilla oli yhteiset iltamat. Paikalla oli leirin vetäjien lisäksi noin 30 noviisia ja iltamat pidettiin eräänlaisessa koulun tai maamiesseuran/työväentalon salissa, jossa oli noin 100 hengen sali ja näyttämö. Samanlaisia on Suomessa satoja. Aluksi oli poliittisia puheita ja musiikkia. Sitten kerrottiin, että lopuksi on ohjelmaa, missä me noviisit voimme tutustua paremmin toisiimme. Salissa naiset olivat käytävän toisella puolella ja miehet toisella. Ihan niin kuin kirkossa ennen vanhaan.

Siinä oli yhtenä ohjelmanumerona kilpailu, missä parit kilpailivat yleisön suosiosta. Vuoron perään heidän piti tehdä jotain, josta sai pisteen. Toisen parin piti panna paremmaksi pisteen saadakseen. Ja aina välissä yleisö äänesti painamalla nappia. Vain jos pari ylitti edellisen parin temput, pistesaldo kasvoi. Ja digimaailmassa elettiin. Naisten joukosta valittiin kaksi esiintyjää ja SINÄ olit jälkimmäinen niistä. Teidän tehtävänne oli valita itsellenne pari miesten joukosta. Ensin se toinen nainen valitsi oman miehensä ja sitten sinä osoitit sormellasi minua.

Nousin ylös ja me molemmat parit nousimme näyttämölle. Ennen ensimmäistä äänestystä soitettiin tanssimusiikkia ja tanssimme muutaman kappaleen hitaita. Juttelimme keskenämme ja hyväilin varovasti vartaloasi. Taisinpa imeskellä hieman korvaasikin hiustesi suojassa. Olin iloinen, sillä sinä olit jo silloin mieleeni.

Se toinen pari oli aloitusvuorossa. He suukottelivat toisiaan. Tilanne heille 1-0. Sitten minäkin suutelin sinua ja sinä vastasit kielellä ja siitäkös minä innostuin ja vastasin kielellä. Suutelimme pitkään. Tilanne oli tasan 1-1. Se toinen pari alkoi hyväillä toistensa vartaloita vaatteiden päältä ja he suutelivat samalla. Tilanne heille 2-1. Minä pistin toisen käteni peppusi alle ja toisella nostin hamettasi edestä ja pistin käteni häpykymmullesi vaatteiden päälle. Sinä pistit toisen kätesi penikseni päälle ja hieroit sitä vaatteiden lävitse. Tilanne tasan 2-2.

Se toinen mies riisui kumppaniltaan puseron ja hyväili käsillään kumppaninsa rintoja liivien päältä. Tilanne heille 2-3. Minäkin riisuin sinulta puseron ja sen lisäksi rintaliivisi ja suutelin upeita rintojasi. Ne olivat keskikokoiset, C-kupin rinnat, mutta erittäin kiinteät ja terhakkaasti pystyssä. Nännit olivat pitkät, kuin nortin natsat. Tilanne tasan 3-3.

Se toinen mies riisui kumppaniltaan rintaliivit ja pisti kätensä sukkahousujen ja pikkuhousujen sisään ja alkoi sormeilla kumppaninsa häpyrakoa, tilanne heille 3-4. Minä tein samoin, mutta repäisin sukkahoususi haaroista halki ja aloin sormeilla alapäätäsi vetäen pikkuhoususi syrjään. Sinulla oli selvästi näkyvät pienet häpyhuulet, jotka tulivat ulos isojen häpyhuulien välistä. Kaikki näkyi selvästi yleisölle, kun käänsin sinut sopivasti heihin päin ja levitin jalkasi ja häpyhuulesi sormilla. Tilanne taas tasan 4-4. Tässä kohdassa päätin, että olet oikea kumppani minulle ja jos häviämme, syy ei ole ainakaan minun.

Silloin kilpailun päätuomari keskeytti hetkeksi tilanteen ja pyysi tuomaan näyttämölle painimaton eli molskin. Se tuotiin paikalle.

Toinen pari riisui toisiltaan kaikki vaatteet. Yleisö ihastui ja niin minäkin naisen vartalosta. Tilanne heille 5-4. Me teimme samoin, paitsi että pistin sinun haaroista pitkälle ylös ja taakse halki revityt pitsiset sukkahoususi takaisin jalkaasi. Huomasin ilokseni, että olit ajanut kaiken karvoituksen pois häpyhuultesi alueelta, olit jättänyt vain pienen karvakolmion häpykummum yläosaan. Minä olen alhaalta kaikkialta ajeltu peppua myöten. Tilanne tasan 5-5.

Se toinen pari meni matolle ja meni kuusysiin nainen alle ja he alkoivat hyväillä suullaan toisiaan painimatolla. Tilanne oli heille 6-5. Päätuomari ilmoitti, että puolueen sääntöjen mukaan he ovat nyt kihloissa. Minä katsoin kysyvästi sinuun, sinä hymyilit ja nyökkäsit. Sinä tulit päälleni peppu yleisöön päin, niin että kaikki näkyi. Levitin ensin ne isokokoiset pienet häyhuulet sormillani toisistaan, niin että herneen kokoiseksi paisunut iso klitoriksesi näkyi hyvin ja sitten aloin pyörittää sitä kielenkärjelläni. Välillä imeskelin häpyhuuliasi ja nuoleskelin pitkin kielenvedoin koko häpyrakoa edestakaisin. Minulla on ei huippupitkä, mutta huippupaksu penis ja iso terska päässä ja sait vaivoin sen suuhusi. Pelkäsin, että leukasi saavat kouristuksen ja puret minulta terskan irti. Onneksi ymmärsit ottaa terskan pois suustasi ja aloit vain nuolla sitä joka puolelta. Yleisön mielestä tilanne oli tasan 6-6.

1

3249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toisen parin mies kääntyi ympäri, kaivoi housujensa taskusta kondomin, pisti sen päälle ja pisti peniksensä sisään lähetyssaarnaajassa. He jäivät paikoilleen katselemaan meitä. Tilanne heille 7-6. Hetken päästä minä menin selälleni molskille jalat yleisöön päin ja siinä samalla sinä kuiskasit korvaani, että haluat ilman kondomia, mutta sinulla on kierukka. Sinä nousit päälleni, ohjasit kädelläsi penikseni tiukkaan häpyrakoosi ja painoit terskan väkisin sisään ahtaasta reiästä. Pysähdyit haukkomaan henkeäsi ja sanoit, että onpa se paksu. Sitten työnsit sitä sisälle sentin verran lisää. Vedit sitten ulospäin sen saman sentin ja näin sait penikseni varteen lisää liukastusnesteitä. Painauduit sitten kolme senttiä sisään ja taas takaisin suuaukolle ottamatta terskaa ulos. Sitten hitaasti mutta varmaoin ottein 5, 7, 9, 11, 13 ja 15 senttiä, kunnes se oli jo pohjassa asti vaikka penis ei vielä ollutkaan täysin sisällä. Tilanne tasan 7-7.

      Se toinen mies alkoi pumppaamisen rytmikkäästi ja nainen oli mahdollisuuksien mukaan innolla mukana. Tilanne heille 8-7. Sinä aloit lypsämään minua. Kun olin syvällä sisälläsi, pyöräytit pari kertaa lantiotasi niin että tunsin terskan painelevan kohdunsuutasi. Vannon jopa tunteneeni kierukan langanpäät välillä. Sitten puristit suuaukkosi lihaksesi niin tiukaksi kuin mahdollista ja nousit hitaasti ylöspäin. Kun vain terska oli sisällä, pyöräytit taas lantiotasi niin, että suuaukkosi lihakset hieroivat ihanasti terskassa ja terskan takana olevaa herkkää ihoa. Sitten rentoutit lihaksesi täysin ja laskeuduit hitaasti alas niin että penis meni kohdunsuuhun asti. Näin nostit joka kerta verta terskaan päin ja samalla tunsin, kuinka yritit lypsää kermaa ulos minusta. En olisi kestänyt tätä varmaan pitkää ja niin muutaman minuutin päästä päätin alkaa hieroa klitoristasi siinä samalla. Onneksi minulla on tarpeeksi pitkä, niin että käsi mahtuu hyvin väliin vielä silloinkin kun terska osuu kohdunsuuhun. Ja sinulla on herneen kokoinen kovaksi paisunut klitoris, jonka löytää helposti ja sitä on kiihottava sormeilla. Sinä ymmärsit vähentää kiihotustani ja annoit minun alkaa pumpata sinua altapäin. Kastelin vasemman käden keskisormen syljelläni ja aloin hieroa sillä peppureikääsi. Samalla suutelin ja imeskelekin paisuneita ja kovettuneita nännejäsi. Tätä jatkui muutaman minuutin. Kun tunsin, että sinä pysähdyit paikallesi ja keskityit vain nauttimaan, työnsin sormen sisälle peppuusi toista niveltä myöden. Sitten tunsin kuinka vaginasi puristui penikseni ympärille tiukasti ja yhtäkkiä sinä sait valtavaan orgasmin ja aloit vaikeroida äänekkäästi samassa rytmissä kuin tunsin lihaksesi supistelevan penikseni ympärillä. Tilanne oli tasan 8-8.

      Se oli kilpakumppanimiehen mielestä niin kiihottavaa, että kun hän pumppasi lähetyssaarnaajassa, hän tunsi siemensyöksynsä olevan tulossa ja otti peniksensä pois kumppaninsa vaginasta, vetäisi kondomin pois päältä ja suihkutti sperman naisensa vatsalle. Tilanne oli nyt heille 9-8. Nainen ei varmaankaan lauennut ja näytti pettyneeltä.

      Minä käänsin sinut alleni, nojasin vasempaan olkapäähäni, jotta sain oikean käteni etusormen klitoriksellesi. Sinä nostit jalkasi niin , että kantapääsi paineli rytmikkäästi pakaroitani antaen siten minulle tiedon, mikä on oikea rytmi sinun kannaltasi. Pumppasin ensin hitaasti ja sitten kiihdyttäen kunnes sait oikean huuto-orgasmin. Äänekäs huutosi, tiukka sykkivä vaginasi suuaukko ja vaginan lihastesi puristelu orgasmin aikana penikseni ympärillä teki tehtävänsä ja tunsin, että loppu on lähellä. Vartaloni jäykistyi, pysähdyin ja otin penikseni ulos. Sinä sieppasit penikseni käteesi ja vetelit esinahkaa edes-taas ja niin suihkutin spermaa pari sykäystä karvakolmiollesi äänekkäästi ähkien. Kun tunsit penikseni sykkivän, sinä ohjasit nopeasti peniksen takaisin vaginasi suuaukolle ja työnsin sen sisään ja pumppasin lopun sperman sisällesi äänekkäästi murahdellen kunnes vaivuin lähes tiedottomana päällesi. Tilanne oli 8-8.

      Kun toinen pari näytti meille, että he eivät tee enää mitään, pyysin sinua nousemaan seisomaan hajareisin. Menin istumaan allesi ja sinä levitit häpyhuulesi, joiden välistä valui spermaa. Nuoleskelin kookkaat häpyhuulesi puhtaaksi, kunnes sperman valuminen loppui. Lopuksi nuolin pienen karvakolmiosi puhtaaksi siihern lentäneestä spermasta.

      Yleisö repesi riemuun, hurrasi ja taputti ja niin me voitimme 8-9.

      - - -

      Ja kun heräsin, penikseni sykki edelleen kivikovana. Mutta yöhousut eivät enää ole liisterissä niin kuin ennen seksiunien jälkeen. Nykyisin eturauhasen syöpähoitojen jälkeen spermaa ei enää pääse putkien lävitse normaalilla tavalla vaan se ohjautuu virtsarakkoon. Vain touhutipat pääsevät peniksen läpi. Mutta kiva uni se silti oli.
      Tällaista sain:
      https://aijaa.com/pcN8q9

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe