Vaimon ehdotus

Onko kenenkään vaimo ehdottanut hänen välittämistä vieraille miehille?
Joko rahasta tai rakkaudesta seksiin.

29

2423

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä, mutta niin isoa rahaa ei kenelläkään ole että muija suostuisi kuulemma (puhutaan kymmenistä tuhansista, ennen kun muija suostuisi)

      • Meillä kyse ei ole rahasta. Enemmänki eräänlainen leikki. Rahalla miehet pääsee komentamaan ja sanomaan mitä haluavat.


    • Anonyymi

      Meillä fantasioitiin kauan vieraasta miehestä seksin yhteydessä. Kuusi vuotta sitten etsin eka kaverin jota ehdotin vaimolle, viikon verran vaimo mietti asiaa ja sanoi haluan kokeilla. Mies tuli sovitusti kotia joimme kahvit jutelimme suoraan asiasta, lähdin itse kaverin luokse kylään ja sovittiin laittavat viestin kun voin palata. Kolmen tunnin päästä tuli viesti et ollaan kahvilla, kun tulin kotia näky uskomaton vaimon kasvot loistivat tyytyväisyyttä. Kaulassa pari imuttelun jälkeä ja mies kehui miten upea vaimo sinulla, olin aivan pyörällä päästäni tunteet velloi edes takaisin kun tiesin että tää mies rakastellut ja pannut vaimoani kunnolla. Viikon tunteet seilasi laidasta laitaan kunnes aloin tajuta että vaimoni nautti tästä. Tästä alkoi meidän kolmansien etsiminen toden teolla.

    • Anonyymi

      Kyllä vaan, kummastakin syystä, ehkä kuitenkin enemmän rahasta. Hän oli silloin 40 vuotias... siihen ikään kuuluvine kriiseineen. Olimme kumpikin peruspäivärahalla, niinpä vaimo sanoi kerran, että hän istuu lompakon päällä ja maailma on täynnä miehiä, jotka ovat valmiit maksamaan seksistä. Jos mulle sopii, niin hän voi kyllä alkaa ilotytöksi. Pari päivää meni tuota asiaa sulatellessa. Sitten minä sanoin, että jos hän haluaa, niin tehdään sitten niin. Ilmoitus lehteen ja kauniita alusvaatteita kaupasta. Ensimmäinen asiakas oli 65 vuotias harmaahiuksinen herrasmies. Maksoi mitä vaimo pyysi eikä vaatinut mitään perverssejä juttuja. Kolmen kuukauden päästä vaimo sitten päätti lopettaa, ei ollut hänen juttunsa tuo. Ahkerasti hän kyllä toimi, 300 asiakasta noin yhteensä. Nyt on hauskaa iltaisin, kun hän kertoo mulle noista asiakkaista. Mulla on nyt sitten vaimona tuollainen Kolmeensadankullin-Liisa, joksi hän itseää leikkillään minulle nimitti.

      • Anonyymi

        On siinä päivystävällä Runkkari Einarilla jutut. Mihin se naisen sukupuolielin siitä 300.sta panosta löystyy. Entisestään vetreytyy käytössä oleva lihas.


      • Anonyymi

        No sähän sen tiedät omasta kokemuksestasi.Sulla jäi leipä siinä hommassa kapeaksi.Tais mennä maksunpuolelle.


      • Anonyymi

        Siinäpä katketroituneen elämässä epä-onnistuneen jakorasian avautuminen itsestään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On siinä päivystävällä Runkkari Einarilla jutut. Mihin se naisen sukupuolielin siitä 300.sta panosta löystyy. Entisestään vetreytyy käytössä oleva lihas.

        Joo. Jotkut naiset jopa synnyttää ja siitäkin palautuu useinmiten ihan ok.


      • Kiva lukea onnellisesta ja toimivasta parisuhteesta.
        Siis 300 asiakasta ja 3 kuukautta eli 100 per kuukausi.
        Toisin sanottuna 3 joka päivä.
        Ei voi olla kuin kateellinen naisille. Itsellä, miehenä, kerran tai jopa kaksi viikossa niin se on huippu suritus. Ei ihme että patriarkkaalinen miesten maailma yrittää kahlita naisten seksuaalisuutta.
        Jos se olisi 10 per asiakas niin 3000€.
        Tai ehkä 100€ jokaiselta siis 30.000€
        Mitä teitte rahalla? Arkiseen käyttöön vai jokin erikoisjuttu?


    • Anonyymi

      Vaimollani on tuollainen fetissi, häntä kiihotta pukeutua huoraksi ja harrastaa seksiä vieraiden miesten kanssa rahasta. Hänestä kiihottavinta on esim. tanssilattialla sanoa partnerille " Saat panna mua 50,- eurolla." Eli tuo on kyllä rakkaudesta seksiin tapaus.

      • Anonyymi

        No niin muuten olet.Hienoo kun lopultakin tunnustit sen,Nyt voit jättää muut ihmiset rauhaan.


      • Anonyymi

        Mun vaimolla on on ihan yhteisestä sopimuksesta noita ulkopuolisia seksisuhteita. Kerran menin huomauttamaan tuosta hänen harrastuksestaan. Ja tuli topakka vastaus, että mä alan sitten ottamaan maksun, niin eikös se silloin ole työtä ? Seuraavan tanssireissun jälkeen vaimo heitti pöydän reunalle 200,- euroa ja sanoi, että siinä on tämän iltainen tienisti. Kun kyselin tuohon tehdystä työstä, oli vastaus, että laitoin hatun kiertämään. No ei tuota muuta kertaa ole tapahtunut rahan takia.


      • Anonyymi

        Loistava nautinto. Ottaako huora vastaan myös kotona. Jos pks, niin saattaisin poiketa kahville.
        T: Jaakko


      • Ihmiset pitää leikeistä


    • Anonyymi

      Kun olimme vähän yli 20-vuotiaita niin reissussa rahat pyrki loppumaan kesken jolloin annoin seksiä rahasta.
      Jälkeenpäin on jäänyt kolmenkimppa ja parinvaihto mutta useimmiten olemme kimpassa 1N ja 2 tai 3M kerrallaan. Meillä edelleen mies tuo miehet meille ja panevat yhdessä.

      • Esitteleeko se sinut Vaimonaan?


    • Anonyymi

      Muutamia kertoja näin on käynyt. Pohjimmiltaan kummastakin syystä, eli rahasta ja tyydytyksestä. Viimeksi ravintolassa humalainen mies kysyi vaimoltani, antaisiko hän viisisatasella ? Ja vaimo murjaisi, että se on 1500,- ja sillä tehdään kaupat, yksi tunti ja peruspano kumilla. Tuo oli tarkoitettu ihan huuleksi. Mies kaivoi tuon tuhat viisisataa ja ojensi ne mulle. Jos asia on sovittu, niin tuossa on maksu ja voit tulla mukaan myös. Ja niin siinä sitten kävi. Keskuspuistossa kaveri työnsi takaapäin kumipäällysteisen molonsa vaimooni , ja viisi minuuttia siinä meni ja puheita ei siinä ajassa pidetty. Kaveri kysyi, saisko samalla hinnalla vielä uusinnan, kun paloi tuo nalli ihan lämmittelyvaiheessa. Vaimo nyökkäsi ja sitten jyystettiinkin hiukan pidempään. Kyllä siinä sitten vaimoltakin pääsi huokaus. Kotimatkalla minulla oli 1500,- euroa taskussa ja vaimo tyydytettynä.

      • Anonyymi

        No sullahan oli asiat hyvin...


    • Anonyymi

      Ai vaimo ehdottanut. No joo humalassa usein... "kysys tuolta kundilta lähtiskö hän sekstaan mun kanssa ? joo, kyllä sä saat kanssa, ainakin katsella. "

      • Ajelen taksia viikonloppuisin. Kerroin vaimolle kun humalaiset miesporukat kyselee yöllä maksullista naista. Vaimon ehdotuksesta lupasin tarjota häntä jos tulee siistä ja suhteellisen selvä ryhmä.
        Soitin sitten kun yöjunalla oli menossa neljä miestä menossa mökille.
        Kyselivät naista ekaksi päiväksi. Voisi sitten kalastaa rauhassa kun on ensin päivä naitu.
        Yllättäen vaimo pyysi ajamaan kotikadun kautta kun oli siinä neuvoteltu asiat ensin.


    • Anonyymi

      Onhan noita kaikelaisia sattunut. Kerran tuollainen olutölkin päälle astunut pikkupoika sanoi vaimolleni aamuyöstä torin puistossa: " Saat mun kaikki rahat, jos annat mulle pillua". Jotenkin huvittava tapaus tuo, vaimo kysyi, että riippuu paljonko sulla on rahaa. Kaveri kaivoi taskujaan ja laski, että 42 euroa ja 50 centtiä. Johon vaimo sitten sanoi, että kuule poika, se on satasen juttu, joten mene vetämään käteen tuonne nurkan taakse. Poika lähti ja tuli kohta uudestaan luoksemme. " Nyt mulla on yli 100,. euroa, saanks mä nyt " Poika oli myynyt takkinsa viidelläkympillä jollekin. Vaimo katsoi minua kysyvästi ja avasi pojan vetoketjun ja sieltä pullahti esille ihan käypänen kalu. Nopeasti oli tuo soviteltu vaimolle ja siinä puistonpenkillä sellainen 5 minuutin muna, kuten vaimoni sanoi.

      • Mutta kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu.


      • Anonyymi

        Tuosta näkee, että ei meidän nuorisomme ihan onnettomia pornon tumputtajia ole. Tuosta kaverista kasvaa vielä oikea alan mies.


      • Anonyymi

        Taisi tuo vaimon kommentti olla vain herja, mutta siitähän sai. Hienoa, että piti lupauksensa:)


      • Eikös tilastollisesti 5 minuuttia ole ihan kelpo aika.


    • Anonyymi

      Vaimo sanoi jos pitää antaa ei ainakaan ilmaiseksi. Sain houluteltua asiakkaiden bileisiin siten että ei tunneta. Illanpäälle alkoi vaimolle tulla ehdotuksia minä jouduin puhemieheksi mieten halustaan. Sain herrasmiehet sovittua siten että vuorollaan mikä oli vaimon toive. kuulin kuinka kuului vaimon kiimaista huutoa, kolme herras miestä oli hyvillään kun on nainen mukana. Meni noin tunti taas oli miehillä halut päällä. Vaimoa pantiin jo avoimin suoraan sohvalla ja kolmistaan. Kun lähdettiin kotia vaimolla oli 1500€ taskussa. Sanoi tämän sivuhomman haluan, nyt on kasi -kolme kertaa viikossa joku herrasmies panemassa, vaimo nautii ja tienaa.
      Meillä on omat sessiot kotona kun kertoo tapahtumista.

    • Anonyymi

      Vaimo 48v pikkutissi leveäpyllyinen brunette,monesti on esitellyt itseään netissä ja todella haluaisi olla useamman miehen narttuna..
      Kerran oli parin työkaverin kanssa saunailta ja pyysin katin saunaan kanssamme,oli hiukan alkoholia ottanut niin johan innostui.
      Siinä kaverit sitten vaimoni välissään kyrvät kovana hivelivät vaimoani,lähdin saunasta ja sanoin meneväni baariin,vaimo jäi saunomaan...

      • Anonyymi

        Tiesivätkö työkaverisi että Kati oli vaimosi?


    • Anonyymi

      Kyllä,näin on. Meillä ollut vaimo rva kanssa täydellinen vapaa suhde avioliitossa pitkään, on ollut vieraita miehiä vaimolla, miehiä käynyt,ollu vaimoo naimassa meillä kotona kuten myös matkoilla olessame .Vaimo on tatä halunnut.
      Olemme tästä pitkää keskustelleet, kuinka vaimo on
      haluttu naine miehille,niin miksi ei kokeiltasi tätä juttua mixi ei nautittaisi miehistä,ja siitä että myös että maksavat tästä mitä haluuvat vaimolle rvl tehdä.
      Kuinka miehet ovat tosi himolla halulla ovat vaimoo halunneet.Näin olemme tehny tätä pitkää, mies järjestää, miehiä minulle, ja minä palvelen miehiä, kaikin eri tavoin mitä sitten haluuvatkin,nautin tästä
      tosi paljon,mitä teenki miesten kanssa,ja mitä miehet tekee minulle, että tästä tulee vielä rahaakin erittäi hyvin.
      M 48v N 44 v tosi upee tumma sexy pommi.

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe