Big Brother mökkilavastus epäonnistunut

Anonyymi

Mökkiläiset joutuvat näemmä olemaan aika paljon ulkoilmassa. Joka on jo aika koleaa näin syksyllä ja koleammaksi muuttuu.
Tuollahan ei voi paloturvallisuus-syistä, sytyttää minkäänlaista avotulta.
Mutta, eikö kellään tuotannossa välähtänyt, että olennaisena osana mökkielämään kuuluvien, nuotion ja takan korvikeiksi. Asukkaille voisi laittaa ulos, tuulensuojaan, edes terassilämmittimiä. Myös jonkinlainen sähkötakka loimuineen, olisi luonut mökkilavastukseen aidompaa mökkitunnelmaa.

Siellä olisi voinut olla jonkinlainen hirsimökin aihio sähkötakkoineen, missä asukkaat voisivat viettää aikaa, ikäänkuin mökissä. Eikä aina oleilla pihalla, sateessa ja tuulessa. Tekemässä jotain, hölmöä, mielikuvituksetonta tehtävää halkopinon kanssa.
Mökkimiljöön lavastuksesta vastaavalla, ei ole ollut homma hallussa.
Tai ilmeisesti budjetti ei edes riittäisi aidompaan lavastukseen.

Tuo lasiakvaario, jossa nukkuvat. Ainoa sisätila. Onko kukaan nähnyt kesämökeillä tälläisiä? Joku terveyskeskus, tai sairaala tuosta enemmän mieleen tulee.
Ja mitä tulee tähän mökkiradioon. Sinnekään ei sovi radioääneksi Janne Virtasen, jotenkin sellainen...makeileva ja mielistelevä ääni. Siihenkään hommaan ei sitten ilmeisesti päässyt, löytynyt ketään oikeaa, aidomman kuuloista juontajaa. Vaikkapa Kimmo Vehviläistä.

18

363

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eipä se ole talo sisältäkään sen kummempi, tai erilainen kuin edellisvuonna.
   Hiukan kolkompi oli viime vuonna. Nyt on hempeämpää värimaailmaa.
   Ne kylpyhuoneen aaltopeltiseinät on ankeat, vaikka maalattaisiin millä sävyllä
   Keittiö on erittäin tylsä. Pihalla ei juuri muuta uutta ole, kuin keinu.
   Sauna on muutettu iglusta kodan malliseksi, muuten samanlainen. Miksihän saunan pitää olla pihalla ja erillään varsinaisesta kylpyhuoneesta. Niiden paljujen takiako vain? Se ulkona suihkuttelu syksyllä on varmasti tosi mukavaa. Mökkipuolella ei taida olla lainkaan saunaa, tai kylppäriä. Vaikka yleensä sauna on kesämökin sydän.

  • Anonyymi

   Pitäs olla wanhanajan piha Grilli. Notski. Makkarat tulille...

   • Anonyymi

    Ei siellä ole oikeastaan mitään aitoa, mitä on kesämökeillä. Vähän olisi tosiaan voitu panostaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei siellä ole oikeastaan mitään aitoa, mitä on kesämökeillä. Vähän olisi tosiaan voitu panostaa.

    Missä Koskenkorva ? Mökillä pitää olla kossua ! Nuotiomakkaraa ja kossua. Ja irwin soi kasetilta. Nynnyä ja pidättyväistä on..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei siellä ole oikeastaan mitään aitoa, mitä on kesämökeillä. Vähän olisi tosiaan voitu panostaa.

    Suurimman rajoituksen rakennusryhmälle aiheuttaa lait ja asetukset.

    Vaikka olisi kuinka turvalliset käyttäjät, niin avotulen tekeminen on kiellettyä "sisätiloihin", johon siis kattokin luetaan.


  • Anonyymi

   Rahan puute näkyy hyvin tässä ohjelmassa. Aalto-yliopiston opiskelijat opinnäytetyötä toteuttanut sisutuksen (joka on kolkko ja kylmä yleisesti) eli ilmaiseksi ja Cramo vaatinut sponsorineuvotteluissa mahdollisimman isoa näkyvyyttä mainoksilleen ja sellainenhan koko seinän kokoinen kyltti esimerkiksi saattiin seinään. Luhta vaatinut että asukkaat käyttävät mahdollisimman paljon ja näkyvästi sen takkejaan ja tuotteitaan. Studioosuudessa pullot räikeästi pöydällä ja pullojen etiketit näkyvillä että varmasti katsoja tietää mitä viiniä ja juo,mia siellä nautitaan.

  • Anonyymi

   Rahanpuute ja niukka budjetti näkynyt edelliskausien Big brotherissa. Kannattaako ohjelmaa tehdä, jos se on tälläistä puitteista pihistämistä.

  • Anonyymi

   On tosi törkeää laittaa ihmiset , jotka sitä jo valmiiksi ei voi sietää, tekemään sellaista, mikä ei heidän arvolleen sovi, siis tarkoitan prepaid kulkuetta.
   Kulkue on lähinnä homoille ja lesboille tarkoitettu.
   Minä inhoan näitä kulkueita sydän juuriani myöten ja suljenkin siksi aikaa big brotherin, koska en halua katsoa en sekutiakaan sitä kulkuetta, oli se vaikka big brother talossa. En halua katsoa välähdystäkään, Eikö bb muuta kiusaa keksi, kun joitakin prepaid kulkueita inhoavia lyödään ruoskalla.
   Tämä iljettävä kulkue ei todellakaan sovi jokaisen arvomaailmaan

  • Anonyymi

   Olen samaa mieltä, että on kyllä ankeaa! Aljuun tämä kahtia jakokin oli hyvä idea, kun oletin että se loppuu viikonloppuun mennessä, mutta kuinka kauan tämä jatkuu? Voisivat jo yhdistää porukat

  • Anonyymi

   BB:stä on tullut yksi pride-ohjelma ja vähemmistöt pyörittää tätä ohjelmaa. Huomaa heti että ammattitaidoton Cristal Snow on saanut vapaat kädet ja saanut tehtyä BB-ohjelmasta juuri oman agendansa puolestapuhuvan ohjelman. Tämä on toisintoa edelliskaudelta: samaa tylsää paskaa ja jossa pääosissa on homot ja muun sukupuoliset ja sponsorit. Olisiko isompaa Cramon mainosta vielä ollut mahdollista saada. Hyvin näkyy budjetin niukkuus ja tehtävien mielikuvituksellisuus. Halvalla ja ammattitaidottomuudella saadaan näin loistavaa viihdettä. Hyvä Nelonen! Hyvin te vedätte.

   • Anonyymi

    Annan isot aploodit tälle kommentille! On niin osuva ja totta. Just tätä on valitettavasti olleet viime kausien big brotherit. Siksi iso osa kansasta jättää ko.ohjelman väliin. Koska se on suunnattu, vain sateenkaarisakille. Joten kiitos vaan puolueellinen 4 kanava. Bigbrother ei ole aina ollut tälläinen pridejulistus. Nyt vaan on!


  • Anonyymi

   Tämä kausi on kaikkien aikojen ontuvin! Lopettakaa koko homma.

  • Anonyymi

   Vain sateenkaariliput puuttuu. Mutta eiköhän sinne pian toimiteta tarvikkeet niiden askarteluun. Tai jospa kaikille toimitettaisiin pride t-paidat. Hiphurraa! Sitten kiljutaan ja pompitaan ja hoetaan veetäkin kilpaa.

  • Anonyymi

   Kyllä on niin tylsä BB nyt tänä vuonna .Sieltä häädettiin eilen paras tyyppi eli Roope .Nyt on nukkuja Joel joka ois ennen heivattu ensimmäisenä ulos talosta ja juoppo vanha akka Paula joka on vanha kääkkä ja Timo joka on vanhus ;Esim sd Paula ei puhu eikä tee mitään muuta kuin päissään mutta mitä muuta ohjelmalta voi toivoa joka on Suomalaisen kirkon tuklema AAMEN.En kyllä kato tuota kuolee tylsyyteen

  • Anonyymi

   Mitä ihmeen mökkeilyä. Nehän oli ostoskeskuksen KATOLLA eikä mökillä.

  • Anonyymi

   Muutenkin talon sisustus on mauton ja hirveä. Ilmankos kun saivat tuonkin oppilastyönä eli ilmaiseksi.

  • Anonyymi

   EI TLOTA OHJELMAa NUORET ENÄÄ KAHTO

  • Anonyymi

   TAITAA OLLA VANHOJRN PERSU AKKOJEN OHJELMA SIEG HEIL

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   290
   1947
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   445
   1899
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   1099
  4. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1096
  5. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   905
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   59
   848
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   67
   842
  8. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   175
   724
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   721
  Aihe