Firman juhlissa ja hotelissa

*X*

Jatkoa tarinalle "Firman aulassa"

Mies pyöritteli revenneitä pikkupöksyjä käsissäni, sperma oli jo kovettunut kankaaseen ja hän vältti koskettamasta kovettuneita kohtia, arvellen ettei se suinkaan ollut kauniin aulatytön hunajaa. Mutta revenneet pikkupöksyt kuuluivat kaunottarelle, sen mies oli selvittänyt. "Vai sellainen neito...", mies ajatelli. Mutta kuka oli se onnellinen mies, joka oli päässyt jokaisen miehen himoitseman harjoittelijmme hoikkien reisien väliin..?

Yritys oli vuokranut suuret tilat juhlia varten eräästä suuresta hotellista. Pari suurta kabinettia, joiden yhteyteen kuului muutama pieni neuvoteluhuone. Teemana oli meksikolaisuus joten jokapuolella olikin tekokaktuksia, tekokallioita sekä suuria sombreroja seinillä. Jopa pahvisia hevosia. Siellä täällä tarjoilupöytiä, notkuen ruokia ja juomia. Valaistus värikästä, mutta hämärää.
Sekä miehet että naiset olivat pyrkineet pukeutumaan meksikolaisittain. Joten naisilla oli kauniita ja seksikkäitä paitoja sekä lyhyitä röyhelöhameita. Tehokkaimmin päät käänsi kuitenkin nuori ja kaunis harjoittelijatyttö; Pitkät hiukset oli kiharrettu ja vedetty takaraivolle punaisella nauhalla, mistä ne laskeutuivat alas tuuheana kimppuna. Päälaella keinui pieni hassu sombrero mikä pysyi päässä vain ohuen kuminauhan ansiosta mikä oli vedetty leuan alta. Valkoisen paidan helma oli solmittu solmuun paljaan navan yläpuolelle, valkoisen paidan päällä oli pieni ruskea nahkaliivi. Tumma, polvien yläpuolelle ulottuva röyhelöhame, jonka helmoissa oli värikkäitä rimpsuja. Punaisten sukkien nuoliessa upeita reisiä, häviten jonnekin mustan hameen alle. Jalassa ruskeat mokkasiinit, joilla tyttö liikkui kevyesti kuin keijukainen. Hän oli tyrmäävän näköinen, saaden nuoret miehet nieleskelemään ja vanhemmat kaivelemaan nitroja. Kaunottaren itsensä ollessä lähes tiedoton viatonta seksiä tihkuvasta olemuksestaan.

Kaunis "aulatyttö" touhusi apuna tarjoilemassa juomia ja naposteltavaa, pujotellen lyhyen hameen helmat liehuen ihmisten seassa tarjotin käsissään, jakaen iloisia hymyjä tarjottimen antimien lisäksi. Hakien myös silloin tällöin pienestä varastohuoneeksi muutetusta nauvotteluhuoneesta lisää tarjoiltavaa pöytiin.

Seisoskellessaan huilaamassa ja siemailemassa varovasti siideriä, neitosen luokse saapuu mies, kysellen kuulumisia.
-Ai niin, minulla on jotakin sinulle. Mies sanoo ja ojentaa tytölle kirjekuoren.
-Ai, mitä ihmettä? Tyttö kysyy yllättyneenä, mutta mies poistuu jo.
Neito kurkistaa kuoreen, löytäen sieltä osan revityistä pikkupöksyistään. Saaden hänet muistamaan hetken kun johtaja repi pikkuhousut hänen yltään aulan tiskin takana, nuolien hänen herkimpiä sopukoitaan ja ottaen lopuksi hänet takaapäin jakkaraa vasten lähes brutaalisti. Hänen kiemurrellessa ja voihkien äänekkäästi, kykenemättä hallitsematta nuorta vartaloaan.
Tyttö tarttuu kurkku kuivana uuteen lasiin ja siemaisee sen kerralla alas. Alkaen yskimään, kyynelten valuessa silmistä, sillä mukissa olikin vahvaa ja tulista tequilaa.
-No no, otappa hieman rauhallisemmin. Joku mies sanoo ja taputtelee tyttöä selkään, vaikka taputtelisin mieluummin neidon pyöreää peppua.
-En... en tiennyt... Tyttö yskii kyyneleitä pyyhkien. Nyt jo kahden miehen yrittäessä auttaa neitoa, toisen tarjotessa vettä ja toisen nenäliinaa.
-Ki... kiitos. Neito sanoo ja poistuu kirjekuorta kädessään puristaen.

Tyttö piilottaa kirjekuoren sisältöineen erään roskapöntön pohjalle. Miettien mitä nyt? Miksi kuoressa oli vain pala hänen pikkupöksyjään? Mitä mies haluaa? Perhoset kutittavat hänen vatsanpohjaansa.... Sitten häntä jo kutsutaankin ja hänen on palattava auttamaan tarjoilussa.

Josakin vaiheessa kirjokuorimies ilmestyy jälleen hänen viereensä. Tarjoten neidolle lasin viiniä. Tytön ottaessa lasin vastaan, vilkuillen häpeissään miestä.
-Älä suotta nolostu. Mies sanoo. -olen kuullut että nuoret nykynaiset voivat olla hyvinkin villejä...
-Ei se sellaista ollut! Tai... mutta en minä... Tyttö hakee sanoja.
Mies nauraa matalalla äänellä ja sanoo;.
-Ei sinun minulle tarvitse selittää.
-Haluaisin sinut kuitenkin kilttinä tyttönä... sellaisena kuin näytätkin. Mies kuiskaa tytölle.
-Sellainenhan minä olenkin. Tyttö sanoo.
-Hyvä. Mies sanoo ja taputtaa kevyesti neidon pakaraa.
-Olet siis kiltti tyttö minulle tänään, hyvin tottelevainen? Mies kysyy ja katselee muina miehinä muualle, kuin heidän keskustelunsa olisi aivan viatonta.
-Mitä sinä oikein... Kaunotar aloittaa, mutta tajuaa samalla mitä mies tarkoittaa.
-Aamulla saat loput revityisä ja spermaisista pikkuhousuistasi. Mies lupailee.
-Ihanko varmasti, et huijaa? Tyttö kysyy nolona, viinilasiaan tuijotellen.
-Takuulla. Mies lupaa.

Seuraavan kerran varastosta täydennystä hakiessaan tyttö riisuu siellä pikkuhousunsa pois miehen antamien ohjeiden mukaan. Piilottaen ne kassiinsa. Palatessaan ihmisten sekaan hän tuntee itsensä alastomaksi ilman pikkupöksyjään. Jännitys vihlaisee hänen vatsanpohjaansa ja poskia kuumottaa hänen seisoessaan ihmisten keskellä ilman alushousja...
Toisaalla mies miettii miltä nuoren neidon paljaat rinnat mahtavatkaan tuntua hänen kourissaan. Tai pyöreät pakarat. Hänen peniksensä kovettuu hänen ajatellesaan että tänä yönä hän saa naida tuota kaikkien miesten himoitsemaa nuorta kaunotarta...

Silloin tällöin mies tavoittaa neidon sopivan hämärissä nurkissa, livauttaen kätensä tumman hameen alle. Hyväillen sukan verhoamaa reittä, paljasta ihoa sukan yläpuolella, sekä pehmeääkin pehmeämpää lihaa neidon reisen välissä. Tarttuen myös innokkaasti kiinteään pakaraan.
Ensimmäisellä kerralla neito jäykistyy paljastumisen pelosta. Toisella kerralla hän tuntee yrittää olla vain normaalisti. Kolmannella kerralla hän tuntee hämmentyneenä miehen sormen liikkuvan jo liukkaana hänen häpyhuuliensa välissä, perhosten palatessa kutittelemaan vatsanpohjaa. Miehen murahtaessa tyytyväisenä, työntäen sormen syvälle tiukkojen mutta liukkaiden häpyhuulten väliin...

Hetken päästä tyttö menee miehen käskystä varasto/neuvotteluhuoneseen, miehen seuratessa pian perässä sulkien oven lukkoon.
Mies suutelee tyttöä kiihkeästi seinää vasten samalla kun käsi livahtaa neidon hameen alle. Sitten mies kääntää kaunottaren pöytää kohden ja painaa hänet nojaamaan sitä vasten. "Ahh..." Mies ajattelee tyytyväisenä.
Harjoittelijatyttö tuntee kuinka kädet lipuvat hänen reisään ylöspäin. Hän tuntee viileän ilmavirran paljailla pakaroillaan kun hame nostetaan vyötärölle. Sydän pomppaillen hän odottaa minne kaikkialle sormet löytävät.
Mies ihailee kiihottavaa näkyä; punaiset sukat yltävät reisin puoleen väliin, mistä alkaa vaalea iho. Paljaat vaaleat pakarat joiden välistä pilkistää häpykumpu. Mies hyväilee kauniita reisiä ja paljaita pakaroita, sormen hyväilessä häpyä. Kunnes tarttuu pyöreisiin pakaroihin ja levittää niitä, työntäen kasvonsa upeiden reisien väliin.
Tyttö tuntee kielen lipuvan hänen pilluaan, käsien leipovan samalla röykeästi hänen pakaroitaan. Miehen kieli kutittaa, tunkeutuu syvälle sisään.
-oh... Neito värähtää, miehen lipoessa ahnaasti kosteaa mettä syvältä viattoman aulatytön mättäästä.
Kunnes koittaa neidon vuoro... Hetken nieleskellen katseltuaan miehen kivikovaa penistä hän ottaa elimen huuliensa väliin, miehen huokaistessa kuuluvasti.
Mies katselee lumoutuneena kuinka täyteläiset huulet liukuvat hieman tökkien suonikaan kalunsa vartta pitkin. Mies upottaa sormensa pehmeisiin kiharoihin ja nauttii lämpimästä suusta. Näky ja tunne on niin kiihottava että lähes heti mihen kalu alkaa sykkiä ja neito ehtii juuri ja juuri vetää suunsa pois kun tuo kova elin lennättää spermaa neidon olan yli, olkapäälle ja punaiselle poskelle...

Miehet tanssittavat heidän firmansa silmäniloa kilpaa, naisten seuratessa mustasukkaisina kun miehet ovat kuin koiranpentuja tuon nuoren kaunottaren edessä. Neidon hymyillessä ja jutellen kaikille ystävällisesti, kuin itse viattomuus, vaikka miehelitä sateleekin kaksimielisiä vihjailuja. Oudon kuumotuksen sykkiessä hänen reisiensä välissä miehen kielen jäljiltä....

Yöllä mies työntää vaivihkaa neidon käteen hotellihuoneen magneettikortin ja kertoo odottelevansa siellä, kunnes neito pääsee irtautumaan juhlista.
Kaunotaren pohtiessa kuumeisesti mitä tästä vielä oikein tulee, mennä nyt vieraan miehen luokse hotellihuoneeseen! Mitä mies oikein vielä haluaa? Ainakin hän pukee punaiset pikkuhousunsa ylleen, hän päättää.

Kaunotar poistuu juhlista kassi olallaan, saaden vielä pari hävytöntä ehdotusta parilta humailaiselta. Nätisti hymyillen hän kuintekin torjuu ne. Poistuen yläkerroksiin etsimään hotellihuonetta.
Sydän pomppaillen hän astuu hotellihuoneeseen, missä vain yölamppu luo valoa sängyn päädyssä. Neiti näkee miehen vaatteet tuolilla ja kuulee suihkun kohinan. Hän istuu odottamaan jännittyneenä.
Pian mies saapuukin valkoinen kylpytakki yllään. Kaivaa minibaarista juotavaa heille molemmille. Sitten hän käskee neidon makaamaan sängylle, tytön totellesa kiltisti. Sitten mies käskee hänen nostaa hame vyötärölleen, ja hitaasti epäröiden tyttö tottelee. Sitten hänen on avattava paitansa napit, niin että vaaleat pyöreät rinnat paljastuvat paidan ja nahkaliivin välistä. Mies istuu sängyn reunalle ja ottaa ruskean nännin suuhunsa, sen kovettuessa hänen huuliensa välissä. Käden hyväillessä ohuiden punaisten pikkupöksyjen etumusta,
-Kraaatss...! Kuuluu kun pikkuhousujen ohut kangas repeää.
-Taas..! Seksikäs kaunotar voihkaisee kun jälleen hänen pikkuhousunsa revitään hän yltään.
Suun ahmiessa pehmeitä rintoja, sormi hyväilee häpyä. Kun nänni on kova ja vako kostea. Mies riisuu kylpytakkinsa ja avaa neidon reidet. Punaisten sukkien verhoamat vaaleat reidet koukistuvat ja avautuvat, rintojen pursuessa ruskean nahkaliivin välistä. Mies kiipeää neidon reisien väliin, tunkeutuen kaunottaren sisään.
-Oh..Ooohh! Kaunotar huutaa, jännittäen selkänsä kaarelle.
-Uuuuu... oh!, oh!, oh!, oh!, oh!, oh!.... Punaposkinen aulatyttö voihkii miehen kiihkeiden työntöjen tahdissa.

Myöhemmin, kun neidon käsi ja huulet ovat herätelleet miehen peniksen taas eloon, hänen on kiivettävä miehen päälle, enää pelkät punaiset sukat jalassaan ja ruskea nahkaliivi vaaleiden rintojensa kupeilla. Vaaleiden sileiden pakaroiden pomppiessa miehen karvaisia reisiä vasten. Miehen nauttiessa tiukasta puristuksesta kalunsa ympärillä, vaaleiden rintojen keinumisesta ruskea nahkaa vasten, tuuheiden kiharoiden heilumisesta, sekä erityisesti tuon kaunotaren äänekkäistä voihkeista joita hän ei voi pidättää. Mutta mies ei kuule, kuten ei tyttökään, kuinka naapurihuoneessa hakataan nyrkillä seinään....

2

16973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -fani-

      Loistavaa! Luulin jo että hävisit näiltä sivuilta lopullisesti. Kiva että jaksat kirjoittaa.

    • Jep,minäkin olen suuri *x* fani,kiitos hienoista tarinoista... jatka vai samaa tahtia..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe