Mistä tai missä

Anonyymi

Hei. kertokaas vapaat naiset mistä teitä löytää tai miten teihin sais yhteyttä, vois keskustella kirjoittaa tehdä tuttavuutta ja toivon mukaan luoda suhteenkin..

selasin nettiä ja semmoista konstia en löytänyt. vois olla joku kirjekerho tms.
noilta senssi sivuilta ei mitään löydy.

6

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei suomi naiseen saa yhteyttä, he vaan istuvat ja paisuvat jokaisen odottaessa elämänsä prinssiä..niin ovat katkeroituneita..

  • Anonyymi

   Palstat chat, suhteet yms. on tuollaista varten, ei tämä palsta.

   • Anonyymi

    Ei ketjun aloittaja ole edes meinannutkaa tätä palstaa seuran hakuun käyttää, vaan ihan ymmärrettävästi tiedustelee palstalaisten mielipidettä,, mutta jos on lusikallakaan annettu,, niin..


  • Anonyymi

   Ai, "kertokaas vapaat, mistä teitä löytää ja teihin sais yhteyttä" ei ole seuranhakua?

   Mulla on sitten varmaan ymmärrysongelma. Mutta joka tapauksessa onnea onnen löytymiseen.

  • Anonyymi

   Ihmisiä tapaa, kun lähtee kotoaan ulos ihmisten ilmoille.

   Valitse paikka, joka kiinnostaa sinua, sellaisten asioitten parissa, joissa muutenkin tykkäät kuluttaa aikaasi ja elämääsi.

   Toisin sanoen, jos et ole lainkaan baarikärpänen luonteeltasi, etkä jaksaisi baarielämää kovinkaan paljon viettää, älä siis mene baareihin kumppanin hakua varten, koska siellä useimmiten käy ihmisiä, jotka ovat juuri sellaisesta elämäntyylistä kiinnostuneita.

   Jos siis olet esimerkiksi kotona viihtyvää lukutoukkatyyppiä, joka unelmoit lueskelun lisäksi kokkailemisesta tulevan kumppanin kanssa omassa kodissa, mene vaikka kirjastoon ja ruoanlaittokurssille. Niissä ainakin tapaat samoista asioista kiinnostuneita. Ja niin edelleen. Mieti siis, mikä itse olet, mitä jo nyt teet ja mihin asioihin haluat kuluttaa loppuelämäsi ja mihin taas et.

   Eihän ihminen kokonaan toisenlaiseksi muutu kumppanin kanssa, vaan jokainen haluaa jatkaa omissa kiinnostuksen kohteissaan myös parisuhteessa. Voihan sitä vähän aikaa jaksaa toisen ihmisen mielen mukaista elämää, mutta ennen pitkää se alkaa kyllästyttämään, vihastuttamaan ja erottamaan, jos elämä ei näytä lainkaan omanlaiselta.

   Esimerkiksi itse pidän ulkona syömisestä, mutta en lainkaan humalahakuisesta ravintolaelämästä, meluisista tanssipaikoista yms. Siksi käyn ainoastaan ruokaravintoloissa tai vaikkapa ulkomarkkinoilla syömässä, koska en huolisi baarikärpästä mistään hinnasta. Pidän myös puistoista ja kevyestä ulkoilusta, mutta en ole esim. järin suuri koirafani, enkä urheilijatyyppiä, joten en menisi koiraihmisten suosimiin puistoihin tai pururadalle, jossa intoutuneemmat kuntoliikkujat käyvät.

   Tsemppiä siis. Oman elämänkuvioiden pohtimisen ja tekemisen kautta se samanhenkinen elämäntoverikin vastaan lopulta tulee.

   • Anonyymi

    Olipa hieno kirjoitus.

    Itse etsin juurikin miestä, jolla olisi kuvaamasi asiat, millainen sinä olet. Ja vielä kun olisi "äijämäinen" :) Toivottavasti joskus semmoisen löydän.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   233
   4162
  2. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   2102
  3. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   102
   2092
  4. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1757
  5. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   55
   1696
  6. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1573
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1536
  8. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   87
   1315
  9. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1251
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1038
  Aihe