Aihe

Minun oman elämäni pohtiminen - Jukka

Anonyymi

Moikkulimoi,

Olen tässä Gorona-Wiiruksen aikana miettinyt entistä enemmän, mitä minä oikeasti haluan elämältä kun tämä Wiirus poistuu maapallolta. Työskentelen nyt panimossa tuotanto harjoittelijana avustavissa tehtävissä koeajalla, ja olen viihtynyt hyvin. En vain tiedä, onko tämä pitkällä tähtäimellä unelmani vai eikö ole unelmani vaan jotain muuta.

Minua kiinnostaisi myös tiski Jukan ura, mutta en ole uskaltanut ottaa askelta tämän unelman eteen. Toisaalta en myöskään tiedä, onko kellään ravintolalla tarjota tiskaajan työtä nyt kun tiskiä ei tule palhoa niin tämä unelma vähän jäissä on. Kertokaa mitä pitäisi, tehdä, kohti unelmaa vai kohti panimoa auttamaan kahvin keitossa ja paperi töissä mistä kuitenkin maksetaan ihan hyvin.

-J

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ikävä kyllä tällä hetkellä ei ole varaa unelmoida, ellei sinulla ole hyviä suhteita millä saat työpaikan.
   Jos oikeasti on hyvä harjoittelu paikka jossa viihdyt, olet jo voittanut lotossa. Se on todella paljon, että sinulla on sellainen mahdollisuus ja siitä tulevaisuus.
   Työpaikkoja ei saa mistään. Vielä huonommin löytyy sellaisia paikkoja missä on oikeasti hyvät tyypit ja sopimus, että se ei tuhoa työntekijää.

   Sinulla on mahtanut elämä mennä tähän mennessä hyvin ja suojeltuna, kun et ole tietoinen kuinka paha tilanne on ollut jo pitkään nuorilla kohta kaksi sukupolvea, ja korona vain pahensi tilanteen. Nyt on 30 vuotiaat ja 17 vuotiaat samalla lähtölijalla, koska aikaisemmat nuoret ei päässeet eteen päin minnekkään ja on tullut seuraava sukupolvi vain päälle, eikä ne mahdollisuudet määrältään kasva samaan tahtiin.
   Tämä koko homma tulee oikeasti räjähtämään käsiin jossain vaiheessa.
   Pidä harvinaisesta onnestasi kiinni niin kauan kuin mahdollista.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   250
   19325
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   375
   7120
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   2241