Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Astral Tv selvänäkijä Kaia....rahat hukkaan jos soitat hänelle!

Anonyymi

Olen soittanut erilaisille meedioille ja selvänäkijöille. Ajattelin kokeilla Kaiaa Astral Tv:n taustalla näkyy kuvake, itse ei koskaan juonna ohjemaa livenä.
Itse asiassa täyttä humpuukkia! Kalasteli asioitani, lisätietoja, Käytti puolesta tunnista n. 10 minuuttia omien lapsuudenkokemustensa muisteluun (minun rahallani ja ajallani!), puhui ympäripyöreitä itsestään selvyykisä. Kysyin terveydentilasta. Sanoi jalan olevan kipeä. no ei ole. Kysyi onko sitten selkä kipeä. Sanoin, että joskus. No siitä se sitten johtuu jalkakipukin! Kysyin kuolleesta läheisestäni. Antoi miehelle vaaleanpunaisen viitan ja nojailun motokrossipyörään vaikkei koskaan moista harrastanut. Puhuikin niin hiljaa ja epäselvästi, että tuskin kuulin kaikkea. Tuntui selvästi kuinka pelasi aikaa. Sanoi että pitää levätä. Itsestäänselvyys! Kaikkien pitää levätä ja huokaista välillä! Lopulta minulle ja miehelleni nousi mielikuva Kaian puhetyylistä ja jutuista jotka liukuivat omista kysymyksistäni hänen omiin elämäkokemuksiinsa ja sukulaisiinsa sketisihahmo; Jope Ruonansuun lääkäri Irvi Kaikkoinen! Pepanteenia vaan kaikkeen ja serkun vanha Anglia lähtee käyntiin.....
Todellakaan.... ÄLKÄÄ SOITTAKO HÄNELLE jos haluatte oikeaa tietoa, mutta jos haluatte hupia niin sitten siitä voi maksaa!
Mainittkoon, etä olen käynyt aivan oikean meedion luona joka todellakin NÄKI edesmenneet rakkaani ja kuvasi heidän sanontojaan ja asioita jotka ovat olleet minun ja edesmenneen läheiseni välisiä asioista joita kukaan muu ei voi tietää!
Tämän meedion nimeä en kerro, koska hän on hyvin suosittu ja aina kiireinen joten en halua enempää uusia asiakkaita hänelle. En nimittäin saanut hänelle aikaa tähän hetkeen jonka takia soitin humpuukimestari Kaialle. Huviksi oli vaan ei hyödyksi!

Ainoa Astral TV:n kyvykäs tietäjä on Seija Laukkanen. Hänelle soitin kerran ja todellakin, apua tuli ja tietoa liukuhihnalta!

6

840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä taitaa olla yksi parhaista huumorialoituksista!

      • Anonyymi

        Katsoin, kun Astralin Anita lauloi. Hänhän on täydellisesti erään kohublondin kaksoisolento, muovitukka, pinkki hörsömekko, ruusut päässä, pyylevä ja puhuu engelskaa😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsoin, kun Astralin Anita lauloi. Hänhän on täydellisesti erään kohublondin kaksoisolento, muovitukka, pinkki hörsömekko, ruusut päässä, pyylevä ja puhuu engelskaa😁

        Siinä on itseään ylivertaisena pitävä naikkonen, tuo, Anita...kus nous ottaan..


    • Anonyymi

      Tarkoitat tuolla meediolla varmasti Naomi M.
      Minulle oii suunnaton lohtu kun sain hänen meediokykynsä avulla yhteyden rakkaaseeeni. On ollut paljon helpompaa nyt, sain suuren lohdutuksen.

      Tuntuu ihmeelliseltä että keskuudessamme on joitakin sellaisin kyvyin . Siinä istunnon aikana sain kuulla vielä sen hellittelynimen, mitä rakkaani minusta aina käytti.

      En usko mihinkään astralin ennustajiin ja tiedän että kaikki nekään jotka esittävät olevansa meedioita eivät sitä ole. Ne ovat monille suuria ja tärkeitä asioita, joissa selvännäkijöitten ja erityisesti meedioitten puoleen käännytään ja soisi todella että vain ne, joille on lahja suotu, tämänlaisia asioita toteuttaisi.

      • Anonyymi

        Höpöhöpö, jos ihminen on niin yksinkertainen, että syytää rahaa satutädeille, ei voi kun nauraa😁😁😁


    • Anonyymi

      En soita enää Kaialle koska ei keskity minuun. Höpisee omiaan ja aina häiriötekijöitä taustalla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe